Nitko im ne može odoljeti

Pršte seksepilom: Ovo su najsenzualniji horoskopski znakovi

Oni će nesvjesno zavoditi konobara dok na spoju naručuju večeru. Njihov je svaki pokret senzualan

pexels-pixabay-301324.jpg
Foto: Pexels

Ako si se ikada pitala što to čini neke ljude atraktivnijima od drugih ili si pak zavidjela prijateljicama koje izgledaju seksi čak i u ronilačkom odijelu, imamo odgovor za tebe, a on se nalazi u astrologiji. Naime, zvijezde su svojim prstima dotaknule i ovaj spektar života pa postoje horoskopski znakovi koji su senzualniji od drugih.

Image
Nisu za svakoga

Ovo su najintenzivniji horoskopski znakovi. Jesi li među njima?

shimmer fallback

Sve njihovo nabijeno je privlačnošću i seksepilom - kretanje, disanje, govor, interakcija svake vrste. U nastavku ti otkrivamo najsenzualnije znakove horoskopa. Od posljednjeg do prvog, kojemu nitko ne može odoljeti.

Djevica

Djevice su na glasu kako vrlo organizirane i vrlo analitične, no isto tako su i senzualne, no samo kada se dogode uvjeti za to. Uz odgovarajući stimulans, odnosno u pravim okolnostima, Djevica će pokazati svoju senzualnost. Primjerice, Djevica će se potpuno prepustiti u ljubavnoj vezi. Tada će pokazati svoje najskrivenije misli i osjećaje te osloboditi seksualnost koja je očaravajuća.

shimmer fallback

Ribe

Ribe žude za sigurnošću koju pruža ljubavna veza i stoga su uvijek u potrazi za partnerom. Ova potreba da pronađu svoju bolju polovicu rezultira neprestanim flertom pa će Riba pokušati zavesti svakoga u kome vidi potencijalnog partnera. S obzirom da je riječ o znaku koji jako dobro razumije ljudsku prirodu i emocije, nije mu učiniti da se druga strana zaljubi u njega. Pritom su Ribe i vrlo romantične i nježne, što im je dodatni plus.

shimmer fallback

Vaga

Vage su na glasu kao studiozne i racionalne, no one imaju i drugu stranu. Vođene Venerom, planetom ljubavi i plodnosti, koja je dobila ime po mitskoj božici strasti i želje, Vage su talentirane za zavođenje i vrlo kreativne u tome. Ako si Vaga, okušaj se u pisanju romantičnih i erotskih romana, mogla bi se obogatiti na njima.

shimmer fallback

Lav

Lavovi i Lavice nisu samo kraljevi i kraljice džungle, oni su ujedno vladari spavaćih soba. Ovo je najstrastveniji znak horoskopa, a osobe rođene u njemu imaju jaku osobnost koja kao magnet privlači druge. Jednom kada se zaljube, učinit će apsolutno sve da zavedu odabranika ili odabranicu svog srca. Ne trebamo naglašavati da će u tome i i uspjeti.

shimmer fallback

Bik

Bikovi su visoko na listi najsezualnijih znakova horoskopa. I oni su poput Vaga vođeni Venerom, odnosno talentirani za sve što je vezano uz zavođenje, flert, ljubav, seks. Mogu biti izuzetni intimni, a s obzirom da je riječ o zemljanom znaku, vrlo su povezani sa svojim tijelom i u njemu se sjajno osjećaju što znači da su dobri u spavaćoj sobi.

shimmer fallback

Škorpion

Ne čudi što je upravo ovaj horoskopski znak na vrhu liste najsezualnijih. Njihova domena su seks, smrt, mistično i okultno. No, nisu samo Škorpioni strastveni. Kada je mjesec u Škorpionu, svi znakovi zodijaka osjećaju se prpošnije, no inače. Ovaj vodeni znak ima veću potrebu za seksom od svih ostalih, no ne voli površne odnose, već teži dubokoj intimnoj vezi s partnerom ili partnericom i itekako je sposoban za nju. Takva veza rezultira i fantastičnim seksom. Škorpion je, zahvaljujući svojoj energiji, majstor u krevetu.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.