Koje su trenutno najpopularnije dekoracije za vjenčanja?

Donosimo mnogo zanimljivih i kreativnih ideja

Koje su trenutno najpopularnije dekoracije za vjenčanja?

Trendovi u svijetu vjenčanja prilično su dinamični pa tako svake godine viđamo nešto novo.

Pojavljuju se razni noviteti kad su u pitanju vjenčanice i ostali detalji koje će mladenke odabrati kao dio svog stylinga, no gotovo se jednaka pažnja posvećuje i svim ostalim segmentima poput odabira samog mjesta održavanja, benda, fotografija i dekoracija kojima će se odabrana lokacija urediti.

Ono na što posebno valja obratiti pažnju zasigurno su dekoracije i stil uređenja koji će prevladavati u dvorani koju mladenci odaberu kao mjesto održavanja svoje svadbene proslave. Upravo su ti detalji vrlo bitni jer oni utječu na kreiranje posebne atmosfere te u prostor unose dašak tog svečanog štiha.


shimmer fallback


Unsplash 

Tema za dekoriranje dvorane je mnogo, a odabir određenih dekoracija uvelike ovisi i o samom stilu kojeg mladenci preferiraju pa tako netko više voli minimalizam, dok su drugi skloni romantici. Ipak, na stil koji će prevladavati uvelike utječu i trendovi, a trenutno su i dalje jako popularne dekoracije u boho i rustikalnom stilu s zelenim detaljima.

Istražili smo Instagram i Pintereset u potrazi za najpopularnijim dekoracijama i stilovima koji trenutno prevladavaju na vjenčanjima, a neke od najinspirativnijih ideja donosimo u nastavku.Foto: Unsplash, Instagram

Boho i rustikalni stil

shimmer fallbackshimmer fallbackshimmer fallbackshimmer fallbackshimmer fallback

Vjenčanja na otvorenom

shimmer fallbackshimmer fallbackKlasika

shimmer fallbackshimmer fallback

Minimalizam i elegancija

shimmer fallbackshimmer fallbackshimmer fallbackshimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.