Paničare, sumnjaju, preispituju

Analiziraju sve do najmanje sitnice: Ovi znakovi jako su nesigurni u vezama

Povjerenje u vezi je ključno, no ovi horoskopski znakovi sumnjaju u sve i analiziraju svaki partnerov korak. Koliko god im druga strana govorila da je sve u redu, oni misle da je kraj blizu

profimedia-0187815798.jpg
Foto: Profimedia.hr

Nema sretne veze bez povjerenja, iskrenosti i razumijevanja. Bez povjerenja veza je osuđena na propast. Par si ne vjeruje, javlja se osjećaj sumnje, a u najgorem slučaju i ljubomore i posesivnosti.

Image
Osjećaji? - Neće moći

Skrivaju osjećaje kao zmija noge: Emocionalno nedostupni znakovi

Određene osobnosti – koje su i inače nesigurne u sebe ili pak previše sve analiziraju – sklone su ne vjerovati svojim partnerima.

U nastavku saznaj o kojim se horoskopskim znakovima radi.

Rak

Za Rakove se kaže da su paničari. Sve analiziraju i dugo im treba da bi povjerovali svom partneru. Zapravo su ranjivi i boje se da će doći do prekida i nekako su stalno u neizvjesnosti. U glavi imaju sto scenarija, a kad se zaljube, stalno misle o partneru. Pažljivo promatraju svaki partnerov korak i sumnjaju u sve što ih može koštati.

shimmer fallback

Lav

Lavovi su vođe i inače su snažnih karakternih crta, no jako su osjetljivi na svog partnera. Pomalo su i opsesivni i također promatraju svaki partnerov korak. Tada nisu racionalni te im se i najmanja sitnica čini kao kraj veze.

shimmer fallback

Ovan

Ovnovi su impulzivni i spontani, ali u vezama ih baš muči manjak povjerenja. Preispituju sve i svašta i zamišljaju razne scenarije. Kad shvate da im se partner ponaša čudno, za njih je to kraj svijeta.

shimmer fallback

Škorpion

Škorpioni imaju tu opsesivnu i misterioznu stranu. Oni neizmjerno vole svog partnera, ali znaju se ponašati pretjerano zaštitnički i prijeći granicu primjerenog. Lako posumnjaju – što im može uništiti kvalitetan odnos.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.