'Jao meni'

Dežurna zanovijetala: Horoskopski znakovi koji vječno 'kukaju'

Oni su oni koji neće odgovoriti potvrdno kada ih konobar pita je li sve bilo u redu s jelom jer uvijek će postojati barem jedna sitnica na koju se treba požaliti. Oni su horoskopski znakovi koji stalno 'kukaju'

profimedia-0527722954.jpg
Foto: Profimedia.hr

Znaš one ljude koji se neprestano žale, nešto prigovaraju i vječno 'kukaju'? Još ako se pritom ponašaju kao djeca, nezrelo, zna biti izuzetno nepodnošljivo.

Image
'Drama queens'

Suza suzu goni: Tko su najveći plačljivci Zodijaka?

Da bi stvar bila gora, takvi ljudi kukaju zbog svega - od neodgovarajuće vremenske prognoze do pretople juhe. Ovo iritantno ponašanje moglo bi imati veze s horoskopom.

Image

U nastavku ti otkrivamo šest znakova horoskopa koji su rekorderi u 'kukanju', a sve kako bismo ti olakšali život s njima. Naime, kada znaš da nešto ne možeš promijeniti, a teško je mijenjati ono što su zvijezde odredile, lakše ćeš to prihvatiti. Takvi su, kakvi su, nije ni njima lako.

Strijelac

Strijelci sebe ne doživljavaju kao naporne, već kao uzbudljive avanturiste - međutim, istina je i jedno i drugo. Kada se Strijelac opusti u tvome društvu i prestane se truditi impresionirati te, pokazat će i svoju drugu stranu pa ćeš vidjeti da je sklon kukati i žaliti se na štošta. No, dobra je stvar kod njih što ne ostaju dugo u tom raspoloženju. "Onog trenutka kad završe s izražavanjem nezadovoljstva, vraćaju se svom normalnom veselom ponašanju i više se ne osvrću", otkriva za portal Best Life psihologinja i astrologinja Inbaal Honigman.

Image
Foto: Unsplash

Vodenjak

Vodenjaci će uvijek biti među prvima kada treba prosvjedovati, štoviše izradit će vlastiti transparent i ponosno ga podignuti. Ne podnose nepravdu i diskrimniaciju u bilo kojem obliku i uvijek će stati u zaštitu onog kojeg se napada. No, ako se otvoreno ne slažeš s Vodenjakovim stavom o nečemu, odmah će početi kukati i neće prestati dok mu ne daš za pravo.

Image
Foto: Pexels

Vaga

Vage su najveći mirotvorci horoskopa, vrlo odmjerene i izbalansirane, no i vrlo, vrlo pasivno agresivne. Budući da Vage ne vole remetiti ravnotežu i uzrokovati nemir, one nikada neće vikati na tebe ili te prisiljavati na nešto. No, to ne znači da nemaju osjećaje. Kukanje je njihov način da verbaliziraju svoje nezadovoljstvo. Na sreću, baš poput Strijelaca, i Vage nakon što se se požale na to što im smeta, idu dalje i ne osvrću se.

Image
Foto: Pexels

Bik

Iako bi se Bikovi mogli činiti neuništivima, oni su ranjiviji nego što misliš, a najviše ih pogađaju sitnice. "Bik će, baš kao i ostali zemljani znakovi Jarac i Djevica, stoički podnijeti sve što treba i dati sve od sebe da odrade zadatke koji su stavljeni pred njih, no kada je sve gotovo, žele se počastiti", objašnjava Honigman. "A ako je njihov omiljeni restoran zatvoren ili im se ispraznila baterija na telefonu ili klima uređaj ne radi, e tada ćeš ih čuti kako kukaju", dodaje. Bik neće verbalizirati svoje kukanje, kao drugi znakovi, no njegovo će se nezadovoljstvo jasno vidjeti na licu. U tim trenucima, Bikovi su društvo za koje trebaš imati jake živce.

Image
Foto: Pexels

Ribe

Ribe su poznate po tom što upijaju energiju svojih bližnjih. Stoga, ukoliko provode vrijeme s nekim tko kuka, i one će početi kukati. Zbog svoje osjetljive priorde, skloni su intenzivno suosjećati s bližnjima i teško se mogu othrvati tome. "Zbog svoje velike emocionalnosti i nježen prirode, doživljavaju svoju bol kao najveću u svemiru. Stoga, kada su Ribe uzrujane, to će svi znati. .Suze su naravno neizbježne", objašnjava astrologinja Ansley Echols za spomenuti portal. Ovaj vodeni znak nevjerojatno je empatičan, no koliko god ima osjećaja za druge, toliko nije u stanju shvatiti kako ne moraju baš svi znati kroz što prolazi. Ako imaš Ribu u blizini, znaš o čemu govorimo.

Image
Foto: Pexels

Rak

"Ovaj emocionalni vodeni znak je izuzetno empatičan i u skladu sa svim vibracijama oko sebe", kaže Echolsu. Ali ta stalna empatija može biti iscrpljujuća, pogotovo kada ne dobivaju natrag to što daju drugima. Ne pomaže ni to što su Rakovi jedni od najneraspoloženijih znakova pa ponekad ni sami ne znaju što sa svojim osjećajima. "Kada uzmeš u obzir i činjenicu da Mjesec vlada Rakom, jasno ti je da se njegova raspoloženja mogu brzo i dramatično promijeniti, zbog čega zaslužili titulu najvećih 'plačljivaca' horoskopa", objašnjava Echols.

Rakovi također teško mogu biti asertivni. Umjesto da se suoče s nekim, tiho će gunđati iza leđa te osobe o tome što je učinila. U konačnici, oni ne žele kukati, jednostavno nemaju drugog načina da izraze što osjećaju.

Image
Foto: Pexels