Inspirativni i zabavni Instagram profili koje trebaš zapratiti jer će unijeti veselje u tvoju svakodnevicu

Izdvojile smo nekoliko odličnih profila koje trebaš zapratiti jer će ti uljepšati dane provedene u karanteni

Inspirativni i zabavni Instagram profili koje trebaš zapratiti jer će unijeti veselje u tvoju svakodnevicu

Dani u izolaciji svima nam teško padaju i mnogima već ponestaje ideja za DIY projekte i zabavne aktivnosti kojima bi ispunili vrijeme.

Dok čekamo da se život  vrati u 'normalu', puno vremena provodimo i na Internetu te na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka.

Instagram je danas postao jedna jako velika, inspirativna i korisna zajednica, a ako si u potrazi za odličnim profilima koji će ti tjedne provedene u karanteni učiniti zabavnijima, onda zaviri u našu fotogaleriju jer smo izdvojile nekoliko super profila koje vrijedi zapratiti.


Foto: Instagram

@turbo.screams

Glavna zvijezda ovog simpatičnog profila je Turbo - smiješna maca koja voli mijaukati, a njezin vlasnik sve to snima i dijeli sa svojim pratiteljima na ovom zabavnom profilu. Idealno za sve ljubitelje mačaka. 

@sir_twitch_alot

Twitch je poznati DJ, a dane u karanteni provodi sa svojom ženom i njihovo troje djece.Twitch i njegova žena Allison su i izvrstni plesači, a dane u karanteni provode osmišljavajući zabavne plesne koreografije koje potom dijele sa svojim pratiteljima na Instagramu. Njihovi su pokreti zaista impresivni, a neke od njih možeš i sama isprobati ako ti je dosadno ovih dana. 

@thehomeedit

Ako si u potrazi za inspiracijom za preuređenje i organizaciju svog doma, onda bi svakako trebala zapratiti ovaj odličan profil na kojem ćeš pronaći mnoštvo ideja, savjeta i trikova za uređenje kućanstva. 

@basically

Želiš naučiti kuhati ili si gurman i voljela bi isprobati neka nova jela? Trk na ovaj profil na kojem ćeš pronaći zanimljive recepte i puno inspiracije za svoje kulinarske pothvate.

@whatsofieread

Dane u karanteni možeš iskoristiti i za čitanje svih onih knjiga za koje ranije nikad nisi imala vremena. Na ovom profilu švedske blogerice, osim zanimljivih književnih naslova, pronaći ćeš i prekrasne fotografije i inspiraciju za uređenje interijera. 

@jennifer.garner

Voliš li pak pratiti živote slavnih, onda ti prepručamo da zaviriš na profil simpatične glumnice Jennifer Garner koja na svom profilu svakodnevno sa fanovima dijeli zanimljive trenutke iz svoje svakodnevica. Vrlo je duhovita, nepretenciozna i izuzetno zabavna.

@juliesfi

Nedostaje li ti normalan život i razigrane modne kombinacije, profil divne francuske blogerice Julie Sergent Ferreri će te očarati. Svakodnevno objavljuje svoje modne outfite koji su spoj francuskog chica i boemskog stila pa će ti sigurno poslužiti kao inspiracija za osmišljavanja vlastitih modni kombinacija, čak i unutar kuće.

@thecartorialist

Želiš li ovo vrijeme iskoristiti na produktivan način, na društvenim mrežama sada su dostupni brojni online tečajevi i zanimljive radionice u kojima možeš sudjelovati poptuno besplatno. Jedan od profila koji nudi takve radionice je i The Cartorialist na čijem ćeš IGTV-u pronaći mnoge korisne savjete vezane uz crtanje.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.