Kako napraviti kutiju sa slikama?

Želite nekome pokloniti nešto inovativno bez da u trgovini potrošite mnogo novaca? Donosimo savršenu ideju pa saznajte kako napraviti kutiju sa slikama

Kako napraviti kutiju sa slikama?

Kutija sa slikama je savršen poklon za sve prilike, a osobi će uvijek biti drago primiti ovako osobni poklon koji je savršena uspomena. No, kako napraviti kutiju sa slikama i što vam je sve potrebno za izradu? 

Image


(FOTO: Pixabay) 

Dakle, potreban vam je kartonski papir, skalpel, škare, ljepilo, spajalice i po želji ukrasni papir i traka. Naravno, pripremite fotografije koje želite da budu u vašoj kutiji uspomena. Za poklopac vam treba 1 karton 30×30 cm i 4 kartona istih dimenzija za zidove kutije. Ako želite veću kutiju, koristite veće dimenzije, no ovo je sasvim dovoljno. 

Nadalje, u procesu kako napraviti kutiju sa slikama od svakog kartona namijenjenog za zidove napravite nacrt za izradu kocke, ali bez jedne strane. Prvi neka vam bude najveći, a svaki drugi za 0,5 cm manji. Poredajte sve nacrte jedan preko drugog i zalijepite unutrašnje kvadratiće.

Savijte rubove kvadratića i formirajte kocku sa šupljinom bez jedne strane. Na kvadratiće lijepite fotografije. Od preostalog kartončića napravite poklopac uz pomoć spajalica ili ljepila, spojite krajeve kvadratića i poklopite.

Kada skinete poklopac vaš album će se otvoriti pred vama. Zidove i unutrašnjost kutija možete obložiti ukrasnim papirom, a poklopac kutije zavezati ukrasnom trakicom. Sada znate kako napraviti kutiju sa slikama,savršen poklon za sve prilike.