Horoskopski znakovi koji se najčešće međusobno svađaju

Zašto se s nekim horoskopskim znakovima slažete bolje nego s ostalima možda ima veze i sa zvijezdama

Horoskopski znakovi koji se najčešće međusobno svađaju
Play logo

„Vaša karta je oblikovana u krug. Planeti se kreću. Kada naprave različite kutove u vašem osobnom grafikonu, postoje određene energije koje su uključene. Kad planeti naprave kut od 90 stupnjeva ili 180 stupnjeva prema drugom planetu, dolazi do trenja", objasnila je astrologinja Patricia Clark za Bustle.

Ona također kaže da postoje tri "vrste" znakova zvijezda: kardinalna, fiksna i promjenjiva. Fiksni imaju najteže vrijeme s promjenom, a promjenjivi su najprilagodljiviji.

Ona također kaže da postoje tri "vrste" horoskopskih znakova : kardinalni, fiksni i promjenjivi. Fiksni se najteže nose s promjenama, a promjenjivi su najprilagodljiviji.  U nastavku pogledaj koji se  horoskopski znakovi najčešće svađaju, i što je najvažnije, kako se možete slagati bolje:

Play logo

Ovan i Vaga

Kako se Ovan po prirodi voli svađati i raspravljati, bitka između Ovna i Vaga (koja ne voli direktna suočavanja) može biti, u najmanju ruku, frustrirajuća. Vaga će pokušati zaobići i ignorirati ono što se događa, ali joj to Ovan neće dopustiti.

No, možete dobro funkcionirati. Ovan bi trebao udahnuti i brojati do deset prije odgovora. Vaga, s druge strane, može uvježbavati granice i reći ne.

Bik i Lav

Bik i lav. Tko pobjeđuje? Tvrdoglavi bi Bik mogao pribjeći pametovanju tijekom svađe. Ali u paru s Lavom, koji bi mogao postati prilično dramatičan, ovdje dolazi do prave bitke volje.

Ako Bik može raditi na prihvaćanju tuđih mišljenja, a Lav malo smanjiti dramatičnost, vas dvoje sigurno možete uspjeti.

Blizanci i Ribe

Tako je. Blizanci ponekad mogu biti 'varalice', a Ribe su super osjetljive. Dok Blizanci ne msile o osjećajima Ribe, one će prolijevati suze i osjećati se tjeskobno.

Ako Blizanci mogu raditi na tome da budu prisutni i jasni u svojoj komunikaciji, a Ribe na svojoj sklonosti pretjeranoj brigi.  Onda ćete biti na putu prema harmoniji.

Play logo

Rak i Jarac

Jarac može biti ohol i pravedan, tako da za Raka nije toliko problem svađa koliko to što ih Jarac u potpunosti isključi i ne poštuje. Budući da je Rak emotivan  i želi razgovarati o svemu tome, može doći do velikog zastoja u raspravi.

Međutim, možete se doista slagati ako se Rak trudi da ne uzme stvari osobno, a Jarac priznaje da nije uvijek u pravu.

Djevica i Strijelac

Strijelac bi možda htio imati posljednju riječ, dok Djevica može biti tip koji je super uporan i postavlja puno pitanja.

Kada dođe do previše svađa,  Strijelac morati izdvojiti vrijeme da sluša, a Djevica da uspori i usredotoči se na ono što zapravo želi reći, i onda komunikacija može ići naprijed.

Vodenjak i Škorpion

S Vodenjakom se teško posvađati i svađati, a Škorpion je s druge strane sav vatren i lako započinje svađe. Svađa između ova dva znaka često je intenzivna i pomalo i zla.

Ali ako je Škorpion ljubazan, a Vodenjak pokuša biti malo više 'na zemlji' umjesto u apstraktnim idejama, lako će naći zajednički jezik.

Play logo

Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.