Horoskopski znakovi koji će sudbonosno 'da' izreći u 2022. godini

2021. godina je na izmaku, a mi otkrivamo koji su horoskopski znakovi predodređeni za vjenčanje u nadolazećoj 2022.godini

MicrosoftTeams-image.png

Čeka li slična sudbina i parove u drugoj sezoni emisije „Brak na prvu“, pratite već od utorka, 12. listopada u 21:15 sati na programu RTL-a.

Rak

Prema godišnjem bračnom horoskopu 2022. godina bit će najposebnija za Rakove. Predanost i upornost u traženju srodne duše rezultirat će velikom šansom da im se želja ostvari. Na vidiku je odgovorna osoba koja će im doista biti posvećena. Oni koji imaju jednostranu naklonost ljubavi mogli bi imati više sreće i uskoro začuti nježni klik lokota braka. A oni koji imaju želju spojiti se s ljubavlju svog života bit će jako sretni tijekom nadolazeće godine.

shimmer fallback

Djevica

Sve prepreke koje se trenutno nalaze na putu pronalaženja prave ljubavi bit će uskoro riješene, a potraga bi trebala završiti do prvog tromjesečja nadolazeće godine. Životni partner skoro doslovno  će se stvoriti iz vedra neba da bi potom vrlo brzo uslijedilo i vjenčanje. Parovi koji se trenutno bore ili doživljavaju vrhunac nesporazuma potrudit će se riješiti razmirice. Sve će to rezultirati udruživanjem u bračnu vezu do sredine godine.

shimmer fallback

Škorpion

Vrlo vjerojatno ćete se morati malo više potruditi početkom godine u pronalasku osobe svojih snova. Nakon srpnja u vaš život uplovit će nova veza koja će biti dugotrajnija i stabilnija. Možda ćete se i zaljubiti na prvi pogled tijekom prve polovine godine i planirati se skrasiti s tom osobom na kraju godine. Oni koji su trenutno u romantičnoj vezi, bit će spremni učiniti korak dalje i zapečatiti svoju ljubav prstenom, uz podršku obitelji i prijatelja.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.