Što nam kuhaju Zvijezde?

Novo poglavlje: Ova 3 znaka u 2022. očekuje velika životna promjena

Neki od nas u godini koja je tek započela mogu računati na pretežno dobre dane, drugima pak 2022. neće biti godina za pamćenje. No, tri će se znaka naći na velikoj životnoj prekretnici

profimedia-0087468402.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Zvijezde predviđaju kako će 2022. godina, općenito govoreći, biti godina brojnih promjena - i to u svim aspektima naših života. Ruku na srce, nakon ne baš sjajne 2021, većina nas promjene će dočekati otvorenih ruku i otvorena srca. No, moramo biti pošteni i reći kako će za neke promjene značiti nešto pozitivno, no ima i onih kojima će 'kola krenuti nizbdro'. Da, čini se da može i gore nego što je to bilo u godini (ili godinama) iza nas. Ipak, neka te ne obuzme pesimizam.

Image

Bez obzira na to čini li ti se ideja o promjeni uzbudljivom ili te straši, najbolje što možeš učiniti jest biti spremna – zato obavezno provjeri hoće li i tvoj horoskopski znak upravo ove godine okrenuti novu stranicu 'Knjige života' ili ipak neće biti dramatičnih pomaka:

Bik

Bik je stabilan i spor, a promjene mu baš i nisu najdraža stvar na svijetu. No, upravo je to ono što ga čeka na meniju za 2022. Promjene su počele već u prethodnoj godini, a sada će biti još izraženije. Za ovaj košmar krivac bi mogla biti neka nova osoba koja će ući u Bikov život i napraviti pomutnju – no, Bik će iz svega izaći kao bolja verzija sebe.

Image

Blizanci

Za Blizance će promjena doći već u prvom dijelu godine i jedva će je dočekati. Bit će to veliki zaokret na poslovnom planu koji će za komunikativne Blizance značiti da će napokon pronaći hrabrost poduzeti nešto što već dugo planiraju. Dakle, osobe rođene u ovom znaku mogu računati s velikim uspjehom u karijeri – za mnoge će to biti uspjeh života.

Image

Djevica

Djevica koja inače stoji s obje noge čvrsto na zemlji imat će osjećaj da joj netko izmaknuo tlo pod nogama. No, iako će na početku biti u šoku, ubrzo će ustanoviti kako ponekad i nije tako loše prepustiti kontrolu drugima i jednostavno se opustiti. Time će Djevica naučiti nešto novo i doživjeti pravu osobnu transformaciju izlaskom iz svoje zone komfora.

Image