Early Bird festivalske ulaznice Špancirfesta

Od 3. do 10. srpnja se na dva ekskluzivna mjesta u prodaju pušta ograničena količina festivalskih ulaznica Špancirfesta s 50% popusta na redovnu cijenu. Deset dana festivala za samo 75 kuna!

Early Bird festivalske ulaznice Špancirfesta

Špancirfest svoju popularnost zahvaljuje bogatoj i raznolikoj kombinaciji koncertnih, uličnih i tradicijskih sadržaja, koji svake godine uspijevaju zadovoljiti ukus i želje svih generacija posjetitelja. Posebnu važnost, naravno, ima koncertni program, koji se svih deset festivalskih dana održava na nekoliko pozornica smještenih na trgovima povijesne jezgre Varaždina te glavnoj pozornici pod bedemima varaždinskog Starog grada.

Za 2013. su do sada službeno potvrđena dva velika i zanimljiva koncertna događanja na glavnoj pozornici Špancirfesta: nastup hrvatskog pop-rock velikana, Zlatana Stipišića Gibonnija, u petak 30. kolovoza te belgijskih rockera Triggerfinger, u nedjelju 25. kolovoza.

U međuvremenu, Špancirfest je za najbrže obožavatelje pripremio posebnu pogodnost.

U ograničenom vremenskom razdoblju, od srijede 3. srpnja pa do srijede 10. srpnja 2013. godine, će se na dva ekskluzivna prodajna mjesta u Hrvatskoj u prodaju pustiti ograničena količina od 300 iznimno povoljnih festivalskih “Early Bird” ulaznica s čak 50% popusta, točnije po cijeni od samo 75 kuna za svih deset dana festivala.

Festivalske ulaznice, koje vrijede za ulaz na glavnu pozornicu Špancirfesta kod varaždinskog Starog grada za svih deset dana festivala, će se u promotivnom prodajnom razdoblju moći kupiti na samo dva mjesta u Hrvatskoj: u Varaždinu u suvenirnici Varaždinskih vijesti, Trg kralja Tomislava 7 (Korzo) te u Zagrebu u glazbenoj knjižari Rockmark, Berislavićeva 13.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.