Kako skinuti video sa Facebooka?

Može li se skinuti video s Facebooka preko neke web stranice doznajte u nastavku teksta.

Kako skinuti video sa Facebooka?

YTD Video Downloader je definitivno najbolji program za preuzimanje video snimaka. U svojoj besplatnoj verziji, koju možete preuzeti, možete skidati ne samo video s YouTube i Facebooka, nego i mnogih drugih poznatih i manje poznatih internet stranica. Postoji i komercijalna verzija koja košta 23 eura i ona vam dozvoljava da birate kvalitetu preuzetih video snimaka ili da video odmah pretvorite u MP3 zvučni format. Instalirajte program, kopirajte link s video snimkom s Facebooka u program i kliknite Download.

Zaista odličan program koji toplo preporučujemo, ali savjetujemo da prilikom instalacije istog, isključite silne reklamne aplikacije kako vam se ne bi pored YTD Video Downloadera instalirale i neželjene aplikacije.

Može li se skinuti video s Facebooka preko neke web stranice?

Naravno da može. Naš izbor je SaveFrom.net na kojem je dovoljno kopirati link s Facebooka, ali i YouTube i drugih poznatih video stranica te pritisnete Enter nakon čega vam stranica ponudi da preuzmete željeni video snimak.

Druga dva izbora su recimo DownFacebook.com i DownVids.net ali i jedan i drugi imaju dosta reklama na stranici koje iskaču, a to vjerovano, baš kao i mi, ne volite.

A s mobilnog uređaja?
Kako skinuti video s Facebooka preko mobitela? Pokušajte putem Opera web pretraživača, preko kojeg se ulogirate na Facebook, izaberete željeni video, pustite ga preko cijelog ekrana i u donjem desnom kutu dobijete strjelicu za preuzimanje.

Vjerovano i neki drugi web pretraživači za Android imaju sličnu mogućnost. Opera je inače jedan od najboljih web pretraživača i iz iskustva drugih korisnika, ugodnija za korištenje i od Google Chrome.