Najzločestiji horoskopski znakovi

Nije za pohvalu: Pet znakova koji će ovog Božića dospjeti na Djedov popis 'zločestih'

Još od kad smo bili djeca učili su nas da Djed Božićnjak ima popis zločeste i dobre djece. A ako je vjerovati horoskopu, ovih pet horoskopskih znakova redovito se nalazi na popisu "zločestih"

horoskop-zlocesti.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Blagdani su pred vratima, a ako si nekoj dilemi, horoskop ti može otkriti gotovo sve - od toga koji je božićni film kao stvoren za tebe na temelju tvog horoskopskog znaka, do toga koji će horoskopski znakovi imati Božić kao iz bajke, a koji baš i neće uživati u blagdanima. Jednako tako, na temelju karakteristika svakog pojedinog horoskopskog znaka lako možemo otkriti koje su to horoskopske "zloće" koje će se gotovo sigurno naći na Djedovom popisu zločestih.

Image
Znamo što gledati ovih blagdana

Ho, ho, ho: Koji je savršeni božićni film za svaki horoskopski znak?

Još otkako smo bili mala djeca, roditelji su nas učili da budemo dobri jer nam Djed Božićnjak inače neće donijeti poklon. Sada, kada smo malo stariji, znamo da Djed Božićnjak ne postoji, no da postoji, nekoliko je horoskopskih znakova koji bi se sigurno našli na njegovom popisu zločestih.

Neki nisu toliko zli, već jednostavno donose neke pogrešne odluke, no neki od njih vrlo su skloni problemima. Pitaš se jesi li među njima? Evo pet horoskopskih znakova koji su najzločestiji od svih.

Blizanci

Društveni Blizanci vole blagdansku sezonu zbog silnih zabava i druženja s prijateljima. Ali to im također daje dodatne mogućnosti za tračanje, njihovu omiljenu razonodu. Iako je malo vjerojatno da će zbog svog nestašnog ponašanja završiti u ozbiljnim problemima, oni su živa definicija zločestih ljudi jer im se ne može vjerovati, posebno kada je u pitanju čuvanje tajni. Također, obožavaju širiti glasine i gdje god krenu, tu je drama.

Image

Jarac

Jarci se smatraju najmarljivijim horoskopskim znakom. Imaju visoke ciljeve u karijeri i učinit će gotovo sve da ih ostvare - čak i ako to znači da Božić neće provesti s obitelji. Možda ne povrjeđuju namjerno svoje voljene, ali definitivno ima malo Scroogea u njima. Za njih postoje važnije stvari od ljubavi i blagdana provedenih u krugu obitelji, a to je moć, pa čine sve što je potrebno kako bi briljirali na poslu.

Image

Ovan

Svi mi znamo da su praznici stresni i da su svađe s obitelji za vrijeme blagdana vrlo česta pojava, no nitko se ne može toliko posvađati sa svojim najmilijima kao sebični Ovan. Vjerojatno najagresivniji i najkonfliktniji horoskopski znak, Ovan je uvijek na samom vrhu liste zločestih, a osobe rođene u ovom znaku sklone su započinjanju eksplozivnih svađa i izazivanju scena kada se osjećaju ugroženo.

Image

Lav

Lav je samopouzdani i društveni partijaner u horoskopu, što su sjajne osobine za započeti pravu zabavu na blagdanskom okupljanju, no vrlo često toj dobroj zabavi na put stane Lavov ego. Pod vladavinom Sunca, Lavovi su skloni biti arogantni i željni pažnje, a njihova stalna potreba da budu u središtu pozornosti može ih natjerati da budu vrlo nepristojni. Tako se, na primjer, mogu napiti na božićnoj zabavi i napraviti scenu ili neugodno prekidati nekoga dok priča.

Image

Škorpion

Škorpionima vlada Pluton, planet uništenja, a to ih čini ljubomornima, osvetoljubivima i sklonima problemima. Sve su to osobine koje baš i ne viđamo kod dobrih ljudi. Oni se boje vjerovati drugima, a to rezultira time da će vrlo često povrijediti one do kojih im je stalo. Osim toga, nijedan drugi znak nije tako vješt u izvlačenju sa svojim lošim ponašanjem. Škorpioni su zločesti u svakom pogledu jednostavno zato što mogu i nitko ih u tome ne može spriječiti.

Image