Idu ti na živce komarci? U spas dolazi ova genijalna stolica s baldahinom

Sve što nam treba ovog ljeta je stolica s baldahinom koja štiti od komaraca i drugih dosadnih kukaca

Idu ti na živce komarci? U spas dolazi ova genijalna stolica s baldahinom

Ljeto je već debelo ovdje što znači puno zabavnih događanja na otvorenom, kampiranje ili druženje u dvorištu s obitelji i prijateljima - ali ništa ne može uništiti zabavu na otvorenom poput ugriza komaraca i drugih kukaca

Zato je tvrtka Kelsyus smislila odlično rješenje, savršenog pratioca za ugodan boravak na otvorenom. Naime, njihova prijenosna stolica dizajnirana je za zaštitu sunca, ali i ugriza kukaca, zahvaljujući mrežici koja pruža zaštitu u svakom kutu.


Image

(Foto: Amazon)

Dovoljno čvrst da podupre težinu do 250 kilograma, ali i dovoljno lagan za nošenje sa svojom praktičnom trakom za nošenje na ramenu, ovaj genijalni dizajn znači da više ne moramo skratiti svoje dane izvan kuće, već možemo bezbrižno uživati na otvorenom.

Ova genijalna stolica također je idealna i za boravak na plaži jer zaštitni baldahin sprješava oštećenja od sunca s 50+ UPF.


Image

(Foto: Amazon)

Napravljena od čvrstog čeličnog okvira, stolica s baldahinom ima prozračno, ergonomsko sjedište s prednjim rubom koje se neće izrezati u stražnji dio nogu. Uključuje i držač bočice ili čaše tako da možeš uživati u svim raskošima običnog naslonjača, a kada preklopiš stolicu i zakopčaš je, baldahin postaje torba za prijenos stolice

Image

(Foto: Amazon)


Stolica se na Amazonu prodaje po cijeni od 63 dolara (cca 413 kuna). Što reći nego napokon: Zbogom dosadnim komarcima i kukcima!