Praznovjerje i astrologija

Petak 13. za ova 4 znaka bi mogao biti posebno mračan i težak

Zbog retrogradnog Merkura i pomrčine Mjeseca u Škorpionu, ovaj petak 13. mogao bi biti posebno zanimljiv za neke horoskopske znakove - provjeri jesi li među njima

profimedia-0169030813.jpg
Foto: Profimedia.hr

Jesi li praznovjerna osoba i prođe li te jeza kada čuješ da se bliži petak 13.? Možda čak razmišljaš koje dogovore možeš sve otkazati i da to vrijeme iskoristiš za gledanje televizije kako bi izbjegla sve potencijalne "nevolje".

Image
Kada zvijezde tulumare

Svaki horoskopski znak ima svoj savršeni gin tonik - koji je tvoj?

Bez obzira na praznovjerje, ovaj petak 13. imat će vrlo zanimljivu energiju prema astrologiji. Merkur je i dalje retrogradan i prolazi kroz Blizance, a sve bi to moglo voditi do čudnih konverzacija i zbunjujućih situacija. Mnogi će čak poželjeti otvoriti svoje srce, ali možda bi to trebalo izbjeći jer neće biti vrijedno toga. No, uz sve ovo 16. svibnja događa se i pomrčina Mjeseca u Škorpionu, a i ona donosi neke zanimljive aspekte jer nešto mora završiti. Kako se događa u mističnom znaku Škorpiona, mogle bi oživjeti i mračne fantazije.

Image

Kombinacija svega ovoga, uz klasično praznovjerje, mogla bi biti posebno zanimljiva, a ova četiri horoskopska znaka trebala bi biti posebno oprezna 13. svibnja 2022. godine.

Blizanci

Kako se bliži ovaj petak 13. možda ćeš se osjećati jako loše, a sve se to događa zbog retrogradnog Merkura. On je tvoj vladajući planet, a ovo kretanje unazad možda će te potpuno iznenaditi i potpuno promijeniti tvoj život. No nemoj se odmah prepasti jer nije to ništa što nećeš moći riješiti, a priznaj da voliš dodati i malo drame kako bi bilo zanimljivije.

Image

Lav

Ovaj petak mogla bi osjećati teret odgovornosti u svom životu, a posebno bi se to moglo pokazati u romantičnom odnosu. Ako osjećaš da nisu ispunjena neka tvoja očekivanja u tvom odnosu onda trebaš duboko disati prije nego nešto kažeš jer bi mogla reći nešto što ne želiš. Procijeni situaciju hladne glave jer ne želiš donositi ishitrene odluke.

Image

Vodenjak

Trenutno nosiš puno toga na svojim leđima, a kada stigne ovaj petak možda ćeš osjećati da se nalaziš u prijelomoj točki. Umjesto da se totalno izbezumiš i počneš smišljati crne scenarije, sjeti da si puno toga prošla u životu i da si sve uspješno riješila. Stoga probaj što mirnije proći kroz ovaj petak i njegovo negativno značenje.

Image

Škorpion

Kako se bliži ovaj zanimljiv datum možda osjećaš da se spremaju velike promjene u tvom životu. A nije to samo zbog ovog datuma jer pomrčina Mjeseca u Škorpionu možda u potpunosti mijenja tvoj svijet. Sada ne možeš puno toga učiniti osim vidjeti što će se dogoditi u tekućem mjesecu. Vjeruj da svemir zna što radi, a i tvoja sudbina te zove.

Image