Svi ih kopiraju

Modni znalci horoskopa: Ova 3 znaka imaju najviše ukusa

Uvijek znaš s kojom haljinom kombinirati koje cipele i redovito dobivaš pohvale na račun svog izbora odjeće? Ukus za modu nešto je s čim se rađamo - a kako se čini, najveće modne mačkice rađaju se u 3 znaka

profimedia-0553715508.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Neki horoskopski znakovi imaju više osjećaja za estetiku, no, ako je vjerovatii zvijezdama, u 3 se horoskopska znaka redovito rađaju oni koji imaju najbolji modni ukus. Da je tome doista tako dokazuje i činjenica da su mnogi slavni dizajneri i kreatori pripadnici upravo ovih znakova. Naime, astrolozi tvrde kako osobe rođene u ta tri znaka ne samo da dobro poznaju modu, oni su ti koji nameću modne trendove.

Image

Ako i ti uvijek dobro znaš što ćeš s čime najbolje uskladiti, prijateljice te mole za modne savjete, a svojim si outfitima uvijek korak ispred drugih, velika je vjerojatnost da si pripadnica jednog od ova 3 horoskopska znaka:

Lav

Očekivano, na ovoj se listi nalazi Lav kao ultimativni modni mačak. U znaku Lava rođena je i jedna od najpoznatijih dama u svijetu mode: velika Coco Chanel. Lavovi općenito uživaju biti u središtu pažnje, a lak način kako to postići jest uvijek biti tip-top sređen. Lavovi biraju jake boje i upadljive modne detalje - njihov modni statement je odvažan i odašilje jasnu poruku. Jedini njihov mogući modni promašaj je da pretjeraju pa se negdje pojave overdressed.

Image

Vaga

Vaga ima nešto suptilniji osjećaj za modu, a astrolozi je uvijek navode kao najvećeg estetičara Zodijaka. Osobe rođene u ovom znaku imaju savršen smisao za lijepo, kao i za umjetnost - a tome je tako jer njome vlada planet Venera. Vaga voli ravnotežu, ali to nipošto ne znači da neće kršiti pravila. Preferira neutralnije tonove i bezvremenske komade. Od slavnih dizajnera u znaku Vage rođeni su Donna Karan, Rei Kawakubo i Ralph Loren.

Image

Jarac

Možda si iznenađena, ali mnogi uspješni dizajneri rođeni su u ovom zemljanom znaku, među njima i Kate Spade, Diane von Fürstenberg, Christian Louboutin, Carolina Herrera i Jeanne Lanvin. Jarci su naime majstori klasičnog stila - a tome je tako jer je njihov vladar planet Saturn čije su odlike struktura i dugotrajnost. Jarca ćeš uvijek prepoznati po usklađenim bojama, chic modnim dodacima i savršeno ukombiniranim vintage komadima - kao što je kaput od bake iz 1930.-tih.

Image