Horoskop i puni Mjesec

Večeras je pun Mjesec: Ovim horoskopski znakovi bit će posebno motivirani

Ako si rođena u jednom od ova tri horoskopska znaka, za ovog ćeš se punog Mjeseca osjećati neustrašivo

motivacija.jpg
Foto: Unsplash

Svaki puni Mjesec označava kraj mjesečevog ciklusa - slično, u duhovnom smislu, ova faza predstavlja završetak i vrijeme kada su emocije na vrhuncu. Ovaj puni Mjesec kruži u glasnom i ponosnom Ovnu, a ovaj znak se ne boji ničega kada je u pitanju ono što želi. Tijekom ovog punog Mjeseca možeš očekivati nadahnuće, samopouzdanje i motivaciju, posebno ako si rođena u određena tri horoskopska znaka.

Image
Što kažu zvijezde?

Tjedni horoskop: Lavovi će biti strastveni, a Ovnovi se moraju opustiti malo

Listopadski puni Mjesec koji je ovog mjeseca u odvažnom znaku Ovna donijet će puno hrabrosti i samopouzdanja. Odvažna energija Ovna natjerat će neke horoskopske znakove da izađu iz svojih zona udobnosti i počnu riskirati, a ako si rođena u jednom od ova tri horoskopska znaka, za ovog ćeš se punog Mjeseca osjećati neustrašivo.

Blizanci

Stvari izgledaju prilično obećavajuće u društvenom životu Blizanaca, što je super, s obzirom na to da im prijateljstva jako puno znače. Blizanci će moći slušati probleme svojih prijatelja, a da se previše ne upuste u dramu, a istovremeno će podijeliti i neke korisne savjete. Zapravo, Blizanci imaju potencijal pronaći poticaj za kreativno nadahnuće samo promatrajući nezgode koje drugi trpe tijekom ovog punog Mjeseca. Sve dok budu dobri prijatelji, ovaj puni Mjesec će im odlično proći.

Strijelac

Strijelac će ovog punog Mjeseca biti na rubu stvaralačkog obilja. Ova energija je u potrazi za blaženstvom i istraživanjem onoga što im donosi zadovoljstvo. Velika je vjerojatnost da će Strijelac pronaći obnovljeni osjećaj kreativnosti, strasti, a možda čak i novu romantiku. Zato iskoristi ovu snagu samopouzdanja i ovaj pun Mjesec provedi kreativno se izražavajući, u području koje ti najbolje leži.

Vodenjak

Pun Mjesec nadahnjuje Vodenjaka da govori svoju istinu. Vodenjaci su prirodno stimulirani intelektom i lukavim idejama i lakše će izraziti svoju nekonvencionalnost tijekom ovog punog Mjeseca. Po prirodi učinkoviti komunikatori, sada će biti još učinkovitiji, a možda im se pojave i mogućnosti neočekivanog putovanja. Ovaj puni Mjesec iskoristi za provođenje svojih divljih i neobičnih ideja u djelo i možda isplaniraj svoje sljedeće putovanje.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.