Jelena i Mirko napustili show, a Nikolana i Marko dobili 10 tisuća kuna

U novoj epizodi „Superpara“ jedan je par napustio natjecanje, a u opasnoj su zoni bili Jelena i Mirko. Bilo je i natjecanje u rapu, a Mirko zbog svađe nije odradio taj zadatak

Jelena i Mirko napustili show, a Nikolana i Marko dobili 10 tisuća kuna

 „Imam iznenađenje za tebe jer si počela gubiti samopouzdanje, a i da malo podignem moral“, rekao je Mirko, a Jelenu je to toliko dirnulo da je zaplakala. „Predajem vama titulu najboljeg romantičara“, rekao je Marko.

Došao je Enis i objasnio kako će žene u današnjem izazovu biti bačene u ring, a njihovi će muškarci birati s kim i kako će se boriti. Kad nečija žena triput izgubi igru, taj par ispada i ulazi u eliminacije, a pobjednički par dobiva 5000 kuna i postaje superpar ciklusa. Enis je objasnio da je prva igra - puding s crvima. „Crvi su jestivi, to je protein, najbolje za izgradnju mišića“, govorio je Enis damama. Druga je igra greda, odvojena 20-ak centimetara od poda, na kojoj se dvije žene tuku s toljagama dok jedna ne padne ili ne dodirne pod. Treća igra je tank vode, gdje će žene zagnjuriti glavu i slagati riječ.

ImageMarko je odabrao da će se njegova supruga Nikolana boriti protiv Daliborke, i to u trećoj igri! Slagale su riječ „superpar“ i Nikolana je prva završila. Sljedeći je birao Matej. „Odabrao sam Dolores zato što je vege, nema šanse da će pojesti crve“, rekao je. „Odvratan je osjećaj vidjeti živo biće da se koprca ispred tebe, a moraš ga ubiti i onda još pojesti da bi dobio neku lovu“, komentirala je Dolores, no naposljetku je pojela crve i pobijedila Daliborku! „Ponosan sam na svoju dragu“, rekao je Anton, a Matej se obrušio na suprugu iako je Dolores pobijedila za sekundu.  

ImageAnton je odabrao svoju suprugu i Jelenu da se tuku u drugoj igri. „Neka izbace sve iz sebe“, rekao je, a Jelena je predala borbu. „S išijasom koji me uhvatio da se s tobom borim?“ čudila se Jelena. Enis je pokušavao smiriti situaciju, no nije uspio. Mate je također odabrao gospođu Jelenu i treću igru. „Izabrao sam nju baš zbog toga što se dogodilo s Dolores“, rekao je, a dame su trebale složiti riječ „iskrenost“ u čemu je bila uspješnija Tina. Sljedeći je birao Mirko i odabrao je Daliborku i gredu! „Daj se odluči što ti je - ili te boli ili ne boli“, komentirala je Nikolana Jelenino ponašanje. „Daliborka i Dolores nisu iste osobe“, rekla je Jelena, koju je Daliborka pobijedila jednim udarcem!

Jelena i Mirko treći su put izgubili i ušli u eliminacije. „Mislim da ćemo pakirati stvari i ići kući“, rekao je Mirko. Gordon je odabrao da Ratka i Tina probaju puding s crvima, a  Slavonka je to odradila kao da je jela običan puding. Marko je odabrao da se Nikolana i Tina bore i njegova je supruga riješila to bez problema. „Više mi je puna kapa eliminacija“, rekla je Tina kad je shvatila da će se ponovno odlučivati o njihovoj sudbini u kući.

ImageMatej je odabrao da se bore Daliborka i Nikolana, a Dolores i Ratka slagale su riječ „povjerenje“. Nikolana je pobijedila Daliborku, a Dolores Ratku. Sljedeće su Tina i Nikolana slagale riječ „vjenčanje“, a pobijedila je Nikolana. U borbi za 5000 kuna ostala su tri para, a prvi je birao Gordon - Ratka i Dolores trebaju jesti crve. „Gordon je to shvatio kao rat na novac“, rekao je Mate, a Gordon dodao: „Bio sam siguran da drugi put neće moći pojesti.“ I bio je u pravu jer je Dolores odustala.

Marko je također razmišljao kao Gordon i ponovno je Dolores stavljena pred isti izazov - jesti crve s Nikolanom. „To je ta taktika koja neće promašiti i sve drugo bilo bi za njih rizik“, komentirao je Anton, a Dolores je odmah odustala. Anton je potom odabrao borbu s Ratkom i Dolores je pobijedila. Gordon je ponovno išao na provjereni recept i Dolores je ponovno odustala te su ispali iz igre. Marko je odabrao treću igru za Nikolanu i Ratku, slagale su riječ „ljubomora“, a pobijedila je Slavonka. Uslijedila je borba i pobijedila je Nikolana te su ona i Marko dobili 5000 kuna i postali superpar.  

ImageU eliminacijama su bili Jelena i Mirko te Tina i Mate. „Vrijeme je da se baka i dida idu kući odmoriti“, rekla je Nikolana, a Jelena je ljutita počela pakirati stvari. „Jelenu i Mirka ostavljamo ovdje“, govorio je Anton dok je Dolores bila zbunjena. „Dao sam sam sebi obećanje da ću poštovati starije ljude i razumjeti ih, što ne znači da kad mi triput opale šamar da ću reći - udari me opet “, zaključio je Anton.

Nikolana i Marko dobili su željenu kovertu i povećali budžet za 10.000 kuna, a potom su počele eliminacije. Nikolana i Marko svoju su narukvicu dali Tini i Mati, Anton i Dolores odlučili su se za Jelenu i Mirka, Gordon i Ratka svoj su glas dali Tini i Mati, a Daliborka i Matej dali su Jeleni i Mirku, koji bez obzira na izjednačen rezultat, zbog manje novca - idu kući!

Image„Ljudi zbog vas misle da je ovo stalno repriza“, rekao je Enis Tini i Mati, koji vjeruju da će se tek sad dokazati. Gordon i Ratka oprostili su se s Jelenom i Mirkom, a Ratka je priznala da bi voljela da njezin suprug bude baš kao Mirko kad ostari da bi potom pročitala ono što je Gordon napisao za Mirka. „Hvala vam, zbilja ste nas iznenadili“, rekli su dirnuti Jelena i Mirko, pozdravili se sa svima, pa čak i s Dolores, kojoj se Jelena naposljetku ispričala, te napustili „Superpar“.

Hoće li sada vladati harmonija u kući ili će neki drugi par sad svima ići na živce - ne propustite pogledati u novoj epizodi zabavne emisije 'Superpar' od 21 sat na RTL-u!