Najbolja roditeljska kombinacija

Kombinacija iz snova: Ovi horoskopski znakovi zajedno čine sjajne roditelje

Nisu svi horoskopski znakovi kompatibilni i stvoreni da zajedno odgajaju djecu, no prema astrologiji, ovi horoskopski znakovi zajedno čine savršen par za odgoj djece

horoskop-roditelji.jpg
Foto: Pexels

Kada si u vezi s dugogodišnjim partnerom i počnete planirati vašu zajedničku budućnost, tema djece i roditeljstva zasigurno je jedna od prvih kojih se dotaknete. Donijeti dijete na svijet prilično je velika stvar i vrlo važna odluka koju jedan par mora donijeti, pa je neminovno zapitati se kakve su tvoje, ali i partnerove roditeljske sposobnosti i kako ćete zajedno odgajati dijete, a odgovor se može kriti u vašim horoskopskim znakovima.

Image
Puni suosjećanja i razumijevanja

Prirodni talent: U ovim horoskopskim znakovima rađaju se najbolji roditelji

Baš kao što nam astrologija može otkriti koji su horoskopski znakovi savršen par kada je ljubav u pitanju, jednako nam tako može otkriti i koji to znakovi najbolje funkcioniraju zajedno kao roditelji i čine dobitnu roditeljsku kombinaciju. Nisu svi horoskopski znakovi kompatibilni i stvoreni da zajedno odgajaju djecu, a ako je vjerovati astrologiji, ovi horoskopski znakovi zajedno čine najbolje roditelje i tvore kombinaciju iz snova.

Bik i Lav

Bik je fiksni znak, a to znači da će ga Lav savršeno nadopuniti svojim entuzijazmom kojim će predvoditi obitelj. Iako se ljude rođene u znaku Bika često smatra tvrdoglavima, vrlo su odani svojoj obitelji, a ponajviše svojoj djeci, pa je zato Lav, koji je jednako tako odan, odličan par.

shimmer fallback

Ovan i Lav

Ovan i Lav bili bi onaj zabavan par u susjedstvu s kojim se baš svi žele družiti. Uvijek su u pokretu i spremni za bilo kakvu divlju avanturu koju njihova djeca požele, pa zajedno čine ultimativnu roditeljsku kombinaciju na kakvoj im drugi zavide.

shimmer fallback

Rak i Vaga

Rakova brižna i nježna priroda savršeno je nadopunjena potrebom Vage za stvaranjem skladnog obiteljskog doma. Iako su Rakovi na lošem glasu zbog toga što su razdražljivi i pretjerano emocionalni, oni su vrlo zaštitnički nastrojeni prema svojoj obitelji, a ova dva znaka će stvoriti sigurno i zdravo okruženje za svoje dijete.

shimmer fallback

Blizanci i Ribe

Blizanci donose kreativnost u život svoje djece, izvrsni su učitelji i odgajaju svoju djecu da sve preispituju. Ribe su suosjećajne i mogu osigurati ravnotežu potrebnu da pokažu svojoj djeci razliku između razmišljanja i osjećaja pa Blizanci i Ribe mogu odlično funkcionirati kao roditelji.

shimmer fallback

Djevica i Strijelac

Praktičan pristup Djevice savršeno se nadopunjuje željom Strijelca za avanturom. U roditeljstvu, baš kao i u drugim aspektima života, potrebna je jedna osoba koja čvrsto stoji na zemlji i druga koja je zabavna i veliki je avanturist, a to su Djevica i Strijelac.

shimmer fallback

Škorpion i Rak

Škorpion i Rak čine fenomenalan par roditelja. Oboje shvaćaju da je obitelj na prvom mjestu, ponašaju se zaštitnički i prepuni su ljubavi. Njih dvoje imaju kliješta i žalce spremne da napadnu svakoga tko bi se usudio taknuti njihovu malu obitelj.

shimmer fallback

Jarac i Strijelac

Jarac i Strijelac ne mogu biti različitiji, ali se lijepo upotpunjuju kao roditelji. Ako njih dvoje mogu poštovati međusobne razlike, onda će tome naučiti i svoju djecu, koja će odrasti u ljude koji znaju što je kompromis i koliko je on važan u vezi.

shimmer fallback

Vodenjak i Bik

Vodenjakova neovisna priroda savršeno se nadopunjuje Bikovom željom za stabilnim obiteljskim životom. Zračni znak poput Vodenjaka Bik će kao zemljani znak vrlo lako prizemljiti, a njih će dvoje na kraju biti sjajan roditeljski par.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.