Pripremi se za val energije

Tranzicija Jupitera u Ribe: Razdoblje je to pozitivne energije, jake intuicije i obilja

Ovog ljeta Jupiter će ti pomoći ostvariti sve najveće želje i dovesti harmoniju u život

pexels-lisa-705868.jpg
Foto: Pexels

Jupiter, planet radosti i obilja, jedan je od najsretnijih planeta u astrologiji, a od 13. svibnja zakoračio je u Ribe. Kako se radi o planetu koji u tradicionalnoj astrologiji vlada ovim sanjivim znakom, možemo reći kako se napokon vraća kući. Ova pojava događa se svakih 12 godina, a označava period koji donosi zdravu dozu energije.

Image
Zapisano u zvijezdama

Priprema koktela, promatranje zvijezda ili rolanje? Idealni ljetni hobi za svaki horoskopski znak

Početak ljeta će ti dakle pokazati i što očekivati od naredne godine, a na tebi je da maksimalno iskoristiš njegove benefite. Zadnji put se ova tranzicija dogodila 2010. godine, pa je za početak dobro da se prisjetiš sretnih događaja koji su te tada pratili jer bi se mogli ponoviti.

Jupiter u Ribama donosi pozitivno vrijeme koje nam je svima prijeko potrebno. To je vrijeme kada sve lekcije i teški trenuci koje smo prošli napokon idu nama u korist odnosno napokon ćeš vidjeti što je dobro iz njih proizašlo. Vrijem je da preuzmeš nagrade za svoje zasluge i prepustiš se sretnoj energiji i obilju koje donosi Jupiter.

Tijekom naredna dva mjeseca fokusiraj se na dugoročne ciljeve na kojima već radiš ili si zadaj nove koji se mogu ostvariti u skoro vrijeme. Ovo je period koji ti omogućuje da se posvetiš poslovnim, ali i ljubavnim ciljevima te da na njima radiš opušteno i bez pritiska. Kako su Ribe najveći sanjari zodijaka, Jupiter u njima potaknut će našu kreativnost i maštu.

Osim što će obogatiti tvoju maštu i kreativnu stranu i pomoći ti da situacije sagledaš iz sasvim novih uglova, ovo je savršeno vrijeme da se osloniš na svoju intuiciju, posebno u ljubavnom smislu. Ako ti osjećaji govore da nekoj osobi trebaš pružiti više ljubavi i pažnje, nemoj se u tome sputavati. Ako ti pak intuicija govori da je vrijeme da neke ljude makneš iz svog života, smatraj to savršenom prilikom da ukloniš negativnu energiju iz života i prepustiš se pozitivnoj energiji koju nosi Jupiter.

Ovo je tranzicija planeta kojoj se svaki astrolog veseli. Kada spojimo ovaj priljev pozitivne energije sa sve ljepšim vremenom i povoljnijom epidemiološkom situacijom, dobit ćemo jedno od najboljih ljeta našeg života. Sve okove koji su te sputavali posljednjih godina sada otpusti i uživaj u blagodatima koje donosi Jupiter u Ribama.

Nakon što se Jupiter vrati u Vodenjaka, iskoristi to vrijeme da razmisliš kako ti je njegov boravak u Ribama pomogao i pripremi se za duplu dozu sreće već od 28. prosinca kada se ponovno vraća u ovaj mističan znak. Tada će njegova energija biti još utjecajnija što znači da će početak nove 2022. godine biti prepun prilika i dobrih osjećaja.

Osim Jupitera, kroz Ribe putuje još jedan planet - Neptun. Neptun se smatra zaštitnikom Riba po modernoj astrologiji, a to čini ovaj period još posebnijim. Za razliku od Jupitera koji u Ribe dođe svakih 12 godina, Neptun se u Ribama nalazi svakih 165 godina. To znači da je period pred nama uistinu poseban i jedinstven za našeg životnog vijeka te ga nikako nemoj olako shvatiti.

Ove blagodati možda si već i osjetila, a bit će duplo veće kada si osvijestiš zašto se događaju. Iskoristi pozitivnu energiju i osloni se na intuiciju jer to je najbolje što možeš napraviti za vrijeme boravka Jupitera u Ribama.