S njima budi oprezna!

Razvedi me, zavedi me: Horoskopski znakovi najskloniji izvanbračnim aferama

Djevica, Rak i Ribe su među najvjernijim znakovima horoskopa, no znaš li koji su znakovi najskloniji aferama? Otkrivamo ti u nastavku.

BeFunky-collage.jpg
Foto: Unsplash

Neki ljudi slijepo vjeruju svemu što horoskop kaže, dok drugi pak astrologiju odbacuju kao čistu glupost i praznovjere. Ipak, rekle bismo da je istina negdje u sredini te da se činjenično mogu iz horoskopskog znaka neke osobe izvući poneki zaključi o njezinim karakteristikama, manama i vrlinama. Tako mnoge najviše zanima utjecaj zvijezda u trenutku rođenja na nečije ljubavne odose u budućnosti, a mi ti danas na tu temu otkrivamo koja su to tri znaka Zodijaka iznimno sklona izvanbračnim ljubavnim aferama i prevarama.

Image
Žive punim plućima

Život je ovdje i sada: 4 horoskopska znaka koja uvijek žive u trenutku

Trebaš li se zabrinuti i je li možda tvoj partner na ovoj ozloglašenoj listi saznaj u nastavku. Mogla bi se iznenaditi što ćeš otkriti.

Vaga

Nije ni čudo što su Vage najnevjerniji horoskopski znak. Ovaj zračni znak zapravo simbolizira ljude koji obožavaju flert, zavođenje i sve što je lijepo, veliki su hedonisti te im je primarni cilj u životu svidjeti se svima. Zbog tih osobina su jako skloni „sjediti na dvije stolice“ te varati bračne partnere kad god im se pruži prilika. Ako je Vaga udana za nekoga tko nije uvijek dostupan da bude s njom, sasvim joj je prirodno da će drugdje tražiti potvrdu, pažnju i društvo.

Image

Blizanci

Blizanci vole avanturu i brzo im sve dosadi, što znači da je manje vjerojatno da će se posvetiti samo jednoj osobi. Ovaj zračni je znak fleksibilan i otvorenog je uma, a često mu je teško biti odan jednom partneru, čak i ako je zaljubljen. Poznati su po tome što u sebi imaju dvije, često kontradiktorne ličnosti i premda vole druženje, predanost ih užasava. Ako se nađu u vezi ili braku gotovo sigurno će flertati s drugim ljudima, a vrlo vjerojatno će se tijekom dugih veza upustiti i u emocionalne i seksualne prevare.

Image

Jarac

Iako realni i skloni pažljivom razmatranju svih svojih odluka, horoskopski Jarci mogu se upustiti u afere da bi se malo odmakli od stresne svakodnevice. Premda razumni, Jarčevi su također i vrlo ambiciozni i poznati kao radoholičari, a afera bi im mogla služiti samo za odmor od svakodnevnih obveza. Teško da će emocionalno varati, ali na poslovnom putu punom stresa mogli bi potražiti odmak od rutine u krevetu s nekim s kime nisu u braku – pa s njima svakako treba biti na oprezu. Posebno podmukla osobina ovog znaka je i to što odlično skrivaju svoje afere i prevare, pa je za njih teško i saznati, što znači da su Jarčevi spremni lagati svojim partnerima godinama.

Image