Utjecaj Venere na ljubavni život

Tko voli flertati, a tko traži istinsku ljubav? Evo što položaj Venere govori o tvom ljubavnom životu

Na naše ponašanje u ljubavnim odnosima može utjecati naš horoskopski znak, ali i u kojem znaku se nalazi Venera u trenutku tvog rođenja. U nastavku pogledaj što tvoj znak Venere govori o tvom ljubavnom životu

venera-horoskoo.jpg
Foto: Pexels

Bilo da si u sretnoj vezi već dulje vrijeme ili se osjećaš izgubljeno po pitanju ljubavi i žudiš za time da pronađeš nekoga koga ćeš voljeti, sigurno želiš naučiti ponešto o tome kako se ponašaš u ljubavnim odnosima, a osim iz svog horoskopskog znaka, to možeš saznati i iz položaja Venere. Svatko od nas ponaša se drugačije kada je zaljubljen. Na to može utjecati horoskopski znak, ali i položaj Venere u određenom horoskopskom znaku.

Image
Što otkriva o tebi?

Saznaj kojoj natalnoj karti pripadaš u astrologiji - dnevnoj ili noćnoj

Venera je planet odnosa, vrijednosti i novca. Ovaj planet, nazvan po božici ljubavi, seksa i ljepote, simbolizira ljubav i naš odnos prema okolini i drugim ljudima, a ako znaš u kojem je horoskopskom znaku u natalnoj karti tvoja Venera, bit će ti lakše razumjeti kako se ponašaš u vezama. Venera u natalnoj karti može biti u bilo kojem od 12 znakova, ovisno o datumu, vremenu i mjestu rođenja, a u kojem je znaku tvoja Venera saznat ćeš ako pogledaš na svoju natalnu kartu, primjerice možeš pogledati ovdje.

Jednom kada to saznaš, u nastavku pogledaj što tvoj znak Venere govori o tvom ljubavnom životu.

Venera u Ovnu

Kada je tvoja Venera u horoskopskom znaku Ovna, to znači da ćeš s entuzijazmom ići za onime što želiš ostvariti. Nećeš se bojati napraviti prvi korak, ali strast može biti kratkotrajna ako osjećaš da tvoje potrebe nisu zadovoljene. A ako si u vezi, usredotočenost na ono što tvoj partner želi jednako kao i na ono što ti želiš pomoći će produbiti intimnost između vas dvoje.

Image

Venera u Biku

Kada je tvoja Venera u horoskopskom znaku Bika, vjerojatno ćeš polako pristupati vezama, tražeći nešto dugotrajno. Važno je da su vrijednosti tvog partnera usklađene s tvojim vrijednostima, inače bi mogla postati posesivna. Također, fokusiraj se na senzualnost u spavaćoj sobi - svilena posteljina, mirisne svijeće i donje rublje pomoći će ti da uđeš u raspoloženje.

Image

Venera u Blizancima

Kada je tvoja Venera u horoskopskom znaku Blizanaca, znatiželjna si i voliš flertati te si vrlo opuštena u vezi. Ipak, komunikacija je ključna pa je važno da sa svojim partnerom razgovaraš o svemu. A ako se počneš osjećati kao da vašoj vezi nedostaje strasti i iskre za kojom žudiš, započni flert ili čak malu igru uloga.

Image

Venera u Raku

Kada je tvoja Venera u horoskopskom znaku Raka, tražiš partnera s kojim se osjećaš kao kod kuće. Ovo nekome može zvučati kao klišej, ali ne i tebi - ti si romantičar i obožavaš provoditi kvalitetno vrijeme sa svojim dragim kod kuće. Ali ponekad ideja ljubavi zasjeni ono što zaista želiš i trebaš, stoga nemoj ignorirati nijednu crvenu zastavicu.

Image

Venera u Lavu

Kada je tvoja Venera u horoskopskom znaku Lava, tražiš erotsku i veličanstvenu ljubav. Svoje odnose održavaš razigranima, ali podupireš svog partnera u svemu i ne očekuješ ništa manje zauzvrat. A ako osjetiš da nešto nedostaje, razgovaraj sa svojim partnerom o tome kako da oboje unesete tu iskru koja vam je potrebna.

Image

Venera u Djevici

Kada je tvoja Venera u horoskopskom znaku Djevice, više cijeniš praktičnost nego romansu iz bajke. To znači da si u potrazi za partnerom koji je pouzdan i koji se ne boji pomoći drugima. Ipak, pripazi da ne postaneš previše izbirljiva ili kritična. A kada je riječ o vremenu koje provodite u spavaćoj boji, nemoj se bojati dati partneru do znanja što želiš.

Image

Venera u Vagi

Kada je tvoja Venera u horoskopskom znaku Vage, imaš jaku potrebu za vezama svih vrsta - osobno, profesionalno i sve između. Voliš biti društvena, no radije izbjegavaš sukobe koji mogu postati zamorni, osobito ako pokušavaš svima ugoditi. A ako ti nedostaje malo opuštanja i vremena za sebe, priušti si spa dan i posveti se sebi.

Image

Venera u Škorpionu

Kada je tvoja Venera u horoskopskom znaku Škorpiona, imaš tendenciju tražiti predanost na najdubljoj mogućoj razini. To također znači da kada ne dobiješ ono što želiš od partnera, možeš ga zavoditi kako bi stvari okrenula u svoju korist. A kako bi postigla razinu povezanosti za kojom žudiš, važno je znati da su emocije jedan od najvažnijih faktora.

Image

Venera u Strijelcu

Kada je tvoja Venera u horoskopskom znaku Strijelca, fokusiraš se na slobodu, avanturu i raznolikost. Voliš veze koje proširuju tvoj pogled na svijet, u spavaćoj sobi, ali izvan nje, a ako ti se čini da iz veze nećeš naučiti ništa novo, tražiš novog partnera. Važno je samo da budeš svoja i ne pretvaraš se.

Image

Venera u Jarcu

Kada je tvoja Venera u horoskopskom znaku Jarca, ljubav za tebe nije igra. Ozbiljno gledaš na veze i tražiš nekoga tko također traži nešto ozbiljno. S vremena na vrijeme možda će ti biti teže otvoriti se i postat ćeš hladna prema partneru, no zapamti da ljubav ne bi trebala biti komplicirana, ali ni dosadna. Zabavi se i dopusti partneru da preuzme vodstvo kako bi mogla uživati u trenutku.

Image

Venera u Vodenjaku

Kada je tvoja Venera u horoskopskom znaku Vodenjaka, potrebna ti je sloboda da slijediš što god ti srce poželi. Važno je da partner od tebe nema prevelika očekivanja jer ti je potrebna sloboda da definiraš svoje odnose onako kako ti želiš. Osim toga, tvoj ti partner mora ujedno biti i najbolji prijatelj kako bi vaša ljubav potrajala.

Image

Venera u Ribama

Kada je tvoja Venera u horoskopskom znaku Riba, želiš ljubav u kojoj se možeš izgubiti. Žudiš za partnerom čija će te ljubav cijelu obaviti, baš kao u bajkama, no pripazi da se ne izgubiš u svojim željama. A ako ti život postane prezauzet, ugasi društvene mreže i uživaj, sama ili sa svojim dragim.

Image