Kakav će ti biti ovaj tjedan: Astro prognoza za tjedan 6.- 12.7.2020.

Što su ti zvijezde pripremile ovaj tjedan?

Kakav će ti biti ovaj tjedan: Astro prognoza za tjedan 6.- 12.7.2020.

Saznaj što te čeka na ljubavnom planu ovaj tjedan, čekaju li te promjene u karijeri i kako će položaj planeta utjecati na tebe ovaj tjedan.

OVAN

LJUBAV: Prva polovica tjedna donijet će mirno uživanje u zajedničkoj vezi ili diskretno traženje srodne duše. Drugi dio tjedna ljubav će te povremeno mimoilaziti. Bit će lijepih susreta, ali malo rjeđe. Ne postavljaj si suvišna pitanja.

KARIJERA: Možda će ti dosaditi djelovati iz sjene i zapravo jedva čekaš da dođeš u prvi plan. Ovih dana polako će se otvoriti jedna vrata, ali da bi se sve to razvilo, trebat će malo strpljenja. Ipak, svakim danom sve više dolaziš do izražaja.

ZDRAVLJE&SAVJET: Kad se ide postepeno, sve traje dulje.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5

BIK

LJUBAV: Prvi dio tjedna donijet će lijepe ljubavne događaje, a od sredine tjedna stvari jenjavaju. Tvoje ljubavno raspoloženje malo će splasnuti, prilike za poznanstva počet će se prorjeđivati, a oni u vezama malo će se distancirati jedno od drugog.

KARIJERA: Činit će ti se da drugi manipuliraju kako tobom, tako i tebi bliskim suradnicima. Što je najgore, bit ćeš u pravu. U ovom trenutku ti ne možeš puno utjecati na stvari, ali to ne znači da nećeš moći kasnije. Zato se ne vrijedi živcirati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Vjeruj da možeš bolje i više.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4 

BLIZANCI

LJUBAV: Bit ćeš sretna te vas drugi razumiju, te ćeš se više otvoriti za ljubav. Otuda će porasti i povjerenje u vezama, ali i tvoja očekivanja prema voljenoj osobi. One koje još traže srodnu dušu lako će je sresti na sasvim običnim mjestima. 

KARIJERA: Vjerojatno će te sve poticati na više aktivnosti, pa će se i na radnom mjestu od tebe zahtijevati pojačani angažman. Tebi ništa neće biti teško, jer si jedva čekala ovakvu priliku. Čak i ako radiš prekovremeno, radit ćeš s voljom.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budi oprezna u komunikaciji s ljudima.

OCJENA: LJ 5, K 5, Z 4

RAK

LJUBAV: Tvoje emocije neće biti ništa manje nego prije, no ojačat će potreba za sigurnošću u ljubavi. Zato ćeš povremeno biti u borbi sama sa sobom, jer će te intenzitet emocija tjerati na dramu. Nađi zlatnu sredinu.

KARIJERA: Sve što je shematski sada te sputava. Bit ćeš u poziciji da se trebaš prilagođavati novim programima i to najčešće onim koje su smislili tvoji šefovi. Nemoj prigovarati, nego budi diplomat. Drugačije zasad ne ide.

ZDRAVLJE&SAVJET: Istraži bolje svoje sposobnosti.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5 

LAV

LJUBAV: Vjerojatno si očekivali nešto drugo od onog što živiš i osjećaš, no to je samo privremena i prolazna faza s kojom se trebaš suočiti na mudar način. Još uvijek imaš dovoljno energije i kredita od prije da sve dovedeš u red. Uspjet ćeš.

KARIJERA: Metoda da se jednim udarcem ubiju dvije muhe ovaj put neće upaliti, no tvoja sposobnost da radiš dvije stvari u isto vrijeme hoće. Zato se odluči za ovo drugo. Poslovi u tišini su naglašeniji, ali ti se i kroz to razvijaš sasvim dobro. 

ZDRAVLJE&SAVJET: Idi tamo gdje ti je dobro.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5

DJEVICA

LJUBAV: Uživat ćeš u miru i tišini poznatih mjesta s partnerom. Nećeš ići gdje je puno ljudi, nego ćeš radije boraviti u prirodi ili kod kuće. One koje još traže srodnu dušu također neće puno izlaziti, pa će najvjerojatnije ostati same.

KARIJERA: Mnoge će ići na sigurno jer će im nedavna iskustva i iskušenja govoriti da čine tako. Ipak, možeš ponekad i riskirati. Nije sve tako zahtjevno kao što ti se čini. Odnekud će se pojaviti podrška drugih kojoj se usput, uopće nisi nadala.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ipak napreduješ.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 5 

VAGA

LJUBAV: Intenzivirat će se tvoje kretanje među ljudima pa ćeš imati prilike za sretanje i upoznavanje novih lica. Komunikacija sa osobama suprotnog spola bit će kvalitetna, a ti šarmantna. One u vezama bit će otvorene prema svojim partnerima.

KARIJERA: Nakon što si riješila jedan problem, radit ćeš s manje napetosti i s više ugodnosti. Ipak, i dalje će se od tebe tražiti povećan angažman. Zato zasuči rukave i ne postavljaj suvišna pitanja. Neka sve bude igra.

ZDRAVLJE&SAVJET: Prošetaj prije spavanja. 

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 5 

ŠKORPION

LJUBAV: Ako se nekom udvaraš, budi diskretnija. Ako si u vezi, zanemari prigovaranja od strane partnera. Kako tjedan bude odmicao, i ljubavne prilike će se poboljšavati. Zato idi korak po korak, pa će i rezultati biti trajniji. 

KARIJERA: Ne navaljuj sa svojim idejama jer premda su se neka vrata malo otvorila, još nije vrijeme da se eksponiraš. Radi u tišini i prema pravilima igre. Strpljivo čekaj svojih pet minuta. One će doći. Kad vam je teško, nađi vedre ljude.

ZDRAVLJE&SAVJET: Čovjek je čovjeku lijek.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4 

STRIJELAC

LJUBAV: Prvi dio tjedna kao da će te ljubav mimoilaziti, no od sredine tjedna neke će prepreke jednostavno nestati. S druge strane, pojavit će se i izazovne situacije kad ćeš biti u poziciji da reagiraš na provokacije. Nemoj. 

KARIJERA: Mogla bi se naći u situaciji da nešto trebaš žrtvovati ili da borbe za angažman budu takve da zapravo gubiš. Kako god ispalo, prihvati izazove i ne forsiraj stvari pod svaku cijenu. Rezultati će se zbrajati tek na kraju priče.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budi fokusirana u svemu što radiš.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4 

JARAC

LJUBAV: Bit ćeš zanimljiva drugima, zavodljiva, šarmantna i elokventna. Sve su to osobine kojim možeš ostvariti ugodna poznanstva, a možda i mnogo više. Nemoj samovati jer su ovo dani kad imaš povećane šanse za ljubav.

KARIJERA: One koje su se iskreno preispitale, znaju što im je činiti i krenut će tim smjerom. One koji još nisu razmislile o sebi i svojim postupcima, vjerojatno će se suočiti s posljedicama vlastitih ambicija i tek sad uviđati gdje su pogriješile. Nakon toga idu naprijed.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budi ljubaznija i otvorenija.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4 

VODENJAK

LJUBAV: Zasićenost izlascima usmjerit će te na osamu i povlačenje. Najbolje ćeš se osjećati u svom domu, a ako je voljena osoba uz tebe, tim bolje. One koje su još same ipak će više boraviti u društvu, ali istovremeno njihova mašta kao da neće imati granice.

KARIJERA: U poslu ćeš se malo nadmudrivati. Utjehu ćeš nalaziti u privatnom životu. S autoritetima trenutačno ne stojiš najbolje, pa pazi kako s njima surađuješ. Ne inzistiraj na svojim idejama, jer još nije vrijeme da se neke od njih ostvare. Izdrži. 

ZDRAVLJE&SAVJET: Idi u teretanu ili na trčanje.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4 

RIBE

LJUBAV: Dok ćeš ti razmišljati o ljubavnoj prošlosti, tvoja ljubavna sadašnjost polako će ti izmicati iz ruku. Moguće je da propustiš neku ljubavnu priliku jer 'spavaš'. One u vezama ipak će naći zajednički jezik s voljenom osobom. 

KARIJERA: Kako bi poboljšala ono što radiš, moraš se otvoriti i više surađivati s drugima. Stav da je netko bogom dan nije dobar, a pogotovo kad to misliš za sebe. Poradi na vlastitoj analizi i sve će ti biti jasnije, a onda i lakše.

ZDRAVLJE&SAVJET: Dobro je boraviti u prirodi. Ona osvježava.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4