Otpuštanje emocija

Pomrčina punog Mjeseca 5. svibnja donosi promjene za ove znakove. Jesi li spremna?

Tijekom ove pomrčine Mjeseca bit će naglašeno emocionalno čišćenje i oslobađanje. A neki horoskopski znakovi trebaju iza sebe ostaviti brige, strahove i probleme iz prošlosti jer je to jedini način da budu bolja verzija sebe

profimedia-0124936339.jpg
Foto: Profimedia.hr

Tijekom vladavine Bika sve može biti jako opušteno, no sada se nitko ne treba previše opustiti. U petak, 5. svibnja odigrat će se pomrčina Mjeseca koja će izvući na površinu neriješene emocije. Naravno, utjecat će na svaki horoskopski znak, ali ne istim intenzitetom. Osim toga istovremeno je Mjesec pun u znaku Škorpiona i tražit će od nas da odbacimo sve što nam ne treba. Sada se zatvara proces koji traje od 2021. i prava je prilika da se sve što je nepotrebno ostavi iza sebe, posebno negativne emocije.

Image
Fobije prema zvijezdama

Neuspjeh, samoća, bakterije? Evo koji je najveći strah svakog horoskopskog znaka

Pomrčina Mjeseca događa se kada Zemlja prolazi između Sunca i Mjeseca, sprječavajući sunčeve zrake da ispune Mjesec svjetlošću. Događaju se samo dva do tri puta godišnje i donose uzbudljive  procese u tom ciklusu. Ovo je vrijeme kada se skrivene stvari iznose na površinu i to na vrlo drastičan način - događa se jedan od onih "aha trenutaka". Ova pomrčina Mjeseca događa se u petak, 5. svibnja u 17 sati i 22 minute u Škorpionu i bit će vrlo egzaktna, bit će naglašeno emocionalno čišćenje i oslobađanje. Sada je trenutak da se priznaju svi strahovi (ono što se dugo izbjegava), a posebno ono što ne pridonosi ispunjenju i zadovoljstvu. Sada je vrijeme da se svi okrenu prema sebi i suoče s emocijama, ali i da ih onda otpuste. Ljudi će također imati želju da odbace od sebe sve što su prerasli i prigrle novu udobnost i sigurnost. Također je moguće je da će se dogoditi prekidi ljubavnih veza i prijateljstva te poslovni padovi na mjestima gdje su posljednih godinu i pol postojali problemi.

shimmer fallback

Sve ovo će osjetiti svaki horoskopski znak, no kod nekih će biti posebno izraženo. Sljedeća četiri horoskoposka znaka trebaju u petak, 5. svibnja, biti posebno oprezna i duboko disati.

Bik

Ovo je vrijeme koje donosi intenzitet u tvoje odnose. No pomrčina će posebno utjecati na sedmu kuću te će ljubavni odnos biti pod posebnim utjecajem. Upravo sada je vrijeme je da otpustiš sve svoje strahove i nelagode koje te sprječavaju da ostvariš pravu intimnost, čak i ako to znači da trebaš napustiti određenu osobu. Ako postoji netko u tvom životu kome ne može vjerovati i ne osjećaš se sigurno upravo je sada trenutak da prekineš odnos. Nemoj se bojati napustiti odnose i ljude s kojima samo osjećaš nesigurnost i tjeskobu. Postoji u svijetu puno bolje stvari za tebe, samo ih moraš primijetiti.

shimmer fallback

Lav

Pomrčina koja se događa petog svibnja osvijetlit će tvoj dom i privatni svijet te zatražiti od tebe da otpustiš svoje brige i strahove vezane za obitelj i općenito život. Ovo je vrijeme kada konačno možeš smiriti odnose s članovima obitelji ili možda za odluku o selidbi o kojoj dugo razmišljaš. U svakom slučaju došao je pravi trenutak da odmakneš tjeskobu od sebe. Sigurnost je ovdje važna, ali ako te drži u stagnaciji onda je veća šteta nego korist.

shimmer fallback

Škorpion

Ova pomrčina je vrlo važna za tebe jer se ipak događa u tvom znaku i zbog toga će na površinu izaći sve stvari koje nisu usklađeni. Naravno ovaj proces nije ugodan, ali ćeš se napokon suočiti sa svojim istinskim osjećajima. Često se duboko identificiraš s borbama i problemima koji su ti se dogodili, a ova pomrčina traži od tebe da otpustiš sve kako bi postala bolja verzija sebe. No to ne znači da trebaš zaboraviti na svoju prošlost, samo nemoj dopustiti da te definira. Zaslužuješ mir i zbog toga brige i strahove treba otpustiti.

shimmer fallback

Vodenjak

Pomrčina punog Mjeseca 5. svibnja utjecat će na tvoj profesionalni život odnosno vrijeme je da otpustiš svoje emocije. Iako uvijek sve želiš imati pod kontrolom ipak ti nešto ne dopušta da se razvijaš. Bez obzira radi li se o strahu od promjene ili neuspjeha ipak će se stvari mijenjati i važno je da dopustiš da se neka poglavlja zatvore. Nemoj se previše brinuti oko toga što donosi budućnost nego samo dopusti da odeš od onoga što ti više nije korisno i odmah će se otvoriti nove mogućnosti.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.