UZBUDLJIVA SUBOTA

14. listopada stiže pomrčina Sunca i mlad Mjesec: Početak velikih promjena za sve znakove

Iako smo u periodu zračnog znaka Vage, atmosfera će biti puna iznenađenja. 14. listopada stiže mlad mMesec, ali ne bilo kakav – očekuj i sunčevu pomrčinu koja će označiti početak nečeg sasvim novog u našim životima

pexels-george-desipris-1276314.jpg
Foto: Pexels

Možda je sezona Vage, ali energija će biti sve samo ne - uravnotežena i mirna. To je zato što 14. listopada imamo mladi Mjesec i sunčevu pomrčinu, a kada stigne, ovaj će Mjesec označiti početak nove faze u našim životima.

Image
Mjesec pun ljubavi

Ljubavni horoskop za listopad: Tko će biti u centru pažnje, a kome će prijatelji namještati partnera?

Naravno, velike promjene poput ove ne dolaze bez svojih komplikacija i nisu uvijek lako prolaziti kroz njih. Možda si čula da će u nekim dijelovima svijeta pomrčina izgledati kao "prsten vatre" – sasvim poseban prizor, a upravo takvo posebno će biti cijelo razdoblje 14. listopada. Kako otkrivaju astrolozi, pripremi se na neočekivane preokrete i nove početke, posebno u ljubavnim i poslovnim vodama. A evo kako će ova pomrčina Sunca i mlad Mjesec utjecati na sve horoskopske znakove.

OVAN

Pripremi se za malo introspekcije 14. listopada. Pomrčina će baciti svjetlo na tvoje odnose i možda ćeš osjetiti potrebu da ponovno razmisliš o nekim stvarima. Znaš onaj razgovor koji ti se vrti po glavi? Možda je sada pravo vrijeme da ga ponovno otvoriš. Samo se sjeti – duboko udahni i zadrži smirenost, to je tvoje najjače oružje.

POGLEDAJ VIDEO: Joga za opuštanje

BIK

OK, svi već znamo koliko Bikovima znači stabilnost, ali promjene su nekad nužne. Pomrčina će ti pokazati da je možda došlo vrijeme da se oslobodiš nekih navika koje ti više ne služe. Iako će promjena biti teška, sjeti se da te vodi prema nečemu boljem. Ponekad je potrebno pustiti stare stvari kako bi napravili mjesta za nove prilike!

BLIZANCI

Osjetit ćeš malo više uzbuđenja nego inače tijekom ove pomrčine. Jedna od mogućih glavnih tema ove pomrčine mogla bi biti - trudnoća. Osim toga, pripremi se za neka iznenađenja ili novosti u odnosima. Ali bez brige, možda ćeš ti biti ona koja čestita prijateljima ili obitelji na novim članovima, a ne obrnuto.

RAK

Znamo koliko ti znači tvoj dom i koliko ti je stalo do kućnog života i mira koji ondje imaš. No, ova pomrčina će baciti svjetlo na tvoje osobne žrtve u korist većih snova i ciljeva. Promjene mogu biti izazovne, ali sjeti se da svaka malo teža odluka sada može donijeti veliku radost kasnije.

LAV

Ove pomrčine tvoj društveni život mogao bi proći kroz preispitivanje. Razmisli o tome kako podržavaš svoje prijatelje i koliko oni podržavaju tebe. Važno je pronaći ravnotežu u odnosima. Ono što daješ to ćeš i primiti, zar ne? Energetska ravnoteža je ključ.

DJEVICA

Pripremi se za moguće velike promjene na poslovnom planu! Možda je vrijeme da preispitaš svoje trenutačne poslovne odnose ili da kreneš novim putevima. U svakom slučaju, važno je da ne zaboraviš koliko vrijediš i da ne podcjenjuješ sebe.

VAGA

Ovaj mladi mjesec dolazi u tvoj znak. Osjetit ćeš njegov utjecaj, posebno kada je riječ o odnosima. Razlike između tebe i tvog partnera mogu postati očiglednije, ali sjeti se da kompromis dolazi s razumijevanjem. Ako osjećaš da ti je teško, otvori se i razgovaraj s ljudima koji ti znače. Iskrenost je sada važnija nego ikad.

ŠKORPION

Ova pomrčina donosi neka duboka razmišljanja i istine. Ali bez brige. Iskoristi ovo vrijeme kako bi se posvetila sebi i pronašla mir kod kuće. Ako osjećaš da ti se otvaraju nove perspektive, prepusti se i kreni hrabro naprijed.

STRIJELAC

Osjetit ćeš promjene u svom društvenom krugu. Možda neće sve ići glatko odmah, ali vjeruj procesu. Ove promjene će ti pomoći da stvoriš jaču i stabilniju zajednicu oko sebe.

JARAC

Znamo da vam je karijera važna, ali budi spremna za neka izazovna vremena. Možda će se pojaviti neke napetosti na poslu. Ali s otvorenim razgovorom i malo strpljenja, sve će se posložiti. Iskrenost je ključ i u ovom dijelu tvog života.

VODENJAK

Ovo je vrijeme učenja i rasta za tebe! Možda će te neka stara lekcija ili osoba iz prošlosti podsjetiti na važnost znanja I cjeloživotnog učenja. I dok razmišljaš o svojim uvjerenjima, imaj na umu da je promjena sastavni dio života.

RIBA

Promjene su na horizontu, posebno kada je riječ o važnim dogovorima ili ugovorima. Bilo da je riječ o poslu ili ljubavi, sada je pravo vrijeme za preispitivanje. Znamo da može biti izazovno, ali zapamti - nježnost i samopouzdanje će ti pomoći da prođeš kroz sve. Nikad ne zaboravi brinuti se o sebi, pa tek onda o drugima.