Seksualna kemija

Vrući horoskop: Znakovi koji se najbolje slažu ispod plahti

Seksualna astrologija ozbiljna je stvar, stoga smo odlučile istražiti s kojim horoskopskim znakovima si seksualno najkompatibilnija

Mladi par
Foto: www.profimedia.hr

Ako pratiš ljubavne horoskope, vjerojatno si čitala o tome koliko svaki horoskopski znak može biti romantičan ili sramežljiv kad je u pitanju predanost, ali znaš li koji ti horoskopski znakovi odgovaraju kad je u pitanju najbolji seks u životu?

Image
Seks vs. život

Potpuno iskreno: Znakovi koji pobjeđuju u krevetu, ali gube u životu

Seksualna astrologija nije šala, stoga smo odlučile istražiti s kojim horoskopskim znakovima si seksualno najkompatibilnija.

Znati seksualnu komaptibilnost horoskopskih znakova može ti dati puno bolju ideju o tome postoji li vjerojatnost dobre seksualne kemije s nekom novom osobom. I ne brini, ako se ispostavi da tvoj partner nije nužno tvoj savršeni partner u krevetu, nemoj odustati. Učenje o tome kako ti i tvoj partner seksualno djelujete kao pojedinci može vam dugoročno pomoći u vezi.

S kojim horoskopskim znakom ćeš imati najbolji seks? Provjeri u nastavku.

Ovan

Seksualni stil: Strastveni i nestrpljivi, a jedan od tri vatrena znaka, Ovnovi su ljubavnici koji se žele 'baciti na posao'. Ne žele te zabaviti cvijećem i romantikom. Oni su glumci, a ne sanjari i više vole pikantnu, energičnu zabavu od dugotrajnog vođenja ljubavi.

Seksualno kompatibilni horoskopski znakovi: Lav, Strijelac, Blizanci, Vodenjak

Bik

Seksualni stil: Bikovi žele biti polako zavedeni. Ovi senzualni ljubavnici razmišljaju o svojim odlukama, ali kad jednom odluče da je druga osoba ona prava, htjet će samo nju. Pouzdani i lagodni Bik voli nekomplicirani seks i posjeduje libido koji je, jednom kad se oslobodi, aktivan cijelu noć.

Seksualno kompatibilni horoskopski znakovi: Djevica, Jarac, Rak, Škorpion, Ribe

Blizanci

Seksualni stil: Blizanci se kao verbalni zračni znak prvo stimuliraju, a onda prelaze na fizički posao. Jednom kad uzbudiš ovaj znak, odvuci ga u spavaću sobu prije nego što postane rastresen, jer Blizančeve misli lako odlutaju. Seks će zasigurno biti vruć, a vjerojatno i poprilično brbljav.

Seksualno kompatibilni horoskopski znakovi: Vaga, Vodenjak, Ovan, Lav, Strijelac

Rak

Seksualni stil: Ovi intenzivni, ozbiljni, posesivni ljubavnici odabiru jednog partnera s kojim će se uključiti u sve svoje omiljene senzualne aktivnosti. Iako su u početku možda sramežljivi, strastveni su i duboko privrženi kad se osjećaju ugodno.

Seksualno kompatibilni znakovi: Bik, Djevica, Jarac, Škorpion, Ribe

Lav

Seksualni stil: Lav želi biti zvijezda i dramatičan je u krevetu kao i u životu. Lav žudi za prepoznavanjem i publikom, a ako mu nastaviš 'pljeskati', on će te i dalje zadovoljavati. Ovi prirodno rođeni ljubavnici izuzetno su seksualni, inventivni i predani.

Seksualno kompatibilni znakovi: Ovan, Strijelac, Blizanci, Vaga, Vodenjak

Djevica

Seksualni stil: Na prvi pogled može se činiti kao čedan horoskopski znak, ali samo na površini. Iako se mogu ponašati šokirano kad im predložiš nešto zločesto u krevetu, potajno su oduševljene. Stoga nagovori svoju Djevicu na akrobatske poze iz Kama Sutre i dok god ne istegne tetivu, bit će sretna kao i ti.

Seksualno kompatibilni znakovi: Bik, Jarac, Rak, Škorpion, Ribe

Vaga

Seksualni stil: Sofisticirana Vaga intelektualka je i perfekcionistica - izvrsna partnerica u krevetu kad je raspoložena. Seksu pristupa mentalno, a često je zaintrigiraju erotika i novi konceptualni pristupi užitku. Otvorenog je duha, ali profinjena, tako da će vjerojatno pristati na sve ako nije previše grubo.

Seksualno kompatibilni znakovi: Blizanci, Vodenjak, Ovan, Lav, Strijelac

Škorpion

Seksualni stil: Svi znaju da su Škorpioni pomalo frikovi, ali ne razumiju svi da su frikovi kojima je zapravo stalo. Tajanstveni, intenzivni Škorpion možda je stalno napaljen, ali ovaj znak više transformirajuće vođenje ljubavi, a ne samo 10 minuta vrućeg seksa.

Seksualno kompatibilni znakovi: Rak, Ribe, Blizanci, Vaga, Vodenjak

Strijelac

Seksualni stil: Ovaj gorljivi, entuzijastični svjetski putnik učinit će da se osjećaš kao jedina osoba na svijetu koja je u krevetu, ali samo dok ne čuje poziv avanture i putovanja. Ipak, dok je tu, čeka te veliki užitak, jer Strijelac je otvoren, avanturistički nastrojen i predan zabavi svugdje, pa tako i pod plahtama.

Seksualno kompatibilni znakovi: Ovan, Lav, Blizanci, Vaga, Vodenjak

Jarac

Seksualni stil: Jarac se može činiti radoholičarom, ali kad ovaj znak namamiš u spavaću sobu, pokazat će ti da jednako marljivo radi i u krevetu. Jarac je zapravo jedan od najstrastvenijih znakova i to nitko ne zna dok ga ne upozna na ovaj način. Kad se napali, u potpunosti je posvećen užitku. Bonus: Ima veliku izdržljivost.

Seksualno kompatibilni znakovi: Bik, Djevica, Rak, Škorpion, Ribe

Vodenjak

Seksualni stil: Nitko ne može smiriti ove ekscentrike slobodnog uma. I dok niti jedan od zračnih znakova nije sličan, zajednička im je stvar njihov intelektualizam. Libido u Vodenjaku raste u odnosu na mentalnu stimulaciju ovog znaka; odnosno spreman je pokušati bilo što ako zvuči zanimljivo. Možda ponekad izgleda rezervirano i hladne glave, ali iz Vodenjaka se može stvoriti divlje strastveno biće koje će te apsolutno oduševiti.

Seksualno kompatibilni znakovi: Blizanci, Ovan, Lav, Strijelac

Ribe

Seksualni stil: Ljubavnici u ovom znaku su poput kameleona, sposobni prilagoditi svoj stil prema tvojim potrebama i željama. U životu im možda nedostaje praktičnosti - koja ih u krevetu čini nadarenima da udovolje drugima i prihvate zadovoljstvo.

Seksualno kompatibilni znakovi: Škorpion, Rak, Bik, Djevica, Jarac