Ljubav može sve: Zbog pandemije koronavirusa vjenčali se u svom vrtu, a smislili su kako da im gosti budu na vjenčanju

Maske za lice bile su obavezni modni dodatak njihovog kućnog vjenčanja, a njihovi psi Sasha i Oreo bili su djeveruše

Ljubav može sve: Zbog pandemije koronavirusa vjenčali se u svom vrtu, a smislili su kako da im gosti budu na vjenčanju

Zbog pandemije koronavirusa, život nam se svima promijenio iz temelja - ništa više nije kao prije. Cijela ta situacija vjerojatno najteže pada parovima koji su ovog proljeća planirali vjenčanje, a zbog zabrane okupljanja morali su ga otkazati. Ipak, ljubav može sve, a jedan je par odlučio izvući najbolje iz ove situacije i vjenčati se, i to u udobnosti vlastitog doma.

Autumn Wood i Christian Miller iz Cincinnatija u Ohiju imali su sve spremno za svoj dan i vjenčanje. I da, bili su devastirani kada su, nakon višemjesečnog planiranja njihovog savršenog dana koji je trebao biti 23. svibnja, svoje vjenčanje morali otkazati zbog pandemije koronavirusa koja je pogodila i SAD. 

Ipak, nisu željeli dopustiti virusu da upropasti njihov veliki dan. Na vječnu ljubav zavjetovali su u svom vrtu, ispod ukrašenog drvenog luka prepunog lampica. Vjenčao ih je Autumnin šogor, koji s njima provodi izolaciju, maske za lice bile su obavezni modni dodatak njihovog kućnog vjenčanja, a njihovi psi Sasha i Oreo bili su djeveruše.Samo su Autumnina majka Cindi, Christianovi roditelji Tom i Barb te Christianov brat Ben bili su prisutni na vjenčanju para koje se odvilo 20. travnja - na dan kada su se njih dvoje prvi puta upoznali. Svi ostali gosti vjenčanje su mogli pratiti uživo na Facebooku.Par je u svom vrtu napravio pravu malu oazu s ukrasima koje su već kupili za vjenčanje, koje su odgodili do daljnjega, a sretna mladenka rekla je da, kada je došla obljetnica dana kada su se ona i Christian upoznali, jednostavno više nisu htjeli čekati i odlučili su se vjenčati - usprkos koroni

"Christian, njegovi roditelji i ja proveli smo dan uređujući dvorište s ukrasima koje smo planirali upotrijebiti u svibnju i poslali smo obavijest na Facebooku da se naše obitelji pridruže live streamu kako bi mogli gledati našu ceremoniju", za portal Dailymail rekla je Autumn.Ispričala je kako je ceremonija bila dobrodošla pauza od pandemije i da će zauvijek njegovati sjećanje na njihov veliki dan, koji je bio savršen i, iako nije ispao onako kako su planirali, ne bi ga mijenjali ni za što. 

"Osjećala sam se lijepo i sigurna sam da, kada ćemo gledati unatrag, ovo će uvijek biti predivna priča koju ćemo svima rado pričati", zaključila je Autumn.