Nemoj nikome reći...

'Babe tračare': ovi horoskopski znakovi obožavaju ogovaranje

Priznajemo, svi nekad uživamo u malo dobrog starog tračanja, ali ako je vjerovati horoskopu, neki horoskopski znakovi su disciplini tračanja apsolutni šampioni

pexels-photo-6567244.jpeg
Foto: Pexels

Neki rado gledaju filmove, drugi obožavaju konecrete, a postoje i oni koji u slobodno vrijeme najviše vole tračati. Doista, za neke je ljude ogovaranje oblik zabave - jednostavno stalno govore o drugima i raspredaju o tuđim životima, naravno ne baš s najljepšom namjerom.

Image

Biti sklon ogovaranju definitivno nije dobra i simpatična karakterna osobina, ali čini se kako si osobe rođene u nekim znakovima naprosto ne mogu pomoći - želja da pričaju o kolegama, poznanicima ili čak prijateljima iza njihovih leđa jača je od njih samih.

Image
Puni sebe

Hvalite me usta moja: Ovo su najumišljeniji horoskopski znakovi

Ogovaranje nas dakako može uvaliti u probleme i radi takvog nezrelog ponašanja na kraju često propadaju prijateljstva - zato, ako si i ti među ovim horoskopskim znakovima budi na oprezu i radije nauči obuzdati svoj jezik dok ne bude prekasno. Evo koja 4 znaka za život trebaju zrak - i dobru rundu tračanja:

Blizanci

Blizanci su poznati tračeri Zodijaka, iako tvrde da će tvoju tajnu odnijeti sa sobom u grob, jednostavno ne mogu držati jezik za zubima. Zato, ako želiš da se nešto brzo pročuje, samo potraži Blizanca kojemu ćeš prišapnuti 'svoju tajnu'. Za Blizance kažu da su dvolični (pa zato i imaju dva lica), ali zapravo njihove namjere nisu loše, oni jednostavno ne znaju drugačije nego baviti se tuđim poslovima i gurati nos ondje gdje mu nije mjesto.

Image

Vaga

Osobe rođene u znaku Vage prirodno uživaju u olajavanju drugih iza njihovih leđa. Što je najgore, dok to rade nimalo se ne boje da će ih tko osuditi radi lošeg ponašanja. No, s ovim u vezi Vage imaju i jednu jako drobu stranu: nikad ne sude drugima bez da saslušaju obje strane priče do u sitne detalje.

Image

Vodenjak

Vodenjak jako dobro glumi da ga ogovaranja uopće ne zanimaju, no potajice uživa u malo drame. Štoviše, ponekad iz dosade i sami kreiraju malo napetosti među ljudima, ali to čine vrlo suptilno i jedva da itko može primijetiti tko je 'zamutio kašu'. Ali ipak, njihova sklonost tračanju je prilično benigna, nikada to ne rade kako bi drugima učinili stvarnu štetu.

Image

Lav

Lavovi vole znati što se događa u životu njihovih prijatelja i poznanika i ponekad su pomalo indiskretni. No, s druge strane, slični su kao Vage i uvijek će biti pošteni te saslušati obje strane ako trebaju o nekome ili nečemu donijeti sud. Tračevi ih zanimaju, ali brzo gube interes jer im to skida fokus s njihovog središta interesa -a to su, dakako, oni sami.

Image