Za vruće igrice pod plahtama

Zapisano u zvijezdama: Znaš li koja je tvoja savršena poza prema horoskopu?

Horoskopski znak u kojem smo rođeni može oblikovati naš karakter, mane i vrline, ali i seksualne želje i preferencije. Danas ti otkrivamo koje su seks poze idealne za koji znak Zodijaka.

couple-g02b05a5e9_1920.jpg
Foto: Unsplash

Ako ti se možda čini kao da ne znaš seksualno u potpunosti zadovoljiti tvog partnera ili kao da on od seksa očekuje nešto drugo, moda bi ti zvijezde mogle pomoći pri otkrivanju njegovih stvarnih fantazija, fetiša i strasti. Naime, osim što rođenje pod vladavinom određenog horoskopskog znaka može utjecati na naš karakter, oblikovati nas kao osobe i utjecati na naše odnose s drugima, isto tako svaki horoskopski znak ima i svoje seksualne preferencije.

Image
Uskoči u njegove cipele

Do vrhunca na njegov način: Poze koje muškarci obožavaju

Danas ti stoga otkrivamo koja je to vrsta seksa ili pak položaj savršen odabir za tvog odabranika ili odabranicu. U natavku pronađi opis idealne seks poze za svaki horoskopski znak i informiraj se o tome što tebi samoj možda najbolje odgovara, ali i o tome što bi se moglo najviše svidjeti osobi s kojom dijeliš krevet.

Ovan - kaubojski stil

Ovnovi vole preuzeti kontrolu. Upravo zato, poza kaubojke gdje žena uzima "uzde" i kontrolira tijek vođenja ljubavi možda je najidealnija poza za pripadnike ovog znaka. Ovan je klasični vatreni znak koji uživa u seksu i voli seksualne fantazije. Također, Ovnovi vole i kada čvrsto držiš njihove ruke te kreneš s poljupcima od vrata na niže. Ovnovi i Ovnice najkompatibilniji su s Lavovima, Strijelcima, Blizancima, Vagama i Vodenjakom.

Image

Bik - misionarski

Bikovi vole tradicionalne seks poze. Maženje, prolaženje rukom kroz kosu, zabijanje noktiju u leđa i slični klasični potezi Bikove će dovesti do ludila. Nadalje, kako vole tradiciju, tako vole i redoslijed - zato, prilikom seksa s Bikovima, svakako kreni od vrha, polako, prema dolje. Taj zemaljski znak najviše voli da se krene od kose, uha, vrata na niže. Seksualno su najkompatibiljniji s Djevicama, Jarčevima, Rakovima i Škropionima.

Image

Blizanci - 'role play'

Iako ovo nije standardni položaj, za Blizance je ovo nešto u čemu će se osjećati kao "svoj na svome." Seks s Blizancima nikada nije dosadan, ali ovo će mu dati novu dimenziju. Ako si sramežljiva, počni jednostavnim slanjem poruka svojem partneru tako da mu se obraćaš s gospodine ili gospođo. Blizanci su uvijek otvoreni i za nova iskustva, upravo zato je role play odlična igra gdje ćeš uvijek moći biti netko drugi. Ako to nije dovoljno, u novo iskustvo možeš dodati i neke seksualne igračke. Najbolje će se na seksualnom planu snaći s Djevicama, Ovnovima, Vodenjacima i Strijelcima.

Image

Rak - lotus poza

Osjetljivi Rak najviše voli kontakt očima. Zbog toga je navedena poza idealna za njih. Ova senzualna poza omogućava da partneri gledaju jedan u drugoga, dok noge omotaju jedan oko drugoga. Rakovi su romantični pojedinci koji često traže istinsku vezu s partnerom prije nego što spuste "zidove" oko sebe. Zato budi spremna na intenzivnu vezu, ali i veoma senzualan seks. Odlično će se u krevetu slagati s Ribama, Bikovima, Jarcem i Škorpionima.

Image

Lav – 'doggy' stil

Animalni položaj koji omogućuje da otpustiš svoju samokontrolu idealan je za Lavove. Ljudi rođeni u znaku Lava fizički su lijepi i odlučni pojedinci. Ako imaš partnera koji je Lav, opusti se i pusti njemu ili njoj da bude dominantan. Pomozi im sa skidanjem iz hlača i svlačenjem majice, dok u isto vrijeme noktima prolaziš po njihovoj koži. Lavovi obožavaju uvijek biti glavni, pa će se najbolje slagati s ljudima koji su spremni u krevetu im prepustiti glavnu riječ. To će biti horoskopske Djevice, Blizanci i Ovnovi.

Image

Djevica - oralni seks

Djevice se možda čine napetim osobama, no njihovi analitički umovi i perfekcionističke sklonosti čine ih nezaboravnim partnerima. One neće stati sve dok "posao" nije obavljen i dok svi nisu zadovoljni. Djevice su predani ljubavnici koji će htjeti učiniti sve ne bi li im partner ili partnerica bili sretni. Zbog toga su vrlo vični vještinama oralnog seksa. Najviše su u tom smislu kompatibilni s Rakovima, Škorpionima i Ribama.

Image

Vaga - seks putem telefona

Za zračni znak Vagu seks ne mora biti isključivo fizički čin. Kod njih, sve započinje u mozgu. Zato je seks u vidu telefonskog razgovora ili slanja poruka za njih odlično iskustvo. Vage su jedan od znakova koji najviše uživa u seksualnom životu, a često vole biti poslušne za vrijeme odnosa. Vole čuti ono što trebaju raditi, dobiti upute i znati što će se dogoditi prije nego ih partner dotakne. Najkompatibilnije su s Blizancima, Djevicama, Vodenjacima, Lavovima.

Image

Škorpion - bilo gdje, osim u krevetu

Rođeni u znaku Škorpiona nemaju omiljenu seksualnu pozu. Oni su veoma intenzivni i vole višestruke orgazme. Za vrijeme tuširanja, za vrijeme spremanja objeda - nije važno, Škorpioni mogu voditi ljubav 24/7. Mars i Pluton planeti su koji vladaju ljudima Škorpionima i daju im nezasitnu želju za seksualnim odnosima. Ne vole rutinu i tradiciju već obožavaju seksualno eksperimentiranje, pa će biti voljni isprobati cijelu Kama Sutru. Oni su strastveni ljubavnici zato budi spremna na eksploziju strasti s njima. Najkompatibilniji su s Rakovima, Ribama, Bikovima i Djevicama.

Image

Strijelac - seks u automobilu

Strijelci su vrhunski istraživači i kao takvi, najviše vole neotkriveni teritorij. Za njih je idealan seks onaj u automobilu na nekoj nepoznatoj lokaciji gdje su prvi put došli. Oni su veoma neovisni znakovi i imaju poteškoća s privikavanjem na određenu seksualnu rutinu, zato budi spremna na improvizirani seks na neobičnim i neočekivanim lokacijama. U ovom će se pogledu najbolje slagati s Ovnovima, Lavovima, Strijelcima i zaigranim Blizancima.

Image

Jarac – poza 69

Praktični, učinkoviti i brižni Jarčevi su zaintrigirani mogućnošću istodobnoga orgazma. Upravo zato, poza 69 najbolja je za njih. Jarčevi su poznati po bogatom i redovitom seksualnom životu te po izdržljivosti, zato ako imaš partnera Jarca, odvoji vrijeme i uživaj. Najkompatibilniji su s Bikovima, Djevicama i Škorpionima.

Image

Vodenjak – tačke

Kreativni Vodenjak je uvijek spreman za nove izazove, pa tako i u krevetu. Idealan poklon za njih je Kama Sutra, no, u međuvremenu dok je nabavljaš, položaj u kojem će Vodenjaci najviše uživati je - tačke. Položaj je to u kojem se žena oslanja na svoje ruke, dok partneru okreće leđa. Partner uzima njezine noge i drži ih u zraku. Navedeni tjelesni izazov učinit će Vodenjaka veoma sretnom osobom. Užitku Vodenjaka najbolje će se priključiti Blizanci, Ovnovi, Lavovi i Ribe.

Image

Riba - seks na boku

Ribama nikad dovoljno maženja i senzualnih pokreta. Upravo zato, poza gdje su oba partnera na boku i mogu se koristiti ruke za dodatno maženje izvrsna je za Ribe. Rođeni u ovome znaku veoma su brižni i velikodušni i zbog toga nikada neće zapostaviti svoga partnera. Očekuju puno, no nazad vraćaju još više. Najkompatibilniji su sa Škorpionima, Bikovima, Djevicama i Jarčevima.

Image