Sami stvaraju probleme

Ovi horoskopski znakovi su sami sebi (najveći) neprijatelji

Glavni problemi u njihovom životu ne proizlaze iz okoline već su ih oni u potpunosti sami stvorili. Iako ne namjerno, ovi horoskopski znakovi nanose štetu sebi, ali i svojim odnosima

talles-alves-HNiOq7eg8ck-unsplash.jpg
Foto: Unsplash
Play logo

Najgori neprijatelj nekih ljudi nije njihov bivši najbolji prijatelj ili životni suparnik, već jednostavno oni sami.

Play logo

A kad je u pitanju astrologija, pet je horoskopskih znakova koji su sami sebi najveći neprijatelji. Glavni problemi u njihovom životu ne proizlaze iz okoline već su ih oni u potpunosti sami stvorili. Iako očito ne namjerno, oni sami sebe sabotiraju.

Image
'Nisam ja'

Vječne žrtve: Horoskopski znakovi koji uvijek krive druge

Prema rječniku, biti sebi najveći neprijatelj znači "sam sebi uzrokovati većinu svojih problema ili većinu loših stvari zbog svog karaktera".

Bez obzira puštaju li da ih prevlada nesigurnost ili su previše tvrdoglavi da bi vidjeli što je najbolje za njih, na kraju dugoročno nanose štetu sebi i svojim odnosima.

Play logo

Zapitaj se analiziraš li sve previše do razine tjeskobe i nesigurnosti? Ulaziš li u rasprave jer odbijaš vidjeti gledište druge osobe? Ili se stalno kritiziraš i ponižavaš?

Ako si na bilo koje od ovih pitanja odgovorila potvrdno, možda ćeš se pronaći na popisu u nastavku.

Bik

Sasvim je prikladno da Bika predstavlja životinja bik jer često mogu biti ozbiljno bikovske glave. Bik ima tendenciju biti jako tvrdoglav što ih čini ustrajnima i odlučnima, ali dugoročno ih može povrijediti kad ih njihova tvrdoglavost počne sputavati.

Play logo

To se može odvijati u obliku ostanka u nezdravoj vezi ili 'slijepoj ulici' jer jednostavno ne žele odustati. Bik treba naučiti biti u ravnoteži.

Njihova tvrdoglavost može biti od koristi kad je koriste na pravi način, ali ih ne bi smjela spriječiti da slušaju različite perspektive i sagledavaju stvari s različitih gledišta.

Blizanci

Blizanci notorno glume 'đavoljeg odvjetnika'. Logika Blizanaca natjera ih da nevjerojatno dubinski gledaju svaku opciju za koju je, naravno, potrebno vrijeme, a vjerojatno i previše vremena.

Play logo

Prekomjerni su analitičari i neće se zaustaviti dok se svaki kamen ne okrene, ali čak i kad znaju sve činjenice, često su i dalje neodlučni.

Blizanci ne bi smjeli dopustiti da im prođu sve mogućnosti samo zato jer se oni ne mogu odlučiti. Ako provedu previše vremena brinući se o ispravnom izboru, uskoro će ustanoviti da im više ništa ne preostaje.

Rak

Rakovi mogu biti nevjerojatno osjetljivi i sve uzimati previše k srcu, što ih zauzvrat može činiti dosta nesigurnima.

Play logo

Njihovi problemi s povjerenjem tjeraju ljude od njih. Iako bi njihov najveći strah mogao biti odbijanje, kad opetovano ispituju svoje partnere i prijatelje za potvrdu, oni samo stvaraju samoispunjavajuće proročanstvo i očituju najgore. Štoviše, zbog svoje nesigurnosti mogu se osjećati pretjerano tužno i potišteno.

Rakovi moraju naučiti prihvatiti osjećaj sreće i samopoštovanja na vlastitim uspjesima - kojih ima na pretek - umjesto na nekome drugome.

Djevica

Djevice najviše imaju problema s pretjeranim razmišljanjem. Toliko se usredotočuju na sitne detalje i hipotetske situacije da ih stres i tjeskoba mogu paralizirati.

Play logo

Izuzet će svaku dobru stvar dok im ne preostane ništa drugo osim mana, a njihovi odnosi često pate baš zbog toga jer su previše kritični, prema sebi, ali i prema drugima.

Njihova sposobnost detaljnog fokusiranja ne mora nužno biti loša stvar. Može im pomoći u projektima i na poslu ako je koriste na pravi način i u kombinaciji s pozitivnim mislima. Ipak, Djevice bi se trebale sjetiti napraviti korak unatrag i sagledati širu sliku, jer vjerojatno problem nije tako ozbiljan kao što se isprva čini.

Škorpion

Škorpioni toliko ne mogu pustiti stvari, ponekad do mjere opsesije.

Oni se vežu za osobu, projekt ili vezu i tome posvećuju sve svoje vrijeme i energiju. To im može pomoći da završe projekte i napreduju na poslu, ali kada je njihova pažnja usmjerena na pogrešnu stvar, može se pokazati ili gubljenjem vremena, ili prekomjernim i potpuno neprikladnim.

Iako je njihov intenzitet vrijedan divljenja, Škorpioni moraju naučiti posvećivati istu strast sebi. Umjesto da neprestano gledaju prema van, Škorpioni bi se za promjenu trebali usredotočiti na sebe, jer briga o sebi uvijek je vrijedan pothvat i trebala bi biti prioritet.

Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.