Horoskop za mame: Jesi li nježna, vesela ili zahtjevna?

Svaka mama ima svoju osobnost i stil. Baš zbog toga može biti zabavno pročitati i provjeriti jesu li i zvijezde "pogodile"

Horoskop za mame: Jesi li nježna, vesela ili zahtjevna?

Sigurno imaš sliku o tome kakva si majka. Možda si zahtjevna ili si ipak najbolja prijateljica svom djetetu? Zvijezde imaju odgovore i za taj segment života. Ako pročitaš što o tebi kaže horoskop možda ćeš moći sagledati svoje negativne aspekte i ojačati pozitivne. Ako ti je horoskop razbibriga uz kavu - onda se možeš dobro nasmijati sa suprugom ili prijateljicama.

Image

Teško im je reći 'ne': Ovi znakovi na sebe preuzimaju previše odgovornosti


Ovan

Jesi li ikad vidjela mamu koja se boji svoje djece? Stvarno neobično, ali postoji. Ovo je koncept majčinstva koji je potpuno suprotan od tvog. Za tebe "ne" znači "ne". Ne dopuštaš moljakanje, pregovore ili plakanje. Tvojim pogledom sve je rečeno. Ako imaš tvrdoglavo dijete ili djecu onda ti je zadatak dosta težak. Mame rođene u ovom znaku imaju natjecateljski duh i odgajaju djecu da budu snažna i hrabra. Želiš odgojiti samopouzdane ljude.

Poznate mame rođene u ovom znaku: Jennifer Garner, Sarah Jessica Parker, Kourtney Kardashian, Kate Hudson, Celine Dion, Kourtney Kardashian, Reese Witherspoon,  Victoria Beckham.

Bik

Djeca trebaju rutinu, a nema bolje mame za to. Jako si strpljiva i lako stvaraš raspored za dijete kada se radi o spavanju i jelu. Vrlo si realistična i čvrsto stojiš na zemlji. Možeš biti vrlo tvrdoglava što može dovesti do problema kada djeca dođu u tinejdžerske godine. Tvoja djeca će voljeti lijepo i prirodu, ali zbog sklonosti prema hrani i trošenju moraš paziti da djecu naučiš da poštuju novac.

Poznate mame: Jessica Alba, Penelope Cruz, Uma Thurman, Cate Blanchet

Blizanci

Odrastaš sa svojom djecom i voliš razgovarati o najnovijim vijestima i svemu što je aktualno. Moderna mama koja zanimljivo izgleda. Jako dobro razumiješ svoju djecu. Voliš druženja i zabave, ali ipak djeci trebaš pružiti dosljednost. Djeci je potrebna sigurnost na koju mogu računati poput redovitih večera i rutine spavanja. Svakako postoji vrijeme za vašu spontanost.

Poznate mame: Angelina Jolie, Heidi Klum, Courtney Cox, Brooke Shields, Natalie Portman, Nicole Kidman.

Rak

Obitelj je sve za tebe. Tvoje majčinstvo je potpuno prirodno i ponašaš se majčinski prema cijeloj obitelji - nosiš, brineš i organiziraš. Vrlo ozbiljno shvaćaš svoju ulogu mame pa je važno da ne zaboraviš na sebe i ne potrošiš svaku svoju minutu na obitelj.

Poznate mame: princeza Diana, Gisele Bundchen, Jessica Simpson.

Lav

Mama Lavica se najviše ponaša kao dijete. Uživaš u igri sa svojom djecom i darivanju. Duboko voliš svoju djecu, ali ponekad možeš pokazivati narcisoidnost jer misliš da su djeca produžetak tebe. Želiš biti ponosna na svoju djecu te misliš da su tvoja djeca najbolja. 

Poznate mame: Halle Berry, Jennifer Lopez, Kate Beckinsale, Sandra Bullock.

Djevica

Što god bilo slomljeno, dat ćeš sve od sebe da to popraviš, bilo da je u pitanju igračka ili slomljeno srce. Imaš velika očekivanja za svoju djecu i možeš biti kritična, ali i dalje ih voliš iz dubine svoje duše. Kraljica si multitaskinga, a tvoj dom je uvijek čist i uredan. Držiš disciplinu u kući i ne odustaješ kada stvari postanu teške. Možeš biti perfekcionista i previše očekivati od djece.

Poznate mame: Salma Hayek, Beyonce, Michelle Williams, Jada Pinkett-Smith.

Vaga

Vage su sjajne mame jer su tako uravnotežene i mirne. Potičeš harmoniju u kući i kad postoji razdor između braće i sestara možeš neutralizirati situaciju. Ne voliš stvarati disciplinu i radije bi djeci bila prijateljica. Za tebe je najvažnije da djecu naučiš dijeliti i kako suosjećati s drugima i biti dobar prijatelj. 

Poznate mame: Gwen Stefani, Gwyneth Paltrow, Kate Winslet, Catherine Zeta-Jones.

Škorpion

Vrlo si intuitivna i često znaš što se događa s tvojim djetetom prije nego što on zna. Odana si, iskrena i zaštitnički nastrojena i sve dok djeca govore istinu nemate probleme. Stavit ćeš potrebe svoje obitelji iznad sebe i strastveno ih braniti u svakoj situaciji.

Poznate mame: Demi Moore, Julia Roberts, Calista Flockhart, Ramona Singer, Maggie Gyllenhaal.

Strijelac

Imaš veliko srce i želiš dijeliti svijet sa svojom djecom. Vjerojatno si počela putovati s njima u ranoj dobi. U svojoj djeci stvaraš osjećaš neovisnosti kao i smisao za humor. Želiš da tvoja djeca uživaju u svakom trenutku. Znaš biti impulzivna i možda nemaš tako puno pravila kao druge mame. Važno ti je da djeca budu svoja, a ne nečije kopije.

Poznate mame: Britney Spears, Katie Holmes, Christina Aguilera, Mariska Hargitay, Katherine Heigl.

Jarac

Borit ćeš do smrti za svoju djecu, jako si odana i uvijek uz njih. Roditeljstvo shvaćaš smrtno ozbiljno. Svojoj djeci usadit ćeš dobru radnu etiku i fokus. Ponekad te treba podsjetiti da odvojiš vrijeme za sebe, a ne da svaku svoju minutu posvetiš obitelji.

Poznate mame: Christy Turlington Burns, Michelle Obama, Kate Moss.

Vodenjak

Želiš biti vjerna sebi, a tvoja djeca će naučiti pomagati drugima, ali će i biti svjesna problema kao što su globalno zagrijavanje. Sigurno ćeš potaknuti maštu kod svoje djece. Međutim, imaš malo strpljenja pa je dobro da djeci pokažeš koliko ih voliš, a ne da pretpostavljaš da to znaju.

Poznate mame: Sheryl Crow, Minnie Driver, Elizabeth Banks, Alicia Keyes, Denise Richards

Ribe

Potičeš djecu na kreativnost. Razvit ćeš kod njih ljubav prema prirodi, potaknuti pomaganje drugim ljudima i neovisan duh. Možda ne znaš kako naučiti svoju djecu da ostvare svoje snove, ali ćeš im pružiti potpunu podršku dok ih pokušavaju ostvariti sama.

Poznate mame: Kristen Davis, Cindy Crawford, Rachel Weisz.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.