Ja, ja i samo ja: Ovo su uvjerljivo najsebičniji horoskopski znakovi

Provjeri nalaziš li se na popisu 'astro sebičnjaka'

Ja, ja i samo ja: Ovo su uvjerljivo najsebičniji horoskopski znakovi

Budimo realni. Svi mi imamo određene sebične sklonosti i to je potpuno u redu. Međutim, neki od nas imaju tendenciju da koriste ovu karakteristiku malo češće od ostalih.

Image

Oprez - brutalno iskreno: Apsolutno najgora osobina svakog horoskopskog znaka


Ako te određeni događaj ili nešto u životu natjera da se zapitaš jesi li sebična, možda želiš zaviriti u astrologiju i otkriti pripadaš li zaista jednom od najsebičnijih horoskopskih znakova.

Često ne vidimo sami sebe, pa je ponekad krajnje potrebno tražiti vanjske informacije, s nadom da će nam to pomoći da steknemo neki uvid - ali istina je da je većina sebičnih ljudi potpuno uvjerena da ne rade ništa pogrešno. Oni misle da je problem problem u svima drugima, a ne u njima. Da vidimo tko se nalazi na popisu 'astro sebičnjaka':

OVAN

Kad Ovan shvati što želi, ide po to. To je dobra stvar, zar ne? Pa...da i ne. Ovan ima totalno 'ja prvi' stav i uostalom, jedan je od najodlučnijih znakova.

Recimo to ovako: Ako kupuješ namirnice s Ovnom i on/ona vidi posljednju jabuku, a zna da je i ti želiš, borit će se do smrti da je dobije. I neće mu/joj biti previše žao. Zapravo, vjerojatno će ti nabrojati razloge (za koje znaš da nisu istiniti) zašto mu/joj je potrebna ta zadnja jabuka.

Ako si ovo ti: Žrtvuj se ponekad i jednom za promjenu pusti tu jabuku nekom drugome.


Tham Ăn GIF from Slice GIFs

BIK

Iako Bik predstavlja stabilnost i pouzdanost, osobe u ovom znaku želja za sigurnošću često čini pohlepnima. Također mogu postati pretjerano osjetljivi, pretjerano emocionalni i definitivno pretjerano posesivni.

Ako si ovo ti: Prestani tražiti sve više i više i neka ti odnosi napreduju s onim što imaš. I ne budi tako agresivna. Sve znaš, sve imaš...nema potrebe da se dokazuješ.

Oprah Emotional GIF from Oprah GIFs

BLIZANCI

Iako su Blizanci susretljivi i svestrani, ponekad se mogu činiti površni i plitki. Ako si u većem društvu s Blizancima, nemoj se iznenaditi ako izađe njihova lažna osobnost i niotkuda se pojavi jedna potpuno nova osoba (koja nije ona koju inače poznaješ). 

Naime, Blizanci su skloni prilagođavanju svom okruženju iz vlastitih sebičnih razloga i ne zamaraju se previše s time što drugi misle o tome.

Ako si ovo ti: Trebaš naučiti da je potpuno u redu biti svoj. Nitko nije impresioniran tvojim materijalnim posjedovanjem ili tvojom reputacijom...ako se druže s tobom, to je zato što im se sviđaš, stoga 'skini' tu lažnu osobnost i dopusti samoj sebi da se osjećaš ugodno u vlastitoj koži.

Duffey GIF from Duffey GIFs

LAV

Lavovi su 'ono što vidiš to je ono što dobivaš'  tip osobe, međutim, vjerojatno te ne čudi da i oni mogu biti prilično sebični. Super što su neustrašivi kada je riječ o prelaženju bilo kakve prepreke u svom životu, ali kad vidi nešto što poželi, igra je gotova za sve ostale jer u njihovim očima - to pripada samo njima.

Ako si ovo ti: Pruži i drugima priliku da budu pod svjetlom reflektora. Ako želiš da se drugi zadrže, moraš se tu i tamo žrtvovati.

Its Mine Lotr GIF from Itsmine GIFs

DJEVICA

Djevica je pažljiva. Budnim okom prati sve vrste propusta ili pogrešnih postupaka, što je odlično za samo-usavršavanje. Ali ona je ujedno prva osoba koja kritizira sve ostale

Jedno je biti težak prema sebi, ali drugo je biti strog i kritičan prema drugima. Samo zato što ti to ne bi tako učinila, ne znači da netko drugi neće i da je samo tvoj način ispravan. 

Prestani razmišljati o tome kako bi ti nešto napravila, i počni razmišljati da je osoba s kojom razgovaraš drugačija od tebe.

Ako si ovo ti: odustani od kritike i pusti svoje bližnje da rade svoje. Ne dobivamo ono što želimo stalno, stoga nemoj biti toliko sebična i pusti ljude da rade stvari na svoj način

This Is Your Fault Amy Santiago GIF from Thisisyourfault GIFs