Izazovno vrijeme

Samo hrabro naprijed: Ova tri znaka čeka težak tjedan

U tjednu koji je pred nama radije drži jezik za zubima i pritaji se. Također, pokušaj izbjeći odlaske na intervjue za posao, ali i prosidbu

freestocks-RQ2dvd2FUV4-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Ušli smo u vladavinu Riba, najemotivnijeg i najnježnijeg horoskopskog znaka. No, zvijezde Ribama ove godine nisu pripremile neku dobrodošlicu. Prije bismo mogli reći, da su im pripremile vatreno krštenje. Prvi tjedan u znaku Riba, a to je upravo ovaj koji je danas započeo, za Ribe, Blizance i Vage bit će izazovan. Mjesec je u kvadratu s Plutonom i Marsom, a kvadrat uvijek znači lekcije, stres, napetosti, tenzije, nesporazumi.

Image
Teški karakteri

Teško je s njima, ali i bez njih: Najzločestiji horoskopski znakovi


shimmer fallback

U praksi to, u ovom slučaju, znači da će tvoje dobre namjere biti krivo shvaćene i stvari će ići u pogrešnom smjeru i to jako, koliko god se trudila ispraviti ih. Moguće je i da ti pogriješiš pa nekoga neopravdano optužiš za nešto. U svakom slučaju u tjednu koji je pred nama radije drži jezik za zubima i pritaji se. Također, pokušaj izbjeći odlaske na intervjue za posao, ali i prosidbu - ukoliko si planirala kleknuti pred svog dragog. Za sve navedeno pričekaj idući tjedan kada će ti zvijezde biti naklonjene. U nastavku pogledaj konkretne savjete za svaki od ova tri znaka, o tome kako preživjeti tjedan koji je upravo počeo.

Blizanci

Ono što je najvažnije za Blizance u ovom tjednu je da nastoje zadržati svoje dobro raspoloženje i pozitivne emocije, no što se tiče poduzimanja bilo kakve akcije, neka pričekaju idući tjedan.

Također, ne uzimaj događaje koji će se zbiti kroz ovaj tjedan preozbiljno i štogod radila, ne trudi se impresionirati druge. Ne zato što nemaš čime, već zbog energije Plutona i Marsa koja je toliko jaka i odlučna posramiti te i učiniti da ispadneš budala. Radije pričekaj nekoliko dana pa nastavi po svome.

shimmer fallback

Vaga

Budeš li se ponašala impulzivno tijekom ovog tjedna, otići ćeš nekoliko koraka unatrag. Nazadovat ćeš unatoč svim svojim naporima da napreduješ. Ovo nije tjedan za odrađivanje poslova i emotivne istupe. Naš savjet je da držiš emocije za sebe jer bi u suprotnom mogla doživjeti poniženje. Možda se imaš potrebu pokazati u najboljem svjetlu, no zbog energije Saturna bilo bi bolje da to ne činiš do idućeg tjedna, jer možeš doživjeti fijasko.

shimmer fallback

Ribe

Vjerojatno za ovaj tjedan imaš velike planove i preplavljena si optimizmom te si sigurna da si konačno na pravom putu. I to je sjajan osjećaj, no strpi se do idućeg tjedna. U ovom se boriš s Mjesečevim kvadratom Plutona i Mjesečevim kvadratom Marsa, a oba ova tranzita duboko remete tvoje planove i raspoloženje.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.