PROMAKNUĆA I POVIŠICE

4 horoskopska znaka u 2024. uživat će u uspjehu koji donosi novac

Ne samo da će godinu završiti u plusu, pripadnici ovih znakova nadolazeću će godinu iskoristi za napredak na poslovnom planu i uspinjanje na ljestvici karijere

profimedia-0826760506.jpg
Foto: Profimedia.hr

Na prijelazu iz stare u novu godinu idealan je trenutak da zastanemo i pogledamo iza, ali i ispred sebe. Što smo dosad postigli? Koje su nam želje i planovi? Vrijeme je da si postavimo ciljeve, kako one osobne, tako i one vezane za našu karijeru. Jesmo li sada ondje gdje želimo biti? Imamo li jasnu viziju za godinu pred nama ili je sve još prilično mutno? Ako pitamo zvijezde, one već imaju itekako kristalnu sliku o onome što nas očekuje u 12 mjeseci pred nama.

Image
JESI LI MEĐU NJIMA?

Neka otvore šampanjac: Za 3 horoskopska znaka 2024. će biti sjajna godina

2024. godina je u znaku Sunca koje stoji za snagu, život, razvitak i napredak. Upravo te ono može podržati u tome da konačno ostvariš svoje snove. Ipak, valja biti na oprezu jer se energija Sunca izuzetno moćna i zato je važno da je se usmjeri isključivo u pozitivne namjere. U protivnome, može biti destruktivna.

Evo koja će 4 znaka najbolje iskoristiti potencijal 2024. godine i požnjeti plodove svoga rada u vidu promaknuća, povišice i uspješnih projekata:

Ovan

Kao pravi predstavnik svog elementa Vatre, Ovan će objeručke prihvatiti energiju Sunca koja će mu biti na raspolaganju i u 2024. će nizati uspjeh za uspjehom. Pokazat će svijetu hrabrost, odlučnost i energičnost što će ga daleko odvesti. Osobito u razdoblju od siječnja pa sve do proljeća, Ovan će se kretati ravno prema naprijed, bez zaustavljanja. Sve u svemu, za Ovna će godina pred nama biti vrlo uspješna na poslovnom planu, uz visoku vjerojatnost da napredovati na hijerarhijskoj ljestvici svoje tvrtke.

Image
Foto: Pexels

Lav

Sunce je vladajući planet Lava pa će 2024. za pripadnike ovog vatrenog znaka donijeti mnogo toga pozitivnog. Kako se sada čini, u idućih 12 mjeseci Lavu ništa neće stati na put sreće. Već sam početak godine bit će obilježen jednim poslovnim uspjehom. Sredinom godine karijeru Lava obilježit će povezivanje i kreativnost, a može očekivati i poslovna putovanja. Zvijezde upozoravaju Lavove da bi osobito tijekom ljetnih mjeseci trebali pripaziti na svoj stav prema suradnicima. Prema kraju godine, Lav će početi nailaziti na manje prepreke na poslovnom planu, ali u prosincu se može radovati još jednoj dobroj poslovnoj odluci koja će imati izvrsne posljedice.

Škorpion

Pripadnici ovog znaka poznati su kao povučeni i pomalo misteriozni, no zapravo za njih vrijedi kako su tvrdi izvana, a meki iznutra. Škorpioni teško drugima poklanjaju svoje povjerenje i uvijek su na oprezu, no u 2024. to bi se moglo promijeniti. Škorpioni bi mogli osjetiti da mogu vjerovati drugima, ne samo kolegama, već i svome partneru ili partnerici. Ovo će stvoriti ozračje sigurnosti i mira imati pozitivne učinke na poslovne uspjehe ovog znaka. Osim toga, Škorpioni će otkriti moć timskog rada i radost slavljenja zajedničkih uspjeha.

Image
Foto: Pexels

Ribe

Ribice će u 2024. uhvatiti val uspjeha na poslovnom planu. Osobito u prvom dijelu godine Ribe će prati od dobrih ideja, a kod onih čije je zanimanje vezano za kreativnost ovakva će stvaralačka energija vrlo brzo donijeti rezultate. Slično kao Škorpioni, Ribe će od samog početka godine uživati u timskom radu i bit će komunikativnije nego inače. Upravo će komunikacija biti novi snažni as u rukavu ovog vodenog znaka kojim će tijekom godine odigrati mnoge dobre poslovne partije. Ipak, Zvijezde upozoravaju Ribe da ne zapostavljaju svoj privatni život – unatoč tome što će se puno toga događati na poslovnom planu. Naime, bez sigurne emocionalne luke Ribe će se prije ilI kasnije pogubiti u oceanu.

POGLEDAJ VIDEO: KAKO REĆI 'NE' I POSTAVITI GRANICE?