LJUBAVNI HOROSKOP

Ljubavni horoskop za ožujak: 3 horoskopska znaka zaljubit će se ovo proljeće

Osjećaš li nešto posebno u zraku? Da, stiže najljepše godišnje doba, a osim sunčanih dana nekim će sretnicima proljeće donijeti i leptiriće u trbuhu

Znakovi koji će se zaljubiti u proljeće
Foto: profimedia.hr

Čim nas obasja prva zraka ranog proljetnog sunca, osjećamo kako naše raspoloženje postaje sve vedrije. Proljeće znači ugodno vrijeme, više vremena provedenog na otvorenom i duže dane. Postoji li išta bolje?

Image
SVATKO IMA SVOJ TEMPO

Ljubav uvijek dolazi: Horoskopski znakovi koji pravu ljubav nalaze nakon 40-e

Zapravo, postoji: biti zaljubljena baš u proljeće. Ako ti se tako nešto ikad dogodilo, onda znaš kako je ljubav koja je procvala u ovo doba godine zaista posebna. Proljeće i inače asocira na nove početke, motivira nas da se pokrenemo i osjećamo nalet neke nove energije. Proljeće i zaljubljenost neodoljiva su kombinacija – i ako nas pitaš, doista ne možemo zamisliti ništa bolje. Ove godine tri će znaka biti blagoslovljena – već s prvim danima proljeća mogu očekivati procvat svog ljubavnog života. Provjeri jesi li među njima:

Blizanci

Blizancima ovog proljeća počinje super uzbudljiva sezona flerta. Za pripadnike ovog znaka koji su solo, proljeće će donijeti niz prilika za upoznavanje novih interesantnih osoba s kojima će frcati iskre. Blizanci će zračiti i privlačiti druge još više nego inače pa će svaki slobodan trenutak uživati u koketiranju. Avanture će se na Blizance lijepiti kao pčele na med, a što je najbolje, neke od njih imat će i potencijal postati ozbiljna veza. Naravno, samo i ako Blizanci budu spremni na takav veliki korak.

Rak

Za pripadnike ovog vodenog zraka slijedi razdoblje puno pozitivnih iznenađenja. S početkom travnja Rakovi trebaju držati oči širom otvorene jer će se na njihovom putu naći jedna posebna osoba. Ako Rakovi budu dovoljno hrabri i otvore svoje srce, to će se pokazati kao vrlo dobar potez. Harmonija u ljubavi Rakovima je osigurana i tijekom svibnja i lipnja, a prema svemu sudeći, ljubav koja je Rakovima procvala s proljećem rezultirat će jednim romantičnim ljetom u dvoje.

Image
Foto: Pexels

Djevica

Kad je ljubav u pitanju, Djevicama je ova godina počela uzbudljivo. Unatoč euforiji, pripadnici ovog zemljanog znaka ostale su vjerne svom karakteru i nisu kroz izgubile glavu. Za Djevice u vezi proljeće će donijeti harmoničan odnos i ugodne trenutke u dvoje. Što se solo Djevica tiče, ove godine kretanje Venere može donijeti čaroliju i u njihovom ljubavnom životu. Najizgledniji dan za manifestiranje ljubavi bit će 3. travnja, kad je Venera u konjunkciji s Neptunom u Ribama, a zatim i 23. svibnja, kad je Venera u konjunkciji s Jupiterom u Biku. Za Djevicu će ovo razdoblje značiti polet samopouzdanja – izaći će iz zone komfora i potencijalnog partnera očarati svojim šarmom.

Image
TOP ILI FLOP

Na zagrebačku špicu stiglo je proljeće, baloneri i razigrani outfiti