Horoskop i seks

'Let's talk about s**': Znaš li s kojim horoskopskih znakom se najbolje slažeš u krevetu?

Svaki horoskopski znak ima svoje preferencije kada je u pitanju seks, a u nastavku saznaj s kojim si astrološkim znakovima najviše seksualno kompatibilna

seks-horoskop.jpg
Foto: Unsplash

Ako pratiš ljubavni horoskop, vjerojatno si čitala o tome koliko svaki horoskopski znak može biti romantičan ili sramežljiv prema obvezama, no znaš li što ti koji horoskopski znak može reći kada je u pitanju seks? Kao što je svaka osoba jedinstvena, tako su i horoskopski znakovi, posebno kada je u pitanju seks. Neki znakovi uživaju u igranju uloga, dok drugi vole zadržati romantičan i nježan stil. Nekima je potrebno dugo zagrijavanje, dok su neki spremni na seks odmah.

Image
Nemaju se čime pohvaliti

Vruće igrice pod plahtama ili? Horoskopski znakovi s reputacijom najgorih u krevetu

Neki horoskopski znakovi koji su seksualne prirode poznati su po tome što su sjajni u krevetu, uključujući Škorpiona, Ovna, Lava, Vagu i Bika. A mnogi od tih istih znakova obično su pomalo otkačeni u krevetu. Također, ne može se poreći ni da postoji neosporna kemija između određenih parova, kap što su Ovan i Vodenjak, Bik i Rak, Rak i Škorpion, Blizanci i Djevica, Lav i Vaga, Jarac i Bik, i Blizanci i Vaga.

Zahvaljujući astrologiji, sada možeš otkriti i s kojim si astrološkim znakovima najviše seksualno kompatibilna, jer između nekih znakova postoji seksualna kemija koja nadilazi svaku drugu vrstu kemije. Osim gore navedenih kombinacija, koji su horoskopski znakovi međusobno najviše seksualno kompatibilni.

Ovan

Strastveni i nestrpljivi, Ovnovi jedan od tri vatrena znaka i ljubavnici su koji se odmah žele primiti posla. Ne vole cvijeće i romantiku - oni su glumci, a ne sanjari, i više vole energičan seks nego dugotrajno vođenje ljubavi. Ako si ti ono što Ovan želi, imat ćeš partnera posvećenog tome da ti ugodi ispod plahte — ali bolje je da se ne bavite predigrom jer nećeš dobiti puno.

Seksualno kompatibilni horoskopski znakovi: Lav, Strijelac, Blizanci, Vodenjak

Image
Foto: Giphy

Bik

Bikovi žele večeru, dobro vino, ali i da ih se polako zavede. Ovi senzualni ljubavnici razmišljaju o svojim odlukama, ali nakon što odluče da si ti ta, željet će tebe i samo tebe. Pouzdan i lagodan Bik voli namjeran, nekompliciran seks i posjeduje libido koji, nakon što se oslobodi, traje cijelu noć.

Seksualno kompatibilni horoskopski znakovi: Djevica, Jarac, Rak, Škorpion, Ribe

Image
Foto: Giphy

Blizanci

Budući da su moždani i verbalni zračni znak, Blizanci su prvo stimulirani mentalno, a zatim fizički. Kada ga uzbudiš, odvuci ga u spavaću sobu prije nego što se da omesti, jer Blizanci lako odlutaju. Seks će sigurno biti vruć, a vjerojatno i prilično brbljav - oni vole razgovarati tijekom seksa. Izležavanje čini one rođene u znaku Blizanaca nervoznima, stoga nemoj to shvaćati osobno kada Blizanac želi ustati iz kreveta nakon što doživi vrhunac.

Seksualno kompatibilni horoskopski znakovi: Vaga, Vodenjak, Ovan, Lav, Strijelac

Image
Foto: Giphy

Rak

Rakove ne možeš samo tako "odvući" u krevet - ovaj emotivni znak želi vezu, a kad te jednom uhvati u svoje kandže, ne želi te pustiti. Ovi intenzivni, ozbiljni, posesivni ljubavnici ciljaju na jednog partnera s kojim će uživati u svim svojim omiljenim senzualnim aktivnostima. Iako u početku mogu biti sramežljivi, oni su nježni i duboko privrženi kada se osjećaju ugodno.

Seksualno kompatibilni znakovi: Bik, Djevica, Jarac, Škorpion, Ribe

Image
Foto: Giphy

Lav

Lav želi biti zvijezda i dramatičan je u krevetu jednako kao i u životu. Lav žudi za priznanjem i publikom, a ako mu nastaviš pljeskati, on će te i dalje zadovoljiti. Lavovi žele da ih se dira, doslovno i fizički. Ovi prirodno rođeni ljubavnici su iznimno seksualni, inventivni i odani. Ne prihvaćaju ne kao odgovor, pa zašto se onda mučiti? Prepusti se i dopusti Lavu da napravi show samo za tebe.

Seksualno kompatibilni znakovi: Ovan, Strijelac, Blizanci, Vaga, Vodenjak

Image
Foto: Giphy

Djevica

Djevice su pomalo izbirljive i vole čisto i lijepo okruženje. One su slatki, romantični, uredni ljubavnici koji uspijevaju u mirnim vezama i često više vole biti manje agresivni partneri. Iako mogu djelovati šokirano kad im predložiš nešto nestašno, potajno su oduševljene.

Seksualno kompatibilni znakovi: Bik, Jarac, Rak, Škorpion, Ribe

Image
Foto: Giphy

Vaga

Sofisticirana Vaga je intelektualka i perfekcionist - i izvrstan prijatelj u krevetu. Vagu često zaintrigira erotika i novi konceptualni pristupi užitku, otvorenog je uma, ali profinjena, tako da će se vjerojatno slagati sa svime samo ako nije previše čudno.

Seksualno kompatibilni znakovi: Blizanci, Vodenjak, Ovan, Lav, Strijelac

Image
Foto: Giphy

Škorpion

Svi znaju da su Škorpioni ludi za seksom, a njih zanima transformativno vođenje ljubavi - to mora biti više od seksa i ljubavi, to mora biti veća povezanost. Seksi Škorpion, koji ne razumije izraz "nijanse sive", ili je potpuno nezainteresiran za tebe ili je u potpunosti usredotočen na tebe. Nakon što odluči da si ti ta, pokazat će ti besmrtnu ljubav i mračnu erotsku akciju.

Seksualno kompatibilni znakovi: Rak, Ribe, Blizanci, Vaga, Vodenjak

Image
Foto: Giphy

Strijelac

Ovaj gorljivi, entuzijastični svjetski putnik učinit će da se osjećaš kao jedina osoba na svijetu kada je s tobom u krevetu, ali ako čuje zov otvorene ceste, mogla bi uživati u pogledu dok odlazi. Ipak, dok ga imaš, čeka te nešto sjajno, jer je Strijelac otvoren, pustolovan i predan zabavi. Očekuj da će postati požudan na novom i uzbudljivom mjestu i vodit će ljubav bilo gdje.

Seksualno kompatibilni znakovi: Ovan, Lav, Blizanci, Vaga, Vodenjak

Image
Foto: Giphy

Jarac

Možda su radoholičari, ali u spavaćoj sobi Jarac je jedan od najstrastvenijih znakova i to malo tko zna. Budući da je ljubavnik Jarac pouzdan, ambiciozan i odgovoran, često sublimira svoju seksualnu želju. Ali ispod te profesionalne vanjštine, spreman je za akciju. Kad se zagrije, privržen je, neposredan i posvećen užitku, a i vrlo je izdržljiv.

Seksualno kompatibilni znakovi: Bik, Djevica, Rak, Škorpion, Ribe

Image
Foto: Giphy

Vodenjak

Libido Vodenjaka raste u odnosu na njegovu mentalnu stimulaciju - spreman je probati sve ako zvuči zanimljivo. U početku suzdržan i hladnokrvan, Vodenjak kreće sporo, no ta se situacija za tren može promijeniti u ludu i strastvenu, a ti ćeš biti oduševljena.

Seksualno kompatibilni znakovi: Blizanci, Ovan, Lav, Strijelac

Image
Foto: Giphy

Ribe

Ribe su kameleoni, sposobne promijeniti svoj stil prema tvojim potrebama i željama. One su emocionalne, a ne intelektualne. Nedostaje im praktičnosti, što ih, u kombinaciji s njihovom ljubavnom prirodom, entuzijazmom za sve što je tjelesno i prirodnom empatijom, čini talentiranim za udovoljavanje drugima i prihvaćanje užitaka. One u spavaćoj sobi svemu pristupaju otvorenog uma i otvorenog srca, uvijek očekujući da će vaše zajedničko vrijeme biti fantastično.

Seksualno kompatibilni znakovi: Škorpion, Rak, Bik, Djevica, Jarac

Image
Foto: Giphy