'Jer ti se ljubiš, na tako dobar način, nemaš pojma': Ovi horoskopski znakovi ljube se najbolje

Poljubac ovih horoskopskih znakova doslovno će te oboriti s nogu. Barem tako kažu zvijezde. Saznaj koji znak ljubljenje ima u malom prstu

'Jer ti se ljubiš, na tako dobar način, nemaš pojma': Ovi horoskopski znakovi ljube se najbolje

Nema ništa bolje (i slađe) od dobrog poljupca, slažeš li se? U poljupcu se prepuštamo i to je vjerojatno najintimnija stvar koju dvije osobe mogu zajedno raditi. Kad je u pitanju astrologija, postoji nekoliko horoskopskih znakova koji imaju bolje vještine ljubljenja od ostalih. Koji horoskopski znak ljubljenje ima u malom prstu? 

Image

Ne znaš kako zavesti frajera koji ti se sviđa? Vodenjak voli izlaske s društvom, a Bik duge razgovore

Poljubac može biti način ljudskog bića da drugom ljudskom biću kaže da je poželjan do te mjere da ga gotovo želi 'okusiti', naravno - u potpuno metaforičnom, ali opet vrlo fizičkom smislu. 

Ljubljenje dolazi s obećanjima. Ponekad je to obećanje seksa, a ponekad je to obećanje ljubavi i namjere. Što god bilo, ono s čime se sve možemo složiti jest da je dobar poljubac uvijek bolji od lošeg. Potrebno je malo vremena da shvatiš što je prirodno, a što nije tijekom ljubljenja, ali jedno je sigurno: ako ga osjećaš, zaista osjećaš, znaš da se radi o onom jako dobrom. A ako si u potrazi za osobom koja će ti svojim poljupcima zavrtjeti tlo pod nogama, najbolje da se držiš sljedećih znakova:

OVAN

Ovnovi se dobro ljube jer se žele dobro ljubiti. A ako od osobe dobe znak da dobro obavljaju 'posao', to će ih učiniti još boljim. Uostalom, kad te Ovan ljubi, budi sigurna da ne lažira svoje poljupce. Daje ti svoje srce i dušu kroz svoje poljupce.

Makeout Kiss GIF from Makeout GIFs

BIK

Uistinu strastven znak, Bik uživa u umjetnosti ljubljenja koliko i u vođenju ljubavi. Očekuj duge seanse predigre jer su Bikovi rođeni su za strastveno ljubljenje. To je nešto što im dolazi vrlo prirodno. Bikov poljubac će te potpuno uzbuditi, a njega će uzbuditi tvoje uzbuđenje. 

Make Out Kiss GIF from Makeout GIFs

RAK

Zavodljiva priroda prosječnog Raka toliko je šarmantna da rijetko tko može odoljeti ovom znaku. A tek kad te poljubi! Zapravo, možemo ići toliko daleko tvrdeći da iskustvo ljubljenja ovog znaka može u potpunosti promijeniti tvoju percepciju o ljubljenju. Nešto u ovom čarobnom znaku jednostavno te tjera da se vraćaš po još i još...

Neck Kissing Sex GIF from Neckkissing GIFs

LAV

Lav te može impresionirati svojom sposobnošću da učini - sve. A u areni ljubavi i strasti, ovaj znak u osnovi oduzima život onakav kakav si nekad poznavala. Lav se ljubi s namjerom; on je tu da te zavede, da te oduševi, a možda se čak i najbolje ljubi od svih znakova...uglavnom zato što je 'biti najbolji' njegova istinska težnja.

Couple Romance GIF from Couple GIFs

ŠKORPION

Škorpion se zapravo ne voli toliko ljubiti koliko je istinski dobar u tome, baš zato jer mu predstavlja izazov. Škorpion se strastveno ljubi jer ne želi da ga se smatra manje strastvenim u pitanjima ljubavi i seksa. I baš u tome je njegova čar. Ah, Škorpioni - misterij astro svijeta!

Kissing Love GIF from Kissing GIFs

STRIJELAC

Ako želite ljubiti nekoga tko je slobodnog duha i nije ga briga što misliš o njegovom poljupcu, onda je to Strijelac. S njim ćeš iskusiti jednu potpuno drugu vrstu poljupca - baš zato što te ne pokušava impresionirati, već jednostavno i spontano uživa u zadovoljstvu poljupca. 

Kissing Couple GIF from Kissing GIFs