Zajednički jezik

Bratska ljubav: Ove kombinacije znakova su najbolja braća i sestre

Kompatibilnost između znakova u horoskopu ne ogleda se samo u ljubavnim odnosima, već i u prijateljstvu, ali i obitelji. Ako ste tvoj brat ili sestra i ti rođeni u sljedećim horoskopskim kombinacijama, velike su šanse da imate zajednički jezik, odgovarate si i podržavate se

profimedia-0231283659.jpg
Foto: Profimedia

Imati brata ili sestru divno je. Iako djetinjstvo može biti obilježeno tipičnim dječjim svađama i nadmetanjima, lijepo je imati osobu s kojom odrastaš, učiš o sebi i drugima. S braćom i sestrama prolazimo prve nestašluke i prijateljstva, a ako ste u bliskom odnosu, onda ste upućeni u prve ljubavne probleme jedno drugog, ali i puno više. Sve biste dali jedno za drugo.

Image
Tate po horoskopu

Koji horoskopski znakovi su rođeni očevi, a koji se gube u roditeljskoj ulozi?

I dok u kasnijim godinama mnogi shvate da su im upravo njihova braća i sestre jamac da će uvijek imati prijatelja, tijekom djetinjstva je dosta njih poput 'psa i mačke' kako bi rekli u narodu. No ne i ovi horoskopski znakovi. Ako ste tvoj brat ili sestra i ti rođeni u sljedećim horoskopskim kombinacijama, velike su šanse da ćete se jednostavno razumjeti, podržavati i voljeti.

shimmer fallback

Znaš da se kaže da su neke kombinacije u horoskopu baš dobre pa umjesto da govorimo samo o ljubavnoj kompatibilnosti, izdvajamo šest kombinacija koje vode do sjajnog bratsko-sestrinskog odnosa. Kako svaki znak zodijaka ima različite osobine, jasno je da se neke kombinacije baš 'pogode'. Evo koje!

Ovan i Strijelac

Poznati po svojoj žustroj prirodi i fantastičnim osobnostima, Ovan i Strijelac čini najzabavniju kombinaciju braće i sestara - prema astrologiji. Ova dva znaka uvijek su spremna za izazove te su spontani, a ispod svega se krije bezuvjetna ljubav. Oni se jednostavno razumiju i pravi su timski igrači. A ako je tim složan, sve je lakše prebroditi.

shimmer fallback

Bik i Djevica

Za Bika i Djevicu, sigurnost i iskrenost su ono najvažnije. Uz to, ključno im je povjerenje i odanost. Iako su oba ova horoskopska znaka poznata po svojim intuitivnim i analitičkim osobnostima, tu su jedno za drugoga i kada je potrebno, nađu kompromis. Prevladaju tako svoju prirodu, ne analiziraju previše nego priskoče u pomoć.

shimmer fallback

Vaga i Jarac

Praktičan um i snalažljivost Vage i Jarca pomažu braći i sestrama pod ovim znakovima da se povežu i razumiju. Opušteni su jedno pred drugim, mogu si sve reći bez straha i znaju kome se uvijek mogu obratiti. Ova kombinacija pravi je primjer velikog bratsko-sestrinskog prijateljstva. Samo tako nastavite!

shimmer fallback

Blizanac i Vodenjak

I dok su Blizanci vješti u razgovoru, Vodenjaci imaju razvijenu kreativnu crtu - to znači da im je um uvijek pun ideja. Te dvije osobine odlično se stapaju jer su njihovi razgovori životni, živahni i jezgroviti. Ne samo da braća i sestre u ovoj kombinaciji razgovaraju o svakodnevnom, već se dotiču i ozbiljnijim tema. To im baš ide - takvi ih razgovori nadahnjuju i potiču na nove životne korake.

shimmer fallback

Rak i Riba

Budući da su oba znaka osjetljiva i emotivna, oba se znaka tješe i podupiru. To znači da će u teškim vremenima braća i sestra pod ovim znakom doći jedni drugom, zatražiti savjet i razumjeti se. Čak i kad ih nitko drugi ne razumije. Empatični su, osviješteni o problemima oko sebe te su sjajan tim. Iako često znaju što muči jedno drugo (jer su intuitivni), problem je što ne iskazuju svoje emocije. Pomalo je to ironično, no oni jednostavno tako funkcioniraju, i to im dobro ide. Nekad ne moraju ništa reći da bi shvatili u čemu je problem. Toliko se dobro poznaju.

shimmer fallback

Lav i Škorpion

I Lav i Škorpion dominantni su znakovi. Žele biti vođe što može biti izazovno u djetinjstvu. Tad su ova dva znaka sklona spačkama - sve to kako bi pred roditeljima bili veći mangupi. No kasnije se to mijenja. Svoju lidersku prirodu ova kombinacija okreće u svoju korist te se braća i sestre motiviraju i potiču na veće izazove. Tako će Lav Škorpiona možda nagnuti na novi poslovni pothvat, životni korak ili avanturu. I obratno. I pritom se neće shvaćati konkurencijom nego će uvijek biti tu jedno za drugo. To je ono najvrjednije, zar ne?

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.