Krađa telefona: Kako privremeno deaktivirati Whatsapp?

Doznajte kako privremeno deaktivirati whatsapp račun u slučaju krađe

Krađa telefona: Kako privremeno deaktivirati Whatsapp?

Ukoliko vam netko ukrade mobitel ili ga izgubite, postoji način da zaštitite svoje podatke jer sve vaše poruke, fotografije, videozapise  - padaju u ruke strancu. Da biste u potpunosti zaštitili svoje podatke, bitno je da znate kako privremeno deaktivirati Whatsapp

Prvo što trebate učini je nazvati svog mobilnog operatera i zatražiti zaključavanje stare SIM kartice. A ukoliko imate IMEI kod – možete zatražiti i da tvrtka u potpunosti zaključa uređaj. No, to nije sve. Kako privremeno deaktivirati Whatsapp, a da nitko ne može doći do vaših podataka? 

Image


(FOTO: Pixabay)

Bitno je da nakon što ste napravili neki od prethodnih koraka da u svoju sim karticu stavite u drugi uređaj i aktivirate Whatsapp na tom uređaju. Time ćete blokirati pristup vašem whatsapp računu na starom uređaju, budući da se Whatsapp može koristiti s jednim brojem na jednom uređaju. 

Kako privremeno deaktivirati Whatsapp – postoji li drugi način? Naravno da postoji. Drugi način zatvaranja sesije whatsapp na starom uređaju je sljedeći: pošaljite e-poštu s vašim telefonskim brojem (uključujući kod zemlje) timu za podršku za Whatsapp.