STUDENI I NOVE ODLUKE

Mjesečni horoskop: Sada je najbolje vrijeme za velike promjene u karijeri

Mars, planet akcije, i Sunce u Škorpionu udvostručit će odlučnost i staviti fokus na promjene veći dio mjeseca, dok će Saturn u Vagi poticati dugoročno planiranje. Kako će sva ova kretanja utjecati na tvoj horoskopski znak otkrij u mjesečnom horoskopu

krakenimages-376KN_ISplE-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Stigao je studeni i vladavina Škorpiona koja je poznata po jako intenzivnim vibracijama, a ove godine ta energije je posebno usmjerena na poslovni život svakog horoskopskog znaka. Neki će razmišljati o potpunoj promjeni karijeri, a drugi ustrajno tražiti povišicu - ovaj mjesec će pokrenuti u pravom smjeru. Mars, planet akcije, i Sunce u Škorpionu udvostručit će odlučnost i veći dio mjeseca staviti fokus na promjene. Mars svima govori: "Idi, učini nešto!". Tu je i Saturn, planet koji vlada našim ambicijama i ciljevima, i 4. studenog ide u Vagu potičući dugoročno planiranje, popravke i nadogradnju u svim područjima.

Image
Istina im je na prvom mjestu

Brutalno iskreni: Ovi horoskopski znakovi uvijek će ti reći istinu – bez obzira na sve

Kao i obično, postoje i neki drugi važni datumi u mjesecu, a trebali bismo ih imati na umu dok se ide prema vladavini Strijelca (22. studenog). Mladi Mjesec u Škorpionu 13. studenog dodatno je ojačan prisutnošću Marsa u ovom znaku. Mars se također suprotstavlja nepredvidivom Uranu sredinom mjeseca, stoga treba biti spreman za brze promjene i neočekivane prekide. Mars onda 24. studenog prelazi u Strijelca, osvjetljavajući stvari i dodajući malo više avanture i hirovitosti.

Ovaj mjesec završava punim Mjesecom u brbljavim Blizancima 27. studenoga, što omogućuje bolju komunikaciju. A dobra je stvar što će vladavina Strijelca biti usmjerena na izlazak kroz druženje, putovanja i intuiciju. Dakle, ako želiš saznati što ovo sve znači za tvoj horoskopski znak samo nastavi čitati.

Pogledaj video: Kako umanjiti strah od budućnosti?

Ovan

Možda misliš da te svi zaobilaze i podcjenjuju u posljednje vrijeme, no studeni će sve promijeniti. Energija se mijenja i umjesto da čekaš savršen posao, izađi i potraži nove prilike i stvori financijsku slobodu za kojom žudiš. Napiši novi životopis, pretraži internet i stvori nove veze. Frustraciju i negativnu energiju pretvori u energiju koja će ti pomoći da pronađeš što trebaš. Venera, planet koji upravlja našim ljubavnim životima, prelazi u Vagu te donosi jačanje romantike. Bez obzira jesi li sloboda ili sretno zauzeta pripremi se za sjajne spojeve.

Bik

Ovo je mjesec u kojem ćeš puno razmišljati, stoga razmisli o svom životu i što bi mislila o sebi iz mlađe perspektive. Vjerojatno bi bila ponosna na sve što si učinila i postigla. Budi zahvalna za sve što si postigla u karijeri, ljubavi i prijateljstvu. Život brzo prolazi i treba uživati u svim slatkim trenucima. Moguće je da će se stvari značajno promijeniti, posebno kada započne vladavina Strijelca, od 22. studenog. Spremni se na dobre stvari na svim područjima. Drži oči širom otvorene kako bi primijetila sve uzbudljive prilike koje će se pojaviti.

Blizanci

Blizanci nisu bez razloga predstavljeni s dvije osobnosti i upravo će ovaj studeni to doći od izražaja, u poslovnom području. Vjerojatno si potpuno spremna na promjene i prelaziš na nešto potpuno drugačije i neku novu igru. Na primjer, skok iz modnog PR-a u proizvodnju hrane. Mladi Mjesec u Škorpionu sredinom mjeseca iznosi sve osjećaje u prvi plan, ali prije nego što iskoristiš priliku dobro razmisli o lekciji koju je donio spori Saturn. Odvoji vrijeme i istraži sve mogućnosti, jer će ih biti mnogo. Mars, planet akcije, ovog je mjeseca u tvojoj poslovnoj kući, tako da su velike šanse da se sve riješi do 23. studenog.

Rak

Saturn kreće direktno u tvoju kuću karijere i sve o čemu ćeš razmišljati je petogodišnji plan. Međutim, to znači i da si spremna za uspjeh. Ovaj mjesec je vrijeme za razmišljanje o poslu, ali i o najluđim ciljevima u karijeri. Pratiš li sve što se događa oko tebe i skupljaš li sve informacije? Ako si previše zaokupljena svakodnevnim stvarima onda je vrijeme da se pobrineš za posao, doslovno. Posebno oko 13. studenog za vrijeme mladog Mjeseca. Iako velike promjene možda neće doći odmah, one su jako blizu pa se pripremi!

Image
Foto: Unsplash

Lav

Uz super snažnu energiju Jupitera i Urana u tvom znaku, stvari se počinju mijenjati na poslu. Jupiter je planet ekspanzije, a Uran je planet promjene, a oba provode ovaj mjesec u kući karijere. Ovo je jedinstvena pozicija u kojoj dobivaš priliku iz svojih snova. Osjeća da je vrijeme za velike stvari, a nikada se ne zadovoljavaš prosječnošću. Mladi Mjesec u Škorpionu 13. studenog tjera te da razmišljaš više o poslu. Važno je da postavljaš pitanja i pronađeš odgovore, a i komunikacija će biti lakša. Bit ćeš biti uvjerljivija kao nikada što je savršeno za rast.

Djevica

Znamo da je kod tebe uvijek sve uredno i organizirano, ali tvoja osobnost Marie Kondo će ovaj mjesec potpuno doći do izražaja. Bilo da se radi o tvojoj spavaćoj sobi, automobilu, karijeri ili planovima za odmor - sve ćeš poželjeti urediti i pojednostavniti. Ovakvu energiju možeš zahvaliti Saturnu, planetu produktivnosti, koji će biti direktno u četvrtoj kući. Tijekom mladog Mjeseca 13. studenog, poput većine znakova, počet ćeš razmišljati o karijeri. Budi otvorena kada se pojave nove prilike, čak i ako dolaze iz vrlo neočekivanog izvora. Uključi se i nemoj se bojati tražiti velike novce!

Vaga

Studeni će biti lijep mjesec za tebe! Venera, tvoj vladajući planet koji vlada ljubavlju, ljepotom i užitkom, prelazi u osmu kuću. Bit ćeš puna dobre energije, a ljudi će to svakako primijetiti. Dobre vibracije, prirodni šarm i duhovitost privlače pažnju, zbog čega će ovaj mjesec biti divan za druženje ili možda novu romansu! Kada dođe mladi Mjesec u Škorpionu, 13. studenog, osjetit ćeš promjene u kući financija. Pogledaj bankovni račun i provjeri je li u skladu sa životnim stilom i financijskim ciljevima. Mogu se pojaviti izvanredni troškovi što će zahtijevati više računanja. Nemoj se ustručavati tražiti novac koji trebaš i zaslužuješ, ipak tvoje pregovaračke vještine nikada nisu bile jače.

Škorpion

Sretan rođendan! Sada traje vladavina tvog horoskopskog znaka i uživaj u dobrim vibracijama. Zaista se sve vrti oko tebe, ali dok piješ šampanjac i slaviš svakako razmisli o svojim ciljevima i željama. Tvoja odlučnost i snaga su sada pojačane jer Mars, planet akcije, prolazi kroz tvoj znak. Poduzmi potrebne korake kako bi se uskladila sa svojim najluđim snovima u karijeri, ljubavi i životu. Svemir je na tvojoj strani, Škorpione! No zapamti mudre riječi: kontroliraj samo ono što možeš i prihvati ono što ne možeš.

Image
Foto: Unsplash

Strijelac

Ovaj mjesec započinje tvoja vladavina, 22. studenog Sunce ulazi u tvoj vatreni znak! No prije toga važno je da poduzmeš nešto oko svojih ciljeva i iskoristiš produktivnu energiju Saturna koji se direktno kreće od 4. ovog mjeseca. Venera, planet ljepote, zadovoljstva i ljubavi, ulazi u kuću karijere i dopušta ti da realno sagledaš voliš li svoj posao. Ako je odgovor "ne", možda je vrijeme da promijeniš stvari uoči rođendanske sezone. Srećom, Jupiter, planet ekspanzije, nalazi se u kući posla, i dopušta prilike za rast. Ne boj se zasukati rukave i obaviti prljavi posao jer se vrijedi boriti za napredak u karijeri. Kada Sunce uđe u tvoj znak, a Mars mu se pridruži 24., osjećat ćš e se moćnije nego ikada prije. Izađi i idi prema onome što želiš!

Jarac

Ovo je mjesec u kojem će sve biti fokusirano na usklađivanje tvojih vrijednosti i želja u poslovnom segmentu života. Možda je posao koji radiš daleko od tvojih životnih vrijednosti i vrijeme je da kreneš u pravom smjeru. Venera, planet koji upravlja našim ljubavnim životima, užicima i svim stvarima vezanim uz ljepotu, započinje mjesec u analitičkoj Djevici, dopuštajući da shvatiš u kakvom si položaju. Ako stvari nisu u redu, ovo je vrijeme da napraviš promjene koje bolje odgovaraju ciljevima. Pun Mjesec u Blizancima krajem mjeseca stavit će naglasak na rutinu. Ako su potrebne promjene uvedi ih kako bi ostala fokusirana.

Image
Foto: Pexels

Vodenjak

Studeni će biti veliki mjesec za tebe jer ćeš napredovati u karijeri i vrijeme je da usredotočiš na svoje financije. Mladi Mjesec u Škorpionu je u kući karijere zbog čega si spremna za akciju. Ako nisi zadovoljna karijerom, vrijeme je da konačno napraviš promjenu. Ako se stvari ne događaju onako kako želiš možda je vrijeme za promjenu. Saturn, planet s vrlo produktivnom energijom, tjera te da istražiš svoje mogućnosti i napraviš novi korak. Ovaj planet uvijek stavlja financije u prvi plan. Čak i ako su stvari trenutno stabilne, važno je sagledati dugoročne financijske ciljeve i početi štedjeti za velike snove

Ribe

Ovaj mjesec počinje sa Saturnom, planetom koji se bavi ciljevima i ambicijama, i direktno ulazi u tvoj znak. Vrijeme je da razmisliš o tome što moraš učiniti kako bi postigla cilj. Također je vrijeme za novi poslovni plan i nove korake - kreni! Mladi Mjesec u Škorpionu stiže u tvoju kuću znanja. Mars, planet akcije, također se pridružuje zabavi, čineći te zaista nezaustavljivom. Kada Sunce prijeđe u znak Strijelca, svaka sumnja koju si imala oko posla će nestati, a stvari će postati kristalno jasne. Drži se! Velike stvari su pred tobom!