Što kažu zvijezde?

Koje je godišnje doba idealno za vjenčanje - po horoskopskom znaku?

Proljeće, ljeto, jesen ili zima? Ako si neodlučna, neka ti tvoj horoskopski znak otkrije kada bi se trebala udati

vjencanje.jpg
Foto: Unsplash

Izrekla si "da", na Instagramu objavila selfie u kojemu se vidi tvoj zaručnički prsten i ne možeš biti sretnija. Ipak, svaki put kada čuješ pitanje "Kada je veliki dan?", poželiš da ipak nisi rekla "da". Možda si oduvijek mislila da ćeš se udati na ljeto, ali ovaj lipanj se nekako nije sve posložilo? Ili ste možda vjenčanje zakazali za kraj zime, a ti si se zaljubila u haljinu iz snova koja nikako nije dizajnirana za niske temperature?

Image

Horoskopski znakovi koji će sudbonosno 'da' izreći u 2022. godini

No, ne brini, jer ono što slijedi pomoći će ti da otkriješ najbolju sezonu za vjenčanje. Horoskop je tu da ti pomogne, a svaki od 12 horoskopskih znakova ima svoje doba godine u kojem bi se trebao vjenčati. U nastavku saznaj koje je tvoje idealno vrijeme za vjenčanje - proljeće, ljeto, jesen ili zima.

Vatreni znakovi: Ovan, Lav, Strijelac

Vatreni će znak tražiti moćnu, vatrenu energiju oko sebe tijekom vjenčanja, tako da je ljeto obično najbolje vrijeme za vjenčanje ovih znakova. Sunce sja, a temperature su visoke, što odgovara njihovom sunčanom i vatrenom raspoloženju. Za dinamični znak Ovna idealno vjenčanje bilo bi početkom ljeta, tijekom ljetnog solsticija, dok bi Lav u bračne vode mogao uploviti kasnije u ljetu, od kraja srpnja do kraja kolovoza. Strijelac, s druge strane, neće pogriješiti ako se odluči za vjenčanje u bilo koje vrijeme tijekom ljetnih mjeseci.

shimmer fallback

Zemljani znakovi: Bik, Djevica i Jarac

Proljeće i jesen najbolje su vrijeme za vjenčanje ovih znakova. Svaka vrsta vjenčanja na otvorenom s majkom prirodom kao pozadinom savršeno je okruženje za zemljane znakove. Bik najviše voli proljeće koje je bliže mjesecu njegovog rođendana, a Djevica i Jarac trebali bi se vjenčati u jesen ili proljeće jer, budući da ovi znakovi teže traženju ravnoteže, i proljetni i jesenski ekvinocij – koji obilježavaju jednake dijelove dana i noći – dobro bi im odgovarali.

shimmer fallback

Zračni znakovi: Blizanci, Vaga i Vodenjak

Ovi znakovi mogu uživati u vjenčanju u bilo koje doba godine, pod uvjetom da je puno druženja. Blizancima je najvažnija lokacija u kojoj mogu maksimalno iskoristiti druženje i razgovor sa svojim gostima. Vaga će se vjerojatno odlučiti za nešto klasičnije i glamuroznije, a ovom znaku bi vjerojatno najbolje pristajalo vjenčanje u ranu jesen. Za Vodenjaka, pak, ne vrijede nikakva pravila - on je najnepredvidiviji horoskopski znak i što god učinio, vjerojatno će u sebi imati neobičan element.

shimmer fallback

Vodeni znakovi: Ribe, Rak i Škorpion

Voda je tema za ove znakove, bez obzira na godišnje doba koje odaberu. Rak će se vjerojatno najbolje osjećati tijekom ljeta, a vjenčanje na plaži s njihovim najbližima najviše bi odgovaralo ovom znaku. Ribe će uživati u vjenčanju u bilo koje doba godine, pod uvjetom da je to uz prirodnu vodu, bilo ocean, jezero ili rijeku, a najbolje bi im odgovaralo vjenčanje u njihovoj sezoni, pred kraj zime. Ozbiljnom Škorpionu najbolje bi odgovaralo vjenčanje u vrijeme zimskog solsticija na najmračniji dan u godini.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.