Ego u nebesima

Puni sebe: 4 najumišljenija znaka u horoskopu

Ovi horoskopski znakovi čvrsto su uvjereni da su superiorni - bolji i pametniji od ostalih. Za njih možemo reći da su najumišljeniji znakovi u horoskopu. Znaš li takve?

profimedia-0527721995.jpg
Foto: Profimedia

Znaš kako u tvom životu uvijek postoji netko tko sebe smatra najvećim autoritetom na svijetu? Pa, možda postoji razlog za to umišljeno i sveznajuće ponašanje, a krije se u astrologiji.

Image

'Horoskopski egoisti i altruisti': Tko je pun sebe, a tko tuđe potrebe stavlja na prvo mjesto?

Iako astrologija može utjecati na nas na mnogo grandioznih načina, možemo također biti kozmički natjerani biti potpuno i apsolutno nepodnošljivi. Ne da je to opravdanje, ali kad naiđeš na osobu koja stvarno i istinski vjeruje da je bolja od tebe (i svih ostalih), to može biti vrlo dobro jer njihov datum rođenja spada pod jedan od ovih najumišljenijih horoskopskih znakova.

Bik

Čitav taj stereotip tvrdoglavosti o onima koji su rođeni pod ovim znakom dvostruko je istinit kad treba priznati da oni nisu sve ono u što bi željeli da vjeruješ. U tipičnom ponašanju Bika, ova će osoba uzeti svoju ogromnu količinu znanja (što je nešto što mnogi od njih zapravo imaju) i razmetati se bez prestanka, pretpostavljajući da nikako ne možeš znati toliko koliko oni znaju.

Iako im je inteligencija definitivno na mjestu, arogancija i nepodnošljivo ponašanje označavaju Bika kao ogromnog nasilnika kada je riječ o polaganju titule "najveći svjetski autoritet za sve".

Lav

Koji šok, ha? Pa baš i ne. Uf, kako obožavaju zvuk vlastitog glasa; sebe vide kao predavače u velikoj konferencijskoj dvorani. U mislima Lava, oni vjeruju da ćeš predati sve svoje prethodne ideje dok ponovno učiš sve što trebaš znati, što znači da Lavovi očekuju da zaboraviš ono što znaš i umjesto toga prihvatiš samo ono što te oni uče.

Ako sudjeluješ u razgovoru sa sveznajućim Lavom, pripremi se za prezentaciju, a ne za prijateljsku raspravu ili čak mirnu raspravu. Lav pobjeđuje, čak i kad ne zna o čemu govori, što ga čini jednim od najsmišljenijih horoskopskih znakova.

Djevica

S Djevicom se sve vrti oko nepravedne igre kad su argumenti u pitanju. Ako se ikada nađeš u borbi riječi s Djevicom, najbolje je da ih pustiš da odpričaju svoje, jer ionako hoće. Djevica voli razgovarati i razgovarati, a rijetko kad se povuče iz onoga za što vjeruje da je istina.

Istina je da su ovi ljudi ispunjeni ogromnim ponosom, slično kao Lavovi, i radije će se potući nego čuti tvoje stajalište, a još manje priznati da možda imaš svoj stav. Djevica, zvana "perfekcionist", pronalazi savršenstvo u konceptu da je uvijek u pravu i da nitko tome nije ni blizu.

Strijelac

Poznati po svojoj druželjubivoj prirodi, ponekad mogu zauzeti taj slobodoljubiv stav i zatražiti glavnu ulogu kao "najveći svjetski autoritet za sve". Ono što u njihovoj glavi opravdava to ponašanje jest da dobronamjerno misle da znaju što sve mogu znati o nekoj temi i zbog toga ne mogu priznati da bi druga osoba mogla znati toliko, ako ne i više.

Znati više od prosječnog Strijelca nešto je što prosječni Strijelac nikako ne može uzeti u obzir. Te ih pozitivne namjere mogu dovesti do znanja, ali kad ga jednom steknu, počinju zamišljati sebe kao vrhovne vlasnike te teme. Ako se želiš poštedjeti migrene, izbjegavaj razgovarati sa Strijelcem o putovanjima ili duhovnosti jer ćeš ubrzo požaliti.