Finale druge sezone 'Žene' pogledajte odmah na RTLplayu

Svi obožavatelji hit-serije 'Žena' uživat će ovoga petka, 6. ožujka, kada na RTLPlayu možete pogledati posljednjih 5 epizoda druge sezone

Finale druge sezone 'Žene' pogledajte odmah na RTLplayu

Svi obožavatelji hit-serije 'Žena' uživat će ovoga petka, 6. ožujka, kada vam donosimo 5 posljednjih epizoda izuzetno napete druge sezone, tako da za vikend imate priliku bingeati svoju omiljenu seriju na RTLplayu

ŽENA
Sadržajem drugačija od dosadašnjih turskih serija, ova priča o borbi samohrane majke sa siromaštvom i bolesti osvojila je milijune gledatelja diljem svijeta, a dokaz tome su i brojne nagrade i nominacije. Posljednje epizode druge sezone obilježit će dramatične svađe i laži, ubojstvo i samoubojstvo te teška prometna nesreća. Iako Bahar želi samo sreću i zdravlje za svoju djecu te malo mira u svojem životu, sudbina će joj ponovno ispisati nepredvidljiv scenarij, a gledatelje ostaviti u velikoj neizvjesnosti. 
Kad odgledate Ženu preporučujemo vam odličnu dramsku seriju 'Glas srca' i novu romantičnu komediju 'Dobre cure, loši dečki'. 

GLAS SRCA

shimmer fallback


Svjetski popularnu romantičnu dramsku seriju 'Glas srca' možete pratiti i na RTLplayu, kad god vama odgovara. Mlada učiteljica Elizabeth Thatcher (Erin Krakow), navikla na život u visokom društvu, odlazi raditi u Coal (Hope) Valley, gradić u kojem većina građana živi od rada u ugljenokopu. Vrlo brzo ona očara gotovo sve mještane, osim pomoćnika šerifa, Jacka Thorntona (Daniel Lissing), koji vjeruje da je Elizabethin bogati otac kriv što je on zapeo u gradiću, samo da bi štitio njegovu kćer, koja mora naučiti živjeti u provincijskom gradiću kanadske prerije.

DOBRE CURE, LOŠI DEČKI

shimmer fallbackZabavite se i nasmijte do suza uz otkačenu romantičnu komediju 'Dobre cure, loši dečki'. Osim odlične glumačke ekipe, koju čine Selena Gomez, Mary Louise Parker, Dylan McDermott i Heather Graham, film upotpunjuju komične scene i zabavan scenarij. 18 godišnji Rick Stevens (Nat Wolf) učinit će sve ne bi li zadobio ljubav Nine Pennington (Selena Gomez). U svojoj misiji osvajanja Nine morat će se suočiti s njezinim psihotičnim bivšim dečkom, vlasnikom noćnog kluba, svećenikom, ali i s Nininom šašavom obitelji te još mnogo zanimljivih likova. Film pogledajte odmah, samo na RTLplayu. 
Registrirajte se besplatno na RTLplay i uživajte u omiljenim filmovima i serijama.  

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.