Neshvaćeni

Najveće enigme horoskopa: 5 znakova koje je gotovo nemoguće razumjeti

Kad su u pitanju ovi horoskopski znakovi, možeš provesti cijeli život upoznavajući ih i nikada ti neće dosaditi jer toliko su kompleksni, zanimljivi i na svoj neshvatljiv način posebni

profimedia-0410396717.jpg
Foto: Profimedia

Kad se osjećamo shvaćenima ili kao da nas netko razumije, čuju se naši glasovi, naše se ideje shvaćaju ozbiljno i nismo sami. S druge strane, itekako je frustrirajuće kad si jedan od neshvaćenih horoskopskih znakova i osjećaš da se tvoji postupci ili riječi pogrešno tumače.

Image
Ne oklijevaju

Ovi horoskopski znakovi izbacit će te iz svog života bez puno razmišljanja

Ovdje astrologija može pomoći. Naše osobnosti određuju brojni čimbenici: obitelj, naše okruženje, kultura i mnogi drugi. Postoje neki znakovi koje je najteže razumjeti i svi oko njih preispituju zašto rade to što rade. Ti znakovi nisu bolji ili gori od bilo kojih drugih; mogu biti tajnovitiji, promišljeniji ili privatniji, ali iz bilo kojeg razloga teško ih je dokučiti.

Ali samo zato što je nekoga teže razumjeti, ne znači da ne bi trebala pokušati. Kad su u pitanju sljedeći horoskopski znakovi, možeš provesti cijeli život upoznavajući ih i nikada ti neće dosaditi jer toliko su kompleksni, zanimljivi i na svoj neshvatljiv način posebni.

Rak

Rakovi su poznati po tome što imaju mnogo raspoloženja i promjene raspoloženja, ali ponekad je teško znati točno zbog čega su toliko uznemireni. Rakovi jako teško puštaju neke stvari, ali to nije uvijek očito. Obitelj je često sve za njih i može biti temeljni uzrok mnogih njihovih emocionalnih scena.

Uz to, Rakovi imaju tendenciju da teško prebrode nešto što se dogodilo u prošlosti poput prekida ili pogreške zbog koje su ispali loši. Rakovi mogu toliko razmišljati o incidentu iz prošlosti da ih on iznova naljuti. Ključ za razumijevanje Raka je shvatiti da sve što rade ili misle ima veze s njihovim srcem.

Škorpion

Glavni razlog zbog kojeg možda nećeš moći shvatiti Škorpiona je jednostavna činjenica da oni to ne žele. Škorpion je vrlo složen znak i ima tendenciju biti tajnovit, ali i manipulativan. Izuzetno su intenzivni i strastveni prema svim aspektima života; nema te stvari koji oni mogu tako jednostavno zaboraviti i pustiti.

Priznat će da znaju biti opsesivni i osvetoljubivi, ali nitko se neće za tebe boriti jače od Škorpiona. Može biti teško razumjeti da netko zapravo može uživati u sukobu, ali Škorpioni to čine. Boriti se za nešto u što vjeruju ili je počinjeno krivo stvari su zbog kojih se ovaj znak osjeća živim.

Vodenjak

Vodenjaci često mogu biti misterij i enigma. Izuzetno ih je teško shvatiti, a to može biti zato što ne izražavaju puno osjećaje ili možda zato što su toliko pametni i inovativni da nisu na istoj stranici kao i svi ostali. Neovisni su i ne osjećaju se kao da se moraju objašnjavati, a ako drugi ljudi ne razumiju Vodenjaka, to je njihov problem.

Vodenjaci žele da se drugi podignu na njihovu razinu, ne žele se spuštati na tuđu. Mogu biti frustrirani ako se osjećaju kao da moraju usporiti kako bi ih se lakše razumjelo, a ponekad vole učiniti nešto potpuno neobično ili neočekivano samo da bi uzdrmali stvari oko sebe.

Ribe

Lako je krivo razumjeti Ribe ili ih smatrati potpunim misterijem jer su tako često u svom svijetu, smišljaju nove ideje ili nešto stvaraju. Umjesto da svoje osjećaje izražavaju riječima, Ribama je ugodnije to raditi nekom vrstom umjetnosti. Nadahnute su, ali svoju inspiraciju ne mogu uvijek pretočiti u riječi.

Mogu izgledati kao neraspoložene ili neskladne, ali to možda nema nikakve veze s tobom - Ribe se nerijetko ljute same na sebe. Također, jako ih je lako povrijediti, ali umjesto da to izraze i razgovaraju s drugom osobom, internaliziraju je do te mjere da to utječe na njihovo ponašanje. Ljubazni su prema svima osim prema sebi, pa može biti teško znati točno što se s njima događa.

Blizanci

Budući da je toliko teško razumjeti Blizance i što ih motivira, mnogi za to krive dvije strane njihove osobnosti, ali to je pogrešna teorija. Stvar je u tome što Blizanci mogu biti izuzetno brzi kad skaču između raspoloženja ili misli, a može biti jako teško pratiti ih. Vrlo su pametni i uzbuđuju se zbog odnosa s ljudima putem komunikacije.

Ali Blizanci mrze kad im je dosadno i to može imati nepovoljan učinak na njihovo djelovanje. Može se činiti da nemaju smjer i dosljednost. Teško je znati što ćeš ponekad dobiti s Blizancima. Međutim, ako se možeš jednostavno opustiti i krenuti na bilo koje putovanje na koje te žele povesti, bit ćeš dobro. Ne moraš potpuno razumjeti Blizance da bi uživala u vožnji s njima.