SREĆA KUCA NA VRATA

Tri horoskopska znaka pronaći će pravu ljubav ovo proljeće. Jesi li među njima?

Sve cvjeta i pupa, stiglo nam je najljepše godišnje doba, a pripadnicima nekih znakova ovo će proljeće biti proljeće za pamćenje

3 znaka koji će ovog proljeća naći pravu ljubav
Foto: profimedia.hr

Čim stignu prvi sunčani dani svi smo odmah nekako bolje raspoloženi. Imamo potrebu svaki slobodan trenutak provesti vani i uživati u ljepoti prirode. Još je ljepše kad te trenutke možemo s nekim dijeliti – zato kažu kako je najljepši osjećaj biti zaljubljen u proljeće. I dok će nekim znakovima ovaj dio godine donijeti poslovne uspjehe ili financijske dobitke, onim najsretnijima procvast će ljubavni život.

Image
SVATKO IMA SVOJ TEMPO

Ljubav uvijek dolazi: Horoskopski znakovi koji pravu ljubav nalaze nakon 40-e

Astrolozi tvrde kako se veseliti mogu pogotovo 3 znaka, po jedan od svakog elementa, jer će se u narednih par mjeseci njihov život okrenuti naglavačke, ali u pozitivnom smislu. Naime, upoznat će osobu koja bi se mogla pokazati kao njihova srodna duša – napokon, reći će mnogi. Dakle, pripadnici ovih znakova će po svemu sudeći, vrlo skoro pronaći svoju sreću u ljubavi – zato, neka drže oči, ali i srca, širom otvorene:

Bik

Staloženi i dobro uzemljen Bikovi poznati su po svojoj strpljivosti, no čini se kako je njihovom čekanju napokon došao kraj. Baš ovog proljeća Bikovima će se otvoriti više od jedne šanse za upoznavanje nekog posebnog tko bi mogao promijeniti njihov ljubavni status. Zvijezde potiču Bikove da pokažu hrabrost i budu otvoreni za nova poznanstva. Također, trebali bi pričati o svojim osjećajima bez zadrške pa mogu očekivati da će i druga strana učiniti isto. Čak i Bikovima koji su u vezi na ljubavnom će plani cvjetati ruže jer će dobiti priliku produbiti svoju vezu i još se bolje povezati s partnerom. Za mnoge će to značiti da će se odlučiti na korak dalje u vidu zaruka ili početka zajedničkog života.

Blizanci

Zavodljivi Blizanci ovog će proljeća izgubiti glavu – i to za novom osobom koja će biti baš onakva o kakvoj su oduvijek sanjali. Činit će se gotovo predobro da bi bilo istina, ali Blizanci si neće moći pomoći, narednih će tjedana hodati s glavom u oblacima i vrlo će se teško fokusirati na bilo što drugo. Iako će osjećaji biti toliko snažni da mnogi neće znati kako s njima izaći na kraj, ne trebaju brinuti, jer novopečeni odnos ima sve predispozicije da postane nešto dugoročno i ozbiljno. Blizanci inače dobro uče iz vlastitih grešaka pa je sigurno da ih neće ponoviti u novoj vezi, a ključ je da budu tolerantniji i mudriji te emocionalno zreliji.

Image
Foto: Pexels

Ribe

Ribama će se lijepe stvari na ljubavnom polju početi događati već u ožujku. Bit će puno romantičnih trenutaka radi kojih će njihovo srce zakucati brže. Čak i sramežljivi pripadnici ovog vodenog znaka probudit će svoju skrivenu smjelu stranu pa će se možda odvažiti učiniti prvi korak – a Zvijezde će to i nagraditi i pružiti im šansu za sreću. Veze koje počnu ovog proljeća Ribama će donijeti dugo željenu stabilnost u njihov život. Riječ je o posebnim odnosima koje mogu postati doživotni i biti okrunjeni brakom. Zato, Ribe, samo naprijed – Zvijezde su na vašoj strani, zgrabite svoju šansu i bez straha se prepustite novom, prekrasnom poglavlju u knjizi svog života.

Image
PRVA PROLJETNA

Zagrebačka špica bila je puna, a vladala je modna elegancija