Za njih ručak bez kolača, torte ili barem dva reda čokolade nije ručak, a neki od njih idu toliko daleko da imaju desert i za doručak i za večeru. Primjerice, doručak će za vršiti s kriškom namazanom maslacom i medom, a večeru s nekoliko keksa umočenih u mlijeko. Pravo je čudo što neki od naših horoskopskih "desertlija" nemaju muka po kilogramima.
Jedino objašnjenje vidimo u zvijezdama koje su im naklonjene - dale su im apetit za slatkim, ali i metabolizam da probavi svaki taj slatki zalogaj. Ok, možda ljudi i vježbaju, no nećemo sad u detalje. U nastavku ti donosimo četiri horoskopska znaka koji ne mogu zamisliti život bez deserta. Jesi li i ti među njima?
Blizanci
Blizanci cijene ljepotu u savršeno postavljenom stolu te sljedovima koji se ne preskakaču pa samim time podrazumijevaju šećer na kraju. Preferiraju slastice koje su vizualno privlačne, atraktivne i po mogućnosti komplicirane za napraviti. Uživaju u savršenim domaćim kroasanima, princes krafnama te slasticama koje izgledaju kao umjetnička djela.
Lav
Lavove privlači raskoš i luksuz u svakom segmentu života pa tako i na tanjurima stavljenima pred njih nakon ekskluzivnog glavnog jela. Lavovima su najdraži kolači u kojima će se iskazati chef kuhinje, pokoji listić zlata uvijek je dobrodošao te sve što je višeslojno i kremasto. Preziru zdrave pite bez šećera, dijetne kolače, veganske slatkiše... Lav voli puno šećera, puno kreme, šlaga, puno maslaca...
Ovan
Ovnovi su praktični, tvrdoglavi i marljivi. Većinu vremena provode zatvoreni na svojim radnim mjestima i posvećeni poslu, no kolika god predanost poslu bila, žudnja za slatkim kod Ovna će prevladati i on će posegnuti za kriškom domaće pite od jabuka ili nekom drugom skromnom slasticom koja mu pruža ugodan, topli i umirujući osjećaj.
Bik
Najveći ovisnik o desertima među svim horoskopskim znakovima je Bik. On je taj koji će svaki obrok završiti slatkim, a omiljeni desert za doručak mu je džem od bobičastog voća koji jede na žlicu. Ne moramo spominjati da i namaz od čokolade tako jede... Bik ne bira, jednako uživa u domaćem kolaču od rogača i slastičarskom remek djelu u uglednom restoranu. On ne radi razliku, samo mu je važno da ima nešto slatko.