JESI LI MEĐU NJIMA?

Neka otvore šampanjac: Za 3 horoskopska znaka 2024. će biti sjajna godina

Hoće li godinama pred nama donijeti sreću, novac i ljubav ili će biti puna briga i prepreka? Zvijezde već znaju odgovor, a 3 znaka doista imaju razloga za slavlje

profimedia-0402912044.jpg
Foto: Profimedia.hr

Godina se bliži kraju i vrijeme je da pogled usmjerimo u budućnost, jer 2024. samo što nije započela. Svi se pitamo jedno: što nam donosi nova godina? Možemo li se radovati poslovnim uspjesima, sreći u ljubavi i dobrom zdravlju ili će biti puna izazova na nekim ili čak svim životnim poljima? Odgovor na ova pitanja možemo potražiti u astrologiji, naime, zvijezde već najavljuju tko se treba pripremiti na prepreke i poteškoće, a tko ovog Silvestrova doista ima razloga za slavlje.

Image
SVATKO IMA SVOJ TEMPO

Ljubav uvijek dolazi: Horoskopski znakovi koji pravu ljubav nalaze nakon 40-e

Među onima kojima će 2024. biti generalno dobra osobito se ističu 3 znaka kojima ne samo da će naredno razdoblje biti uspješno, nego će im godina pred nama biti – godina života! Zvuči gotovo nevjerojatno dobro, zato provjeri jesi li među ovim sretnicima koji već otvaraju šampanjac:

Lav

Pripadnici ovog vatrenog znaka će u 2024. nevjerojatno puno profitirati od energije Sunca. Naime, kad se vatra sretne s vatrom, rezultat može biti samo vrlo, vrlo vruć. Lavovi se zato mogu veseliti godini koja će biti izuzetno strastven. Sljedeća godina za Lavove će biti godina ljubavi i erotike. Mačkice zodijaka bit će privlačnije nego ikad i uživat će u onome što najviše vole – bit će stalno u središtu pozornosti. Što je najzanimljivije od svega, odnosi i susreti koje Lav bude imao tijekom 2024. neće biti samo površna iskustva, baš naprotiv, upravo bi se u ovoj godini Lavovi mogli odlučiti na veliki korak u svom ljubavnom životu. Veze koje Lav započne u 2024. 'rođene' su pod sretnom zvijezdom i ništa ih neće moći ugroziti.

Rak

Za Rakove će u 2024. zvijezde biti osobito sjajne - i obasjavat će im put. Pripadnici ovog vodenog znaka imat će sreće budu li se odvažili na investiranje bilo kojeg tipa. Rak je inače poznat po svom dobrom razumijevanju ljudske psihe i prilično snažnoj intuiciji, a ove ću me vještine biti od velike koristi u godini pred nama te će mu napokon poći za rukom značajno poboljšati svoju financijsku situaciju. S obzirom na to da ga neće moriti brige oko novca i osjećat će se sigurno, moći će se posvetiti ljubavi, koja će procvjetati tijekom ljeta, 2024.

Image
Foto: Profimedia.hr

Vaga

Vage su poznate po tome da se rado okružuju s lijepim stvarima i imaju smisla za estetiku. Godina 2024. Vaga će hodati sunčanom stranom ulice i moći će doista uživati u životu. Zvijezde im predviđaju mnoge trenutke opuštanja, dane luksuznog wellnessa, ukusne zalogaje, ali i nezaboravna putovanja. Venera će priskočiti u pomoć i paziti da Vage ne ostanu praznih džepova pa će 2024. za njih biti kao ni jedna godina do sada - 'la dolce vita' od siječnja do prosinca.

POGLEDAJ VIDEO: KAKO BITI SRETAN?