Zvijezde kompliciraju

Samo hrabro! Ovaj tjedan bit će težak za 3 horoskopska znaka

Ako pripadaš jednom od ova tri znaka najbolje bi bilo primiriti se i čekati da tjedan prođe. I pritom imati na umu da to što si loše volje, možda nema veze s tobom, nego s položajem planeta. Budi blaga prema sebi

kyle-broad-P9rQn2qcEV0-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Ako si nervozna, anksiozna, loše raspoložena ili ti ništa ne ide od ruke, možda je za to kriv retrogradni Merkur. Prvi od četiri koji nas očekuju u ovoj godini, a nastupio je 14. siječnja. Kao da nije dovoljan, tjedan počinjemo Mjesecom u Škorpionu nakon čega Mjesec prelazi u kvadrat s Plutonom.

Image

Što bi svaki horoskopski znak bio da je hrana?

Image
Foto: Pexels

Kvadrat predstavlja napetosti, rizike i izazove, no i lekcije naučene na teži način. Posljednji tjedan siječnja stoga bi mogao biti težak posebice za tri horoskopska znaka. Ako pripadaš nekome od njih, ne brini, proći će. To samo zvijezde imaju "loš dan".

Strpi se, primiri i čekaj nedjelju kada će ti sunce opet svanuti. U nastavku otkrivamo koja su to tri znaka na redu za izazove.

Djevica

Imala si odličan prošli tjedan, a vikend se pokazao još boljim. Osjećaš kao da si ponovno "u igri", snažna i važna, no ne zaboravi - ipak si ti Djevica - i za razliku od drugih, stvari shvaćaš preozbiljno što će utjecati na tvoje raspoloženje u ovom tjednu. Naime, slijede velika očekivanja, ali i velika razočaranja. Moraš znati i da drugi imaju pravo na svoje mišljenje i da te ne moraju, ukoliko ne žele, uključiti u svoje planove. Ne može uvijek biti po tvome niti si ti centar svijeta. S tim se moraš naučiti živjeti. Više sreće u idućem tjednu.

Image
Foto: Giphy.com

Vaga

Imaš osjećaj da se vaga naginje na jednu stranu, da ništa nije u ravnoteži i da stvari izmiču kontroli? Za to možeš zahvaliti planetima. Osjećaš se izopćeno i neshvaćeno. Za tebe je u ovom trenutku najbolje da stvari ne shvaćaš preozbiljno jer će te previše razmišljanja dotući. Doći ćeš do zaključaka koji nemaju veze s realnošću. Umjesto da zamaraš svoj mozak, pokušaj ga u ovom periodu opustiti. Meditiraj, hodaj, pokušaj se odmoriti.

Image
Foto: Giphy.com

Ribe

Zvijezde su ti pripremile igru uspoređivanja u kojoj ne možeš pobijediti. Ne daj se zavesti glupostima. Primjerice, ne uspoređuj svoju vezu s onim što gledaš u romantičnim filmovima, ne uspoređuj svoje tijelo s onime što vidiš na Instagramu niti svoj život s tuđim. Ako to budeš činila, sve će ti se doimati besmisleno i tragično, a nije tako. Na tebi je odluka. Ti si ta koja odlučuješ koliko vrijediš. Prestani se sažalijevati. Napravi nešto lijepo za sebe i čekaj kraj tjedna.

Image
Foto: Giphy.com