Kako vratiti stari Viber: Uz nekoliko jednostavnih koraka do starih poruka

Ako ste kupili novi mobitel ili pak želite izvršiti ponovnu instalaciju na starome uređaju, važno je naučiti kako vratiti stari Viber

Kako vratiti stari Viber: Uz nekoliko jednostavnih koraka do starih poruka

Viber je jedna od najpopularnijih aplikacija za dopisivanje, a slučajno ili namjerno brisanje aplikacije s mobitela mnogima izaziva muke kada se pitaju kako vratiti stari Viber, pritom u prvom redu misleći na vraćanje starih poruka. 

Image


(FOTO: PixaBay)

Kako vratiti stari Viber?
Ako pokušavate smisliti kako vratiti stari Viber, odgovor je zapravo vrlo jednostavan i leži u sigurnosnim kopijama. Naime, poput mnogih drugih aplikacija, Viber korisnicima dozvoljava pohranu poruka na server, a sve što korisnik treba učiniti jest aktivirati tu opciju. 

Kako biste omogućili sigurnosno kopiranje na Viberu, u postavkama odaberite opciju 'Backup now'. Viber omogućava i automatsko spremanje poruka, što je idealna opcija za sve korisnike koji ne žele ručno kopirati razgovore. Nakon odabranih opcija, u slučaju reinstalacije Vibera na stari uređaj ili instalacije na novi uređaj, Viber će ponuditi automatsko prebacivanje poruka.