Imamo super ideju za zabavu u karanteni: 'Pogodi tko' s likovima iz 'Prijatelja'

Rachel, Monica, Phoebe, Ross, Chandler i Joey sada su i glavni likovi omiljene društvene igre

Imamo super ideju za zabavu u karanteni: 'Pogodi tko' s likovima iz 'Prijatelja'

Posljednjih tjedana igramo puno više društvenih igara nego inače, a zahvaljujući online shopu Etsy, svi obožavatelji kultne serije 'Prijatelji' mogu dodati još jednu igru na svoj repertoar. 

Image

Jesi li čula za društvenu igru koja promiče snagu žena? 'Fierce Women' je sve što ti treba za dane u karanteni


Jedna od omiljenih dječjih igra 'Pogodi tko' nedavno je dobila svoju novu verziju i inspirirana je ni manje ni više, nego s likovima iz obožavanih 'Prijatelja'. 

Image


(Foto: Etsy)


Kao i klasična 'Pogodi tko' igra, i ova tematska ima 24 ručno rađene kartice za sve voljene (i manje voljene) likove, koji, naravno, uključuju Rachel, Monicu, Joeyja, Rossa, Phoebe i Chandlera, ali i Gunthera, Susan, Janice, Taga, Richarda i mnoge druge. U svakom slučaju, radi se o itekako zabavnom načinu da provjeriš svoje znanje o likovima sa svojim najbližima, ali i dodaš još jednu aktivnost za vrijeme provedeno u karanteni.

Loša vijest je da, čim se pojavila na shopu, igra se počela toliko ludo prodavati da je ubrzo rasprodana (unatoč cijeni od 65 dolara/cca 450kn), a iako bi mogla svakog trenutka ponovno doći u prodaju, to se može i ne mora tako skoro dogoditi. 


Image


(Foto: Etsy)


Međutim, pronašle smo zgodno rješenje. Ako imaš klasični 'Pogodi tko' kod kuće, za 10 dolara (cca 69 kn) na Etsyju možeš preuzeti PDF kartice za crvenu i plavu stranu igre, ali i žute kartice koje vučeš. Čak i ako nemaš 'postolje' kod kuće, uz malo kreativnosti, volje i truda, možeš ga sama napraviti i uživati u omiljenim 'Prijateljima' i preko društvene igre.