Hladni u krevetu

Nizak libido: Ova 4 znaka nisu ludi za igricama u krevetu

Neki od nas prirodno žude za više akcije pod plahtama, dok je drugima dovoljno jednom tjedno - ili čak i rjeđe . Zvijezde otkrivaju kojim znakovima vruće igrice nisu visoko na listi prioriteta

the-paris-photographer-oyeyBdK7Fp4-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Jasno, postoje razdoblja u životu kad nam jednostavno nije do seksa - možda u nekim tjednima trudnoće ili kad tek postanemo roditelji. Takođe, stres je veliki ubojica strasti, a zbog financijskih briga ili problema na poslu može patiti i naš libido. Tu je i niz zdravstvenih tegoba koje mogu biti uzrokom pustoši među plahtama.

Image

No, astrolozi tvrde kako postoje znakovi koji, bez obzira na životne okolnosti, jednostavno nisu slika i prilika požude. Bez obzira na spol, pripadnici ova 4 horoskopska znaka noću radije spavaju, a ni danju nisu nešto raspoloženi za razuzdanu akciju u spavaćoj sobi:

Blizanci

Bilo bi pogrešno reći da Blizanci ne mogu uživati u seksu, no stvar je u tome da im jednostavno nije toliko važan kao mnogima drugima. Ponekad im se čini da su erotične igrice gubitak vremena i nešto što su oni 'prerasli'. Moguće je da u nekim razdobljima života odaberu celibat i to će ponosno isticati u društvu.

Image

Djevica

Djevica će svoj seksualni život držati u tajnosti, a razgovaranje o seksu kao takvom uopće je ne zanima. To što tko radi u krevetu nije njena briga. Seks je za svaku Djevicu privatna stvar, a užitak je nešto o čemu se neće hvaliti na sva zvona. Dapače, ponekad će se i njen partner pitati uživa li doista - toliko je diskretna.

Image

Vaga

Osobe rođene u znaku Vage mogu se u potpunosti prepustiti seksualnom činu, ali nikada im samo seks neće biti dovoljan. Fizička ljubav za njih je dio šire slike. Brak je za Vagu uspješan ako funkcionira emocionalni i mentalni dio, a ne samo onaj seksualni. Vaga nije stvorena za one night stand jer u seksu neće uživati ako ne postoji dublja povezanost.

Image

Vodenjak

Vodenjak iznad svega cijeni svoju slobodu pa će kao veliki turn-off doživjeti bilo koji seksualni odnos koji bi to mogao ugroziti. Ovaj zračni znak živi s glavom u oblacima i veliki je individualac - za drugu osobu u njegovom krevetu često naprosto nema mjesta.

Image